- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Belki kötü niyetli değillerdir, kvde kendi de çalışıyormuş sonuçta , ona normal gelen o olduğu için size iş arıyor olabilir. Ama çalışmak istemiyorsanız kesin bir dille ifade edin.Çalışmıyorum su an. Çalışmak istiyorum. Ama kaynanamin sürekli çalışmamı istemesi çok sıkıyor beni. Esim evlenmeden once calismazsin diyordu ben hayır çalışmak istiyorum diyordum. Su an o da çalışmamı istiyor. Kv is arıyor bana hatta. Tabii ki eşimin bilgisi dahilinde . Daha cok yeni evliyiz. Ben önce evliliğe alisip sonra zaten çalışmak istiyordum. Böyle zorlama emrivaki gibi oldu. Sırf kv ve gorumceye gicikligina çalışmak istemiyorum hemen. Tabii ki esim çalışmayacak dese aramazlar. Ama esim ağız değiştirdi . Söylediğimde onlar daha rahat gecinmemiz icin calismani istiyorlar diyor. Ev almak istiyoruz. Onun disinda cok zorlanmiyoruz ac degiliz yani.Halbuki oğullarına zerre kiyamiyolar tek dertleri o. Benim evde oturmam batıyor onlara.Kv kendi de çalışıyor.
Abartıyor muyum? Hemen calışmalı mıyım ? Çalışsam bile sartlarım ne olmalı? Sadece somurulmek istemiyorum. Nasıl hareket etmeliyim?
Kesinlikle tek derdim bu. Yoksa ben hep çalışmak istiyordum. Böyle emrivakiye cok gıcık oldumAslında sizin derdiniz çalışıp çalışmamak değil. Böyle temel bir konuda kayınvalide ve görümcenizin kendilerinde söz hakkı görmesi. Bu konuda haklısınız.
Ama öte yandan çalışmak kadar güzel bir şey yok. Siz de zaten evliliğe alıştıktan sonra çalışmak istiyormuşsunuz. Bunu doğrudan eşinize söyleyin. Ben çalışma hayatının karmaşasına girmeden önce seninle ortak hayatımızın biraz tadını çıkarmak istiyorum diyebilirsiniz.
Yaşım 22 müdahale ediyolar saygısızlık olmasın diye bir sey diyemiyorumYaşınız kaç ? kendi kararlarınızı kendiniz alamıyormusunuz ?
Of o ağırlığı nasıl gostrecegimi bilsem bisaygısızlık yapmadan. Bende ortası yok ya kütük gibi direk soylicem ya da ezilip buzulucem direk gulerek laf sokamiyorum. Ayrıca ise kendi cabamla giremem ne yazik ki.Çalışmak istiyorsan çalış. Kimsenin ne dediğine bakma. Ama işini kendin bul. Bukadar müdahale ermelerine müsade etme. Yolun başında göster ağırlığını. Yarın birgün geline ben is buldum diye hava atmasına müsade etme
Sormayın inanılmaz bozuldumben olsam bende bozulurdum onlara ne canım bu senin ve eşinin karar vereceği bir konu
Hamileyken mi? yuh yani!Hiç takmayin isimi ben bulurum bu benim gorevim deyiverin benimki hamileyken bulmustu bi beyaz eşya mağazasına girmiştik kapısında iş ilanı vardı adama direkt gelinim gelsin dedi adam tamam konuşalım olur dedi bende hamileyim ama üç beş ay sonra cikmam gerecek dedim adamda madem oyle olmaz sonuçta eğitimde ise alışma derken isten cikmak zorundasınız dedi sonra biz tekrar eleman arayışına gecicez dedi orada bi adamin ayaklarına kapanmadigi kaldi ama orada esim yanımda oldu iş esinizdede bitiyor calisin yada calismayin onlara faydaniz yada zarariniz yok sonuçta acaba siz ise girince kendi isten cikmayimi dusunuyo hani oglum her ay bana belli miktar verse yeter deyip genel olarak kadınlar ağzında laf tutamaz eslerin herşeyden haberi olur ama erkekler ve erkek tarafı oyle olmuyor kendi aralarında konusup plan program yapip bizlerinde uymalarini bekliyolar geneli ama istisnalar illaki vardir
Esim o konuda yaniltmaz beni yardım eder. bu caydırıcı bi sebep degil ne yazık ki onlar icin.Bence çalışın ama evin yemek, temizlik, alışveris vs bütün işlerinide ortak yapın. Bakın baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider. Bakalım kıyamadıkları oğulları ev işi yapınca ne yapacaklar.
Kv çalışıyorKV ve gorumcen çalışıyormu?
Yaaaa gercekten sanki is bulma kurumuna imza attım geldimKayinvalide ile gorumceye b... ye.ek dusuyor cok affedersiniz.
Kiz calismaya karar verdigi zaman, onalra sordugu zaman bildiginiznyer var mi diye ozaman is bulmakta yardimci olabilirler ancak. kiz evlenmis gelmiş sanki ev degil isci bulma kurumu gibi hemen iş armalar falan boyle herseyine mudahale ettiren erkeklerden nefret ediyorum ya..benim kv de müdahale eder etmek ister. edim he der tamam der. kirmaz ama bildigimizi yapariz.
