Hayatıma her şey normalmiş gibi devam etmek suçlu hissettiriyor

Başınız sağolsun

Çok teşekkür ederim

Zaten takip ettiğim biri ama görmemişim son paylaştıklarını teşekkür ederim
Her birimizin acısını yaşama şekli farklıdır.
Bugün Şeyma Çekici'nin instagram storisine bakabilirseniz vakit dolmadan size iyi gelecektir, pişmanlık duymanızı engelleyecektir.

23 yaşında lenfoma maalesef
Canım geçmiş olsun arkadamın kardeşinden de şüphelendiler . Stresten o belirtileri vermiş halbuki kaç doktor lenfoma demişti . Son gittikleri doktor iğne verdi ayda bir ve geçti hiçbir şeyi kalmadı . İnşallah sizin de öyledir

( feruzecerci sizi de etiketliyorum) Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum ve duygularınızı anlıyorum. Ama ağlayabilirsiniz ve gülebilirsiniz de bu sizi iki yüzlü yapmaz, umursamaz insan yapmaz. Bizim çok yakın bir aile dostlarımız var, onlardan örnek vereyim. Bunların ailelerinde irsi bir kanser türü var, sapır sapır hepsi kanser olup duruyor ama normal yaşantılarına da devam ediyorlar. Gerektiğinde gülüyorlar, yılbaşı, doğumgünü kutluyorlar, kısacası yaşıyorlar; yaşam enerjilerine hayranım. Tatıl vb mevzular ertelenebilir ama eşinizle bir akşam yemek yemişsiniz, hem de yıl dönümünüzde , suçlu hissetmeyin kendinizi, bunun kardeşinize bir yararı olmaz. Bir buket çiçek de kardeşinize götürün. Kardeşinize moral verin. Sizin moraliniz iyi olsun ki ona da yaşam enerjisi verin.

Hayatım olağan akışı bu .gayet normal hissettikleriniz ama eşiniz ile de vakit geçirmek normal . Kendinizi suçlu hissetmeyin. Allah acil şifalar versin kardeşinize insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…