- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Açıkçası içimden gelmiyor ama eşimi de üzmek istemedim yani yemeğe gelmeyi reddetsem ya da ne gerek vardı gibi konuşsam kırılırdı eminimBen de biraz öyleyim. Sevdiğim biri sıkıntıdayken ya da üzgünken ben tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Bence içinizden geldiği gibi davranın.
23 yaşındaGeçmiş olsun. Bu duygu geçişleri normaldir. Kaç yaşında kardeşiniz hangi kanser türünden şüpheleniyorlar.
Bu arada çok geçmiş olsun. Söylemeyi unutmuşum. Umarım kardeşinizdeki belirtiler yanıltıyordur. İnşaallah bir şeyi yoktur.Açıkçası içimden gelmiyor ama eşimi de üzmek istemedim yani yemeğe gelmeyi reddetsem ya da be gerek vardı gibi konuşsam kırılırdı eminim
İnşallah teşekkür ederimBu arada çok geçmiş olsun. Söylemeyi unutmuşum. Umarım kardeşinizdeki belirtiler yanıltıyordur. İnşaallah bir şeyi yoktur.
Lenfoma artık kolay atlatılan kanser türlerinden. Dilerimki kardeşiniz de öyle atlatır. Çok çok geçmiş olsun.23 yaşındalenfoma maalesef
Ah inşallah teşekkür ederimLenfoma artık kolay atlatılan kanser türlerinden. Dilerimki kardeşiniz de öyle atlatır. Çok çok geçmiş olsun.
Hayatinizda herşey normal degilki? Sonuc acıklanmamis 23 yasında ki kardesinize kanser teshisi konma riski varken nasıl normal olsun hayat?Saçmalıyorum belki ama ne bileyim o kötü iken iyi olmak eğlenmek suçmuş gibi geliyor
Bir de başkaları görür de “bunun kardeşi hasta bu eğleniyor” demesinler diye de uğraşıyorum bu konuyla..
Sizler ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?