- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
istemiyosa adam gibi soyleyecek o zamanNeden bu inat ?
Padişah oğlu mu
Sonradann çok pişman olacak ya acıya gitmek istiyor anlaşılanNeden bu inat ?
Padişah oğlu mu
Simdide aci cekiyorumSonradann çok pişman olacak ya acıya gitmek istiyor anlaşılan
Soylesin ben yuzsuz davraninca soyler belki o zaman rahatlarim bendePeki.
Herşey çok belliyken illa yüzüme yüzüme söylesin bazı şeyleri diyorsunuz yani.
Kendinize biraz saygınız olsun, zarari olmaz.
DimiTabi ya, bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz iyice yapışın bırakmayın.
Peki ne gerek var ? Bırak hayatına bak karşına daha iyi birisi çıkacak.. Şimdi böyle peşinden gitmeye devam edersen yarın karşına daha iyisi cıktığında başını taşlara vuracaksın "Ahhh ben bunca zaman kendime neden eziyet çektirdim" diye.. Benden büyüksün ama görüyorum böyle olacağını.. Sana ilgisi yoksa umrunda da değilsen onun için sadece canı sıkıldıkça gelip canı sıkıldıkça giden birisi olarak kalacaksın.. Kendine bu eziyeti çektirmene gerek yok bence..Simdide aci cekiyorum
Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Soyleyecek o zamanBaşkası var zaten. Hayatında ya da aklında. Başka bir açıklaması yok bu şekilde davranmasının.
Olmayacam ama duyarsam ondan daha kolay vazgececemDiyelim ki hayatında başkası hiç olmayacak. Ve siz bu şekilde devam edeceksiniz. Gerçekten mutlu olacak mısınız bi düşünün??
iyi degilim hic iyi degilimO gitmeden sen git ozman sizi biraz sorunlu gördüm yaşınız küçükte değil bir insana vazgeçilmez davranirsan ilk vazgeçtiği sen olursun
Asla söylemezler hayatım. Benim böyle bi ex vardı. O zaman tabi cahilim anlayamamıştım tavırlarını. Sonra sevgilisiyle sosyal medyadan adamın resminin altındaki yorumlarda pişti olduk7
Soyleyecek o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?