Çalışmıyorum su an. Çalışmak istiyorum. Ama kaynanamin sürekli çalışmamı istemesi çok sıkıyor beni. Esim evlenmeden once calismazsin diyordu ben hayır çalışmak istiyorum diyordum. Su an o da çalışmamı istiyor. Kv is arıyor bana hatta. Tabii ki eşimin bilgisi dahilinde . Daha cok yeni evliyiz. Ben önce evliliğe alisip sonra zaten çalışmak istiyordum. Böyle zorlama emrivaki gibi oldu. Sırf kv ve gorumceye gicikligina çalışmak istemiyorum hemen. Tabii ki esim çalışmayacak dese aramazlar. Ama esim ağız değiştirdi . Söylediğimde onlar daha rahat gecinmemiz icin calismani istiyorlar diyor. Ev almak istiyoruz. Onun disinda cok zorlanmiyoruz ac degiliz yani.Halbuki oğullarına zerre kiyamiyolar tek dertleri o. Benim evde oturmam batıyor onlara.Kv kendi de çalışıyor.
Abartıyor muyum? Hemen calışmalı mıyım ? Çalışsam bile sartlarım ne olmalı? Sadece somurulmek istemiyorum. Nasıl hareket etmeliyim?
Valla bana gore de sizin düşünceniz yanlış . mezunsa mezun istediği zaman çalışmalı . esiyle anlasirsa gerisi bos. bulunan islere bahanesi ne oldu?Belki kötü niyetli değillerdir, kvde kendi de çalışıyormuş sonuçta , ona normal gelen o olduğu için size iş arıyor olabilir. Ama çalışmak istemiyorsanız kesin bir dille ifade edin.
Benim annemde çalışıyordu, gelinimiz evlenecekleri zaman çalışacağım demişti, hatta biz sormadan ailesi evlendikten sonra kızımız çalışacak ,engel olunmasın filan demişti, ama şimdi 4 yıl oldu gelinimiz çalışmıyor, bence çalışsın çalışmasın farketmez ama tek maaş zor ve çok alıştı, hiç çalışma fikri Yok aklında. Annem de çalışmış olduğu için ona garip geliyor, ama kayınvalide karışıyor denmesin diye bişey demiyor, başlarda bizimkiler 1-2 iş buldu sonra vazgeçtiler.
Herkesin kendi hayatı sonuçta ama ünv mezunu olup ev hanımı olmak emeklerin boşa gitmesi gibi geliyor bana
evlilige alismak ne demekse is bulmana yardimci olmalarinda sorun ne. siz insanlarla acik acik konusmazsaniz bir sure evde takilacagim sonra canim isterse calisirim demezseniz is bakarlar zaten haa deyince bulunmuyor bunu bildikleri icin bakiniyorlarÇalışmıyorum su an. Çalışmak istiyorum. Ama kaynanamin sürekli çalışmamı istemesi çok sıkıyor beni. Esim evlenmeden once calismazsin diyordu ben hayır çalışmak istiyorum diyordum. Su an o da çalışmamı istiyor. Kv is arıyor bana hatta. Tabii ki eşimin bilgisi dahilinde . Daha cok yeni evliyiz. Ben önce evliliğe alisip sonra zaten çalışmak istiyordum. Böyle zorlama emrivaki gibi oldu. Sırf kv ve gorumceye gicikligina çalışmak istemiyorum hemen. Tabii ki esim çalışmayacak dese aramazlar. Ama esim ağız değiştirdi . Söylediğimde onlar daha rahat gecinmemiz icin calismani istiyorlar diyor. Ev almak istiyoruz. Onun disinda cok zorlanmiyoruz ac degiliz yani.Halbuki oğullarına zerre kiyamiyolar tek dertleri o. Benim evde oturmam batıyor onlara.Kv kendi de çalışıyor.
Somurulmek istemiyorum ne demek ? Abartıyorsunuz evet
Calisan kadinlar somuruluyor mu
Bence calismaya sadece sempatiniz var zor geliyor size
Evime alisicam nedir cok garip dusunce yapiniz var
Calisin aileniz hakli hem ekonomik yonden guclu olun hemde sacma kvalide olaylaryla ugrasmayin
Haklısınız ben demedigim icin oluyor bunlar. ben zaten hep istiyordum çalışmak böyle onlar istediler oldu gibi olunca huzursuz oluyorum sadece. cunku kv ve gorumceye batıyor evde oturmam. evlenmeden once is bulup gelmisti kv evde sıkılma ayaklarına yatıpevlilige alismak ne demekse is bulmana yardimci olmalarinda sorun ne. siz insanlarla acik acik konusmazsaniz bir sure evde takilacagim sonra canim isterse calisirim demezseniz is bakarlar zaten haa deyince bulunmuyor bunu bildikleri icin bakiniyorlar
is aramak basli basina stresli bir istir buluyor calis bir yerden baslamalisin daha iyi olurHaklısınız ben demedigim icin oluyor bunlar. ben zaten hep istiyordum çalışmak böyle onlar istediler oldu gibi olunca huzursuz oluyorum sadece. cunku kv ve gorumceye batıyor evde oturmam. evlenmeden once is bulup gelmisti kv evde sıkılma ayaklarına yatıp
Sadece somurulmek istemiyorum
Canim. bende calismak istiyorum. annen ve ablanın cabalarini anliyorum yardim etmek istiyorlar ama ben biraz kendime zaman ayirmak istiyorum sonra çalışmak istiyorum.Yaaaa gercekten sanki is bulma kurumuna imza attım geldimesimle nasıl konusabilirim bu meseleyi? ona da birden calismak istemiyorum dersem tuhaf olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?