Hayatıma kv gorumce ikilisi yön veriyor

Belki kötü niyetli değillerdir, kvde kendi de çalışıyormuş sonuçta , ona normal gelen o olduğu için size iş arıyor olabilir. Ama çalışmak istemiyorsanız kesin bir dille ifade edin.
Benim annemde çalışıyordu, gelinimiz evlenecekleri zaman çalışacağım demişti, hatta biz sormadan ailesi evlendikten sonra kızımız çalışacak ,engel olunmasın filan demişti, ama şimdi 4 yıl oldu gelinimiz çalışmıyor, bence çalışsın çalışmasın farketmez ama tek maaş zor ve çok alıştı, hiç çalışma fikri Yok aklında. Annem de çalışmış olduğu için ona garip geliyor, ama kayınvalide karışıyor denmesin diye bişey demiyor, başlarda bizimkiler 1-2 iş buldu sonra vazgeçtiler.
Herkesin kendi hayatı sonuçta ama ünv mezunu olup ev hanımı olmak emeklerin boşa gitmesi gibi geliyor bana

Çalışacak olan sensin kararle şekilde istemiyorum dersen kimse iş aramaz sizde sessiz kalıyorsunuz demek ki

Kesinlikle tek derdim bu. Yoksa ben hep çalışmak istiyordum. Böyle emrivakiye cok gıcık oldum

Of o ağırlığı nasıl gostrecegimi bilsem bisaygısızlık yapmadan. Bende ortası yok ya kütük gibi direk soylicem ya da ezilip buzulucem direk gulerek laf sokamiyorum. Ayrıca ise kendi cabamla giremem ne yazik ki.

Bence çalışın ama evin yemek, temizlik, alışveris vs bütün işlerinide ortak yapın. Bakın baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider. Bakalım kıyamadıkları oğulları ev işi yapınca ne yapacaklar.

Hamileyken mi? yuh yani!
Benim esimin ailesi de öyle oturur konusurlar her kararı onlar verirler yavastan agirligimi koymaya başladım bazi konularda. Sırf onlar dedi diye çalışmak istemiyorum resmen ya. esime de ne diyeceğimi bilmiyorum .

Esim o konuda yaniltmaz beni yardım eder. bu caydırıcı bi sebep degil ne yazık ki onlar icin.

Yaaaa gercekten sanki is bulma kurumuna imza attım geldim esimle nasıl konusabilirim bu meseleyi? ona da birden calismak istemiyorum dersem tuhaf olur.

Somurulmek istemiyorum ne demek ? Abartıyorsunuz evet

Calisan kadinlar somuruluyor mu

Bence calismaya sadece sempatiniz var zor geliyor size

Evime alisicam nedir cok garip dusunce yapiniz var

Calisin aileniz hakli hem ekonomik yonden guclu olun hemde sacma kvalide olaylaryla ugrasmayin

Valla bana gore de sizin düşünceniz yanlış . mezunsa mezun istediği zaman çalışmalı . esiyle anlasirsa gerisi bos. bulunan islere bahanesi ne oldu?

evlilige alismak ne demekse is bulmana yardimci olmalarinda sorun ne. siz insanlarla acik acik konusmazsaniz bir sure evde takilacagim sonra canim isterse calisirim demezseniz is bakarlar zaten haa deyince bulunmuyor bunu bildikleri icin bakiniyorlar

Evime degil evlilige. Hani düzen oturtmak falan. ailem degil kv ve gorumce is buluyor bana. ailem de istiyor çalışmamı söz hakkı olmam icin tabii ki.

Haklısınız ben demedigim icin oluyor bunlar. ben zaten hep istiyordum çalışmak böyle onlar istediler oldu gibi olunca huzursuz oluyorum sadece. cunku kv ve gorumceye batıyor evde oturmam. evlenmeden once is bulup gelmisti kv evde sıkılma ayaklarına yatıp

is aramak basli basina stresli bir istir buluyor calis bir yerden baslamalisin daha iyi olur

Sadece somurulmek istemiyorum

Sizden maddi bir beklentileri mi var neden sömürüleceksiniz?
Çalıştığınızda eşiniz ev işlerine yardım edecek mi yoksa bütün işler size mi bakacak?
Eğer sizinle ev işlerini paylaşacaksa bence çalışın. Evde ne kadar durursanız kv görümce o kadar muhatap olur, olmasanız da kurarsınız. Hem nasıl alışırsanız öyle gider. Şimdi 1 yıl evliliğe alışayım derseniz sonra işe başlamak da hada zor olabilir.

Eger çalışmak istemiyorsunuz açık açık çalışmak istemiyorum suan icin deyin
Yok gerçekten calismak istiyorsanız sorun onların size is bulmasıysa
kaynanizin bulduğu iste çalışmayın sonra denildiği gibi sana biz is bulduk diyebilirler
Siz bir yandan is bakin kendi bulduğunuz iste çalışın

Yaaaa gercekten sanki is bulma kurumuna imza attım geldim esimle nasıl konusabilirim bu meseleyi? ona da birden calismak istemiyorum dersem tuhaf olur.
Canim. bende calismak istiyorum. annen ve ablanın cabalarini anliyorum yardim etmek istiyorlar ama ben biraz kendime zaman ayirmak istiyorum sonra çalışmak istiyorum.
Soyle 1 sene falan kendi ellerimel yemek yapmak. geldiginde ilgilenmek seninle basbasa kalmak istiyorum sornasinda bende çalışmak istiyorum ama simdi degil dersin.

Boyle konuşuncada anlamayacak kadar öküz degildir herhalde.
Yada direk ben simdi degil daha sonra calismak istiyorum bile diyebilmelisin kocan degil mi?
Kivranmaya bile gerek yok aslinda ama sen yinede güzel dille konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…