Hayatıma kv gorumce ikilisi yön veriyor

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Çalışmıyorum su an. Çalışmak istiyorum. Ama kaynanamin sürekli çalışmamı istemesi çok sıkıyor beni. Esim evlenmeden once calismazsin diyordu ben hayır çalışmak istiyorum diyordum. Su an o da çalışmamı istiyor. Kv is arıyor bana hatta. Tabii ki eşimin bilgisi dahilinde . Daha cok yeni evliyiz. Ben önce evliliğe alisip sonra zaten çalışmak istiyordum. Böyle zorlama emrivaki gibi oldu. Sırf kv ve gorumceye gicikligina çalışmak istemiyorum hemen. Tabii ki esim çalışmayacak dese aramazlar. Ama esim ağız değiştirdi . Söylediğimde onlar daha rahat gecinmemiz icin calismani istiyorlar diyor. Ev almak istiyoruz. Onun disinda cok zorlanmiyoruz ac degiliz yani.Halbuki oğullarına zerre kiyamiyolar tek dertleri o. Benim evde oturmam batıyor onlara.Kv kendi de çalışıyor.

Abartıyor muyum? Hemen calışmalı mıyım ? Çalışsam bile sartlarım ne olmalı? Sadece somurulmek istemiyorum. Nasıl hareket etmeliyim?

Neden çalışmanı istiyorlar
Oğluna yük olmanı istemiyorlar galiba anlamadım ki ben

Zaten çalışmaya niyetliysen bu durumdan rahatsız olmaman gerekir.

Kızdığın KV mi ağız değiştiren eşin mi?

Aslında sizin derdiniz çalışıp çalışmamak değil. Böyle temel bir konuda kayınvalide ve görümcenizin kendilerinde söz hakkı görmesi. Bu konuda haklısınız.

Ama öte yandan çalışmak kadar güzel bir şey yok. Siz de zaten evliliğe alıştıktan sonra çalışmak istiyormuşsunuz. Bunu doğrudan eşinize söyleyin. Ben çalışma hayatının karmaşasına girmeden önce seninle ortak hayatımızın biraz tadını çıkarmak istiyorum diyebilirsiniz.

Belki gicikligina yapmiyordur iyi kotu size laf soylemesi batiyorsa size kotu gelmistir niyet.
He gercekten sizi sinir etmek icin yapiyorsa sizde taktik ypin. Ayni fikirdeymis gibi davranin kendi laf ettigiyle kalsin.

Maddi sikintiniz yoksa agir is saatleri olan bir ise girmezsiniz, rahat bir ise girer paranizi kendinize harcarsiniz. O kozmetik magazasi senin bu kuafor benim gezersiniz madem ortada ciddi maddi birsey yok kendinize harcayin butun gun.

Çalışmak istiyorsan çalış. Kimsenin ne dediğine bakma. Ama işini kendin bul. Bukadar müdahale ermelerine müsade etme. Yolun başında göster ağırlığını. Yarın birgün geline ben is buldum diye hava atmasına müsade etme

ben olsam bende bozulurdum onlara ne canım bu senin ve eşinin karar vereceği bir konu

Hiç takmayin isimi ben bulurum bu benim gorevim deyiverin benimki hamileyken bulmustu bi beyaz eşya mağazasına girmiştik kapısında iş ilanı vardı adama direkt gelinim gelsin dedi adam tamam konuşalım olur dedi bende hamileyim ama üç beş ay sonra cikmam gerecek dedim adamda madem oyle olmaz sonuçta eğitimde ise alışma derken isten cikmak zorundasınız dedi sonra biz tekrar eleman arayışına gecicez dedi orada bi adamin ayaklarına kapanmadigi kaldi ama orada esim yanımda oldu iş esinizdede bitiyor calisin yada calismayin onlara faydaniz yada zarariniz yok sonuçta acaba siz ise girince kendi isten cikmayimi dusunuyo hani oglum her ay bana belli miktar verse yeter deyip genel olarak kadınlar ağzında laf tutamaz eslerin herşeyden haberi olur ama erkekler ve erkek tarafı oyle olmuyor kendi aralarında konusup plan program yapip bizlerinde uymalarini bekliyolar geneli ama istisnalar illaki vardir

Ben olsam hepsine simdilik dusunmuyorum calismayi derdim esin dahil.
Ama arada arardim is, valla onlar karar veremes bence yok calisma yok calis simdi bu ne ya.

Kayinvalide ile gorumceye b... ye.ek dusuyor cok affedersiniz.

Kiz calismaya karar verdigi zaman, onalra sordugu zaman bildiginiznyer var mi diye ozaman is bulmakta yardimci olabilirler ancak. kiz evlenmis gelmiş sanki ev degil isci bulma kurumu gibi hemen iş armalar falan boyle herseyine mudahale ettiren erkeklerden nefret ediyorum ya..benim kv de müdahale eder etmek ister. edim he der tamam der. kirmaz ama bildigimizi yapariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…