dün gece vuku bulmuş bu olayla ilgili şuan hala şoktayım ve napıcağımı gerçekten bilmiyorum..yaklaşık 4 senedir 1 ilişkim var aramızda sözlendik ve öteki kışa evlilik düşünüyoruz..o da ben de çalışan insanlarız ve ayrı şehirlerdeyiz..mümkün oldukça telefonda konuşuyoruz..yatarken bile arayıp öyle kapatıyoruz uyumadan..dün gece kız kardeşinin kocasıyla evlerinin altındaki dükkanda oturmaya gitti..bu insan da tabir-i caizse insanlıktan nasibini almamış, çocuklarına ve eşine sevgi göstermeyen,parası olduğu halde karısını paradan yoksun bırakan, patavatsız, ne konuştuğunu bilmeyen herifin teki..neyse lafı uzatmiyim gece saat yarımda uyumadan aramak istedim sevgilimi ve arabada seyir halinde olduklarını anladım fakat bana "dükkanda oturuoruz." dedi(bu arada ben bu adamdan tiksindiğim için kendisiyle görüşmesine şiddetle karşı olan biriyim fakat eniştesi olduğu için sadece trip atabiliyorum..zaten sevgilimin ailesine de bir çok laf söylemiş yüzlerine karşı) "ama arabadasınız" deyince "eniştem bira alıcak onun için gidiyoruz" dedi..ben de" neden oturuyoruz dedin?" peki diye sordum.."aynı şey zaten dönüşte biraz oturup eve geçicektim arıcaktım" dedi..eniştesi olacak herif ordan bağırarak "yaa ne arayıp duruyosun bi rahat bırakmadın karım bile aramıyo beni ya" deyip argo şekilde konuşmaya başladı..ben de sinirlendim doğal olarak ve sevgilime "sen hala onun yanında nasıl oturuyosun ya" diye çıkıştım.."onun huyu patavatsız işte" flan dedi ve telefonu kapattık kötü bi şekilde..ben 45 dk geçtikten sonra tekrar aradım meşgule attı bi kaç kere beni ve sonra kapattı telefonunu..biraz geçti eniştesini aradım ve bana onu ver dedim.."napıcaksın da bilmem ne de arayıp arayıp duruyosun da karım bile aramıyor da flan" diye tersledi beni.. "ben ona ver dedikçe vermiyorum lan" flan diye konuşmaya başladı.."sen kimsin" dedi bende şalter koptu bu sefer.. hayatımda hiç yapmadığım bişeyi yaptım ve bi erkekle erkek gibi küfürleşerek kavga ettim telefonda..kendime yakıştıramadım ama o anda gerçekten kendimi kaybettim..sinirden ellerim ve yüzümde şiddetli uyuşmalar yaşadