- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Hep gurur yaptim bu gunden aonrasi icin diyorumErkek kıtlığı mı var ülkede dostum.
Bence bu denli gurursuzluk yapma. Ayrıca içerikte tezatlık var. Gurur yapıyorum demişsin, sonra da gururumu ayaklar altında alıcam tarzı takılmışsın.
Hep gurur yaptim bu gunden aonrasi icin diyorum
Ya bu almayan kafama iyice girer belkiO gitmeden sen git ozman sizi biraz sorunlu gördüm yaşınız küçükte değil bir insana vazgeçilmez davranirsan ilk vazgeçtiği sen olursun
Şaka gibi neden insan kendine bunu yapar anlayamıyorum böyle devam edin o zaman boşa vakit kaybiEvet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Saçma bi duygu yoğunluğunuz var. Yani insan sever lakin ilgisiz birine bir yere kadar katlanır. Başka biri var diyene kadar falan demek çok üzücü. Yani utandım hemcinsin olarak. Şahsen ben bu yaptığını ne kendime ne de başka bir kadına yediremem. Valla yazdıkların zavallı bir kadın profili çiziyor kafamda. Sevgi bu değil. Sevgi çift taraflı olur. Yada gurur saygı barındırır bir miktar. Sendeki takıntı olmuş. Kurtul bu değişik kendini değersiz varsayan saplantıdan. Zira hep ama hep üzülürsünEvet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Anlamiyosunuz yaaa iyice soğumak hayatima bakmak istiyorum ben gurursuz ve yuzsuzce ustune dustukce istemiyorsa soylemek zorunda kalacak ondan duymadan rahat etmeyecek icimYani suratina tükürse, yarabbi sukur diyeceksin. O kadar gurur yoksunu oldun, oyle mi? Iyi, hayirli olsunl.
Saçma bi duygu yoğunluğunuz var. Yani insan sever lakin ilgisiz birine bir yere kadar katlanır. Başka biri var diyene kadar falan demek çok üzücü. Yani utandım hemcinsin olarak. Şahsen ben bu yaptığını ne kendime ne de başka bir kadına yediremem. Valla yazdıkların zavallı bir kadın profili çiziyor kafamda. Sevgi bu değil. Sevgi çift taraflı olur. Yada gurur saygı barındırır bir miktar. Sendeki takıntı olmuş. Kurtul bu değişik kendini değersiz varsayan saplantıdan. Zira hep ama hep üzülürsün
Anlamiyosunuz yaaa iyice soğumak hayatima bakmak istiyorum ben gurursuz ve yuzsuzce ustune dustukce istemiyorsa soylemek zorunda kalacak ondan duymadan rahat etmeyecek icim
Yok o zaman kabullenecemTamam bir de bu şekilde deneyin bakalım. Ama duyduklarınız sonradan içinizi parçalamasın.
Anlamak mumkun degil. Gayet acik olan birseyi neden illa duymak istiyorsun. Bu kendini kandirmaktan baska birsey degil. Bazen soylemeyiz, davranislarimizla belli ederiz. O da bu yolu secmis olamaz mi?Anlamiyosunuz yaaa iyice soğumak hayatima bakmak istiyorum ben gurursuz ve yuzsuzce ustune dustukce istemiyorsa soylemek zorunda kalacak ondan duymadan rahat etmeyecek icim
Seni istemediği açıkk. Ondan duymak iyice ayak altında olmanla eşdeğer. Sen boşvericen ki değerli olabilesin. Böyle mızmız ısrarcı olman istemeyen birini zerre ırgalamaz anca sen ağlarsın boş boş
Erkekler geneli fekadar kızları sevmiyorlar tam tersi onları üzen avı çektiren adam yerine koymayan kızları seviyorlar sen ise fazla fekadarYa bu almayan kafama iyice girer belki
Böyle düşünmeyin. Hayatınızı bi erkeğin sözlerine göre mi devam ettireceksiniz. Ne saçma.Olmayacam ama duyarsam ondan daha kolay vazgececem
Simdide aci cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?