Hayatımda biri var 7 aydır ama benim kafam çok karışık ne yapmalıyım ?

melek selen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
1
-3
1
32
Bu ilişkimden 1 buçuk sene önce birine aşırı aşıktım gözlerim kördü onu çok sevdim ama o beni terk etti evlendi çok yıprandım beni her anlamda kullandı vs sonra karşıma bu çocuk çıktı başlar da hiç istemedim cınku hazır değildim sonra tanımak içim ona fırsat verdim beni toplarlardı çok değer verdi benim için başka yerde yaşıyordu onu bıraktı ailesinin yanına döndü bana çok değer veriyor çokta seviyor eminim hiç şüphe duymuyorum ama ben onunla konuşuyorum sıkılmıyorum ama böyle içten çok aşırı sevemiyorum yakında bana evlenme teklifi edecek ben kabul edeceğim onu asla kaybetmek istemiyorum çünkü hem çok güzel yetişmiş hemde çok ahlaklı terbiyeli biri ailem de aşırı beğendi bende karakter olarak çok beğeniyorum. Onu kaybetmek asla istemiyorum ciddi yola gireceğiz hemde ama onu daha cok sevmek istiyorum onu kaybetsem ondan iyisi bence olamaz o çok düzgün biri ben ısınmak için ne yapmalıyım ? Annem diyor insan zamanla ısınır bende zaman vermek istiyorum ama iç sıkıntım oluyor ağlayasım geliyor sürekli düşündükçe ben ne yapmalıyım ? Mesela dün bana hediye gönderdi öyle çok sevinemedim onun nedeni de ben başka birsey bekliyordum 🤣 ayıcık göndermiş oda olabilir tabi bana lütfen akıl verin onu sevmek istiyorum seviyorum da daha cok sevmek istiyorum mantık ve sevgilmi kullanmak istiyorum ne yapmalıyım ? Şimdiden çok teşekkür ederim

Yani kosullanmak suretiyle sevmez insan..İcinden geldigi icin sever..
Cocuk uygun bir damat profili oldugu icin annen sevebilecegini soyluyor sadece.. :)
O is olmaz.Bir sure sonra zaten istesen de gizleyemezsin,fark eder sevmedigini..
Arada ask olmadigi zaman bir sure sonra hissediliyor..

7 ay demek.Bunu anlamanız gerekirdi çoktan 7 ayı mı beklediniz adamın duygularını yıkıp geçmek için?

Back
X