Hayatıma kv gorumce ikilisi yön veriyor

Bence siz kendiniz iş arayın içinize sinene kadar bekleyin onlar size iş bulduk diye gelirlerse ben kendim ariyorum siz yorulmayin merak etmeyin deyin allah korusun dünyanın binbir türlü hali var kocaniza bişey olsa kapiyami koyacaksınız su an kocanizin size bakması onlarada kocanizada zor mu geliyo calismazsaniz sizi kapiyami koyacak ay valla sinir oluyorum böylelerine size ne yani zorda kalip surekli sizden destek mi bekliyolarki üzerinize vazife olmayan işlere burnunuzu sokuyorsunuz kendi kızına bulsun isi bidaha kv size isle gelirse kizin çalışsın deyin görumceyede okadar iyise sende gir deyin hatta kendinize iş ararken gorumcenizede arayin

Onlarinki bana kalırsa iyilik degilki size ne yani o iki kisinin dusunecegi bisey anne ablada olsalar kapilari bacaları ayri size ne yani kv derdi ben bu yaşta calisiyorum o oglumun parasini yiyor derdi

Ben şimdi çalışmak istemiyorum bir yıl sonra düşünüyorum çalışmak istediğim de size söylerim o zaman iş arayın şimdiden boş yere arayıp durmayın deyin ve ne zaman calismak isterseniz o zaman calisin

Bir yıl eve alışmak için çalışmamak çok garip geldi

Sizi niye sömürsünler çalışanlar sömürülüyorsa siz de evde eşinizi sömürüyorsunuz o zaman

Tabiki buna kaynana karışamaz

Ama imkanınız varsa çalışın bence

Onlarinki bana kalırsa iyilik degilki size ne yani o iki kisinin dusunecegi bisey anne ablada olsalar kapilari bacaları ayri size ne yani kv derdi ben bu yaşta calisiyorum o oglumun parasini yiyor derdi
Iyilik olmadigini biliyorum.
Kocasina oyle desin diye ...
Nasil anlatabiliri. diye sormis. belliki ben simdi calismak istemiyorum sonra dese adam anlamicak.
Ne sis yansin ne kebap.
Yoksa ben olsam onalrda kim ki karisiyorlar der cikarim

Iyilik olmadigini biliyorum.
Kocasina oyle desin diye ...
Nasil anlatabiliri. diye sormis. belliki ben simdi calismak istemiyorum sonra dese adam anlamicak.
Ne sis yansin ne kebap.
Yoksa ben olsam onalrda kim ki karisiyorlar der cikarim
Yok canim bende sizin demek istediğinizi anladim ama benzerini yaşadığım için okuduğumda tekrar sinirleniyorum yazdim bende
bende dedim karismamalari için konu sahibi yavaştan agirdan is aricak siz merak etmeyin ben artık kendim ariyorum bulamazsam yardim isterim dicek ozaman kocasınada sikayet edemicekler karisamicaklarda insani evlendigine evlenecegine pişman eder bu üçüncü kisiler ve onlara uyan eşler evlilik bu değil ya böyle olmamali

Pardon canim ya.. bir kac defa okudum oyle anladim. bende, sen beni yanlis anladin sandim.
Sinirkenmekte haklisiniz valla ne diyim. kari koca varken 3. kisilere sey yemek dusuyor ama tadini cok seviyot olsa gerekler ki ye ye doymuyorlar.
Ben okurken sinirleniyorum siz yasayio sinirlenmemeniz imkansiz.

Valla bana gore de sizin düşünceniz yanlış . mezunsa mezun istediği zaman çalışmalı . esiyle anlasirsa gerisi bos. bulunan islere bahanesi ne oldu?
Memur olarak atanmak istiyormuş, ama kpss ye çalışmayı da bıraktı
İstediği zaman çalışsın tabi de kpss hevesi de kalmadı, zaman geçtikçe zorlaşacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…