• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimda biri var ama ailem almanyadaki kuzenimle evlenmemi istiyor

Anonim12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
5
-4
1
27
Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini tanışmak bile istemediklerini, almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.

Hayatımda 2 yıldır biri var ailem onu kesinlikle kabul etmediğini tanışmak bile istemediklerini, almanyadaki kuzenimin beni istediğini, onunla evlenmemi istediklerini söylediler. Gerekçe olarakta şunu sundular; Hayatımdaki insanın sevgisi bittiğinde bana yanlış şeyler yapabilirmiş ama kuzenim aynı kandan olduğu için yapmazmış. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.

daha kaç konu açacaksın , kimle istiyorsan onunla evlen ,

ailene sözün geçmiyor ki sorup duruyorsun ,

biz gelip ailenle mi konuşalım ne yapalım

Almanya yahu 😂

Şaka şaka gönlün kimden yanaysa onu seç. Arkaba evliliklerinde eğer boşanma olursa bütün aile birbirine küsüyor gerek yok

Ailen söz mü vermiş onlara karşılığında ne alacak ailen bilmediğin gizli anlaşma var mı aralarında acaba

Ben olsam Kabul etmesdim.
Kac yasindasin?
Bak Ben kuzenimle evlendim ve sorunlar oldu bosnmak istedim ailem karsi geldi.. ELALEM NE DER?
herseyi arkamda birakmak zorunda kaldim! Fazla yazmak istemiyorum..
Tabi herkezin yöresi huyu ayri..

ben olsam hiç düşünmeden Almanyadaki derdim. tabi benim yaş ilerledi deneyimler tecrübeler bana bunu söylüyor. ama senin yaşında olsam belki ben de kararsız kalırdım

Ailenin mantıkına göre abin ya da erkek kardeşin varsa onunla evlen. O kuzenden daha yakın sonuçta. Deli misiniz siz ya. Bu devirde hala akraba evliliğini normal karşılayacak kadar cahil misiniz.

Aynı kandan olan sana bin beterini yapıyor, hele de Almanya'ya gideceksin sakın derim. Orda seni daha çok ezerler, annenler orada rahat edeceksin sanıyor ama hiç sanmıyorum. Dil sorunun olacak(Almanca çok zor bir dil), ortama alışma, hele eşine bir şey de hissetmiyorsan aman diyim, orda derdin olsa derdini anlatacak bir dilin bile olmayacak. Halen eski kafa yaşıyorlar orda, aylarca mutfaktan bile kısıp Türkiye'ye gelip Euroları harcamalarına bakmasınlar. Kuzenin ordan birini bulamayıp seni istemişse, bil ki evlenecek kimseyi bulamadı ya da gözü açık olmayan orda yol yordam bilmeyen bir saf arıyorlar kendilerine. Bir de anne-babası da ordaysa vay haline. Erkek arkadaşın için değil kendin için sakın kabul etme. "Mevsim çiçek açtı" diye bir film var, onu da izlemeni tavsiye ederim.

Kuzenimle evlendim ,Almanya’ya geldim.Burdakiler Tr dekiler gibi hatır saymıyor..Sene de bir sefer gördükleri insanlara hatır mı sayacaklar.Ne oldu.Adam o kadar emeklerime yazık edip,kendi dalgasına baktı.Bir gram pişmanlığı olmadı.Ailesi de aynı şekilde ..Ben özellikle bu saatten sonra akraba evliliğine karşıyım,gerçi evlenmeden de karşıydım ama büyük konuştum başıma geldi.Ömrümde hiç görmediğim kuzenle evlendim.Aile yaşantısı gençliği ,neyse hep öyle olucak değişmeyecek.Burdakiler kızları getirip evde tutuyorlar.kadınları bir süre sonra külfet olarak görüyorlar.Çünkü Almancaları yok.Her şeyde peşlerinde.Almanyadakiler almanyadakiler ile evlensin Tr dekiler Tr dekiler ile.Benim düşüncem bu ve net.Her iki tarafa da diğer türlüsü zor..Aileni bu konular da dinleme.Ben nişan atıcaktım annem kızdı ,çeyizim gelmişti Almanya’ya.Şimdi böyle olacağını bilseydim kesinlikle nişan atmaya bırakırdım diyor.Çok der daha.Sağlıklı düşün.

İnsan sevmediği birinin koynuna zorla girer mi? Ki her gece... Bir ögün yemek mi bu lan... Ailen euro sevdasından bu kızı almancılar paketleyelim demiş... Kuzen.. Cok mu güvenilir sanki yakın olsa bile. Allah bilir ne haltlar yiyordur orda.. Sen bilmiyorsun.. Niye Almanya'daki Türk kızlarından biriyle evlenmiyor.. Çünkü avrupa da yaşayanlar iyi bilir kim nerde kimle ne yapıyor. Türkiye deki masum kızlar bilmez... Aklın varsa evlenme, güvenipte Almanya ya gitme! Dil yok! Paran yok, işin yok, ehliyetin yok....kaynanan seni hizmetçi olarak, kocanda işini görerek kullanır.. Sende gidecek hic bir kapın olmayacağı için sabaha kadar kuzenini barlardan gelmesini beklersin... Cünkü avrupa eşşeklerinin cogu yabancı kadınlarla yatar... Bol bol içer.. Köpek gibi gezer... Borçsuz Türk erkegi tanımadım daha.. Ha bide uyuşturucu kullanmayan yoktur

İnsan sevmediği birinin koynuna zorla girer mi? Ki her gece... Bir ögün yemek mi bu lan... Ailen euro sevdasından bu kızı almancılar paketleyelim demiş... Kuzen.. Cok mu güvenilir sanki yakın olsa bile. Allah bilir ne haltlar yiyordur orda.. Sen bilmiyorsun.. Niye Almanya'daki Türk kızlarından biriyle evlenmiyor.. Çünkü avrupa da yaşayanlar iyi bilir kim nerde kimle ne yapıyor. Türkiye deki masum kızlar bilmez... Aklın varsa evlenme, güvenipte Almanya ya gitme! Dil yok! Paran yok, işin yok, ehliyetin yok....kaynanan seni hizmetçi olarak, kocanda işini görerek kullanır.. Sende gidecek hic bir kapın olmayacağı için sabaha kadar kuzenini barlardan gelmesini beklersin... Cünkü avrupa eşşeklerinin cogu yabancı kadınlarla yatar... Bol bol içer.. Köpek gibi gezer... Borçsuz Türk erkegi tanımadım daha.. Ha bide uyuşturucu kullanmayan yoktur

Valla son 3 gundur bu ulkede yasadiklarimi goz onune aliyorum almanya daha cazip.

Ha akil mantik yonu hem akraba evliligine hem zorlamaya hem gorucu usulune karsi o ayri...

Back
X