Evet eminim ondan. Evde oturmam batıyor onlara.Neden çalışmanı istiyorlar
Oğluna yük olmanı istemiyorlar galiba anlamadım ki ben
Onların diretmesiyle ağız değiştiren esim. Bana sorulmamasi vs.Zaten çalışmaya niyetliysen bu durumdan rahatsız olmaman gerekir.
Kızdığın KV mi ağız değiştiren eşin mi?
1 yıl eve alışmak istiyordum yoksa zaten çalışmak istiyorum .Kayınvaliden ve görümcen haklı.Bu devirde tek maaşla geçinilmiyor.
Esim evlenmeden once calismazsin diyordu ben hayır çalışmak istiyorum diyordum. Su an o da çalışmamı istiyor. Kv is arıyor bana hatta.
Çalışmak istiyorsan çalış. Kimsenin ne dediğine bakma. Ama işini kendin bul. Bukadar müdahale ermelerine müsade etme. Yolun başında göster ağırlığını. Yarın birgün geline ben is buldum diye hava atmasına müsade etmeÇalışmıyorum su an. Çalışmak istiyorum. Ama kaynanamin sürekli çalışmamı istemesi çok sıkıyor beni. Esim evlenmeden once calismazsin diyordu ben hayır çalışmak istiyorum diyordum. Su an o da çalışmamı istiyor. Kv is arıyor bana hatta. Tabii ki eşimin bilgisi dahilinde . Daha cok yeni evliyiz. Ben önce evliliğe alisip sonra zaten çalışmak istiyordum. Böyle zorlama emrivaki gibi oldu. Sırf kv ve gorumceye gicikligina çalışmak istemiyorum hemen. Tabii ki esim çalışmayacak dese aramazlar. Ama esim ağız değiştirdi . Söylediğimde onlar daha rahat gecinmemiz icin calismani istiyorlar diyor. Ev almak istiyoruz. Onun disinda cok zorlanmiyoruz ac degiliz yani.Halbuki oğullarına zerre kiyamiyolar tek dertleri o. Benim evde oturmam batıyor onlara.Kv kendi de çalışıyor.
Abartıyor muyum? Hemen calışmalı mıyım ? Çalışsam bile sartlarım ne olmalı? Sadece somurulmek istemiyorum. Nasıl hareket etmeliyim?
Kocanin istegiyle vazgecip kocanin istegiyle sana is araniyor. Calismak istiyorsan kimin ne dedigi onemli mi? Kararlarini baskalari etkilemesin.
Banada baska bir konuyu animsatti yad yani konu bilemicem. ama vardi boyle bir mesele.Ben bu konuyu daha önce okudum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?