• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatima nasil bir yön vermeliyim bilmiyorum

Designer08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
761
1.044
113
36
Merhaba kizlar,
Forumu uzun süredir takip ediyorum. Aktif olarak yorum yapıp herkesin hayatı ile ilgili ahkam kesmeye bayılıyorum ama gel gelelim kendi hayatım ile ilgili bir kısır döngü içinde boğuluyor gibi hissediyorum. Genel bir mutsuzluk hali... sebepsiz...
2 sene önce bosandim. Kendi ayakları üzerinde duran mesleğinde başarılı bir kadınım. Bir de kızım var. Görünürde bir problemim yok. Ama ben kafa sesimi susturamiyorum. Çocuğuma çok düşkünüm. Dünya onun ekseni etrafında dönsün falan istiyorum:) ama bunu yaparken sürekli içimde yok edemediğim bir endişe hali var. Bir erkek arkadaşım var. Çok iyi biri. Oda evlenmiş boşanmış her açıdan uyumluyuz. Bir şekilde yürüyor. Beni seviyor biliyorum. Ama ben aşık degilim. Aşık da olamam kimseye gibi..
oyle bi hayata karsi isteksizlik. Herseyi hesaplanmaktan kapıp koyverememekten... güvenli limanda kalmak benim için bu ilişkinin tarifi. Terapiste de gittim. Ama uzun vadede cok maliyetli oldu. Antidepresan kullanıyorum. Bu tarifsiz tatsızlığıma bir öneriniz var mı? Erkek arkasıma haksızlık mı yapıyorum? O beni çok seviyor. Mutsuzluktan korktuğum için mutlu olamıyorum gibi bir şey şu an derdimin özeti....

Asik olmadığınız bir insanla beraber olmayin .Bu karsiya degil size eziyettir. Cokta guzel asik olursunuz o kisi geldiginde.mutsuzlugu kabul etmekde bir erdemdir.

Merhaba kizlar,
Forumu uzun süredir takip ediyorum. Aktif olarak yorum yapıp herkesin hayatı ile ilgili ahkam kesmeye bayılıyorum ama gel gelelim kendi hayatım ile ilgili bir kısır döngü içinde boğuluyor gibi hissediyorum. Genel bir mutsuzluk hali... sebepsiz...
2 sene önce bosandim. Kendi ayakları üzerinde duran mesleğinde başarılı bir kadınım. Bir de kızım var. Görünürde bir problemim yok. Ama ben kafa sesimi susturamiyorum. Çocuğuma çok düşkünüm. Dünya onun ekseni etrafında dönsün falan istiyorum:) ama bunu yaparken sürekli içimde yok edemediğim bir endişe hali var. Bir erkek arkadaşım var. Çok iyi biri. Oda evlenmiş boşanmış her açıdan uyumluyuz. Bir şekilde yürüyor. Beni seviyor biliyorum. Ama ben aşık degilim. Aşık da olamam kimseye gibi..
oyle bi hayata karsi isteksizlik. Herseyi hesaplanmaktan kapıp koyverememekten... güvenli limanda kalmak benim için bu ilişkinin tarifi. Terapiste de gittim. Ama uzun vadede cok maliyetli oldu. Antidepresan kullanıyorum. Bu tarifsiz tatsızlığıma bir öneriniz var mı? Erkek arkasıma haksızlık mı yapıyorum? O beni çok seviyor. Mutsuzluktan korktuğum için mutlu olamıyorum gibi bir şey şu an derdimin özeti....
Bende boşanma aşamasındayım bence aşk meşk bunlar boş işler zaten psikologlar aşık oldugunuzla evlenmeyin diyor göz kör oluyor biraz mantık iyi biri de olunca seviyorsun zaten

Vesveseyi büyük gördükçe büyür, küçük gördükçe küçülür yok olur diye bir söz var.. Kendi kendinize sürekli telkin edin, "ben mutlu olmayı, sevmeyi ve sevilmeyi hakediyorum" diye.. Insanın dilinden ve kalbinden geçen cümleler hayatına yön verir.. Bir tanıdığım "aşk elde etme hevesidir, nikahı kıydığın an geçer" demişti ve bana göre çoğu kişide haklı bir cümle.. Bir ilişki için en önemli olan şeyler ilgi, saygı, sevgi.. Bunlar varsa insan zamanla severde, sevilirde.. Kendinizi negatif anlamda şartlamayı bırakın..

Neden korkuyorsunuz ki
Surekli hesap kitap yapıyor beynim. Kapıp koyveremiyorum. Bir de çok gergin oluyorum kimi konularda. Mesela ev sahibine zam yaptığımı söylemek için aramam gerekiyor. 100 de 100 zam yapicam yani. Korkacak ne var? Ama işte yok bu enflasyonda yüzde yüzde az, Rayiçi aslında şu falan der şimdi diye geriliyorum. Elimde değil.

Asik olmadığınız bir insanla beraber olmayin .Bu karsiya degil size eziyettir. Cokta guzel asik olursunuz o kisi geldiginde.mutsuzlugu kabul etmekde bir erdemdir.
Aşık değilim ama eziyet olacak kadar öyle bir tiksinme vs hissetmiyorum. Çok tatlı biri, arkadaşlığından, hayatımda olmasından memnunum. Bana iyi geliyor.

Merhaba kizlar,
Siz burda yazdığınız gibi başkalarının hayatına ahkam kesiceginize kendi hayatinizi düzene sokunnn

Back
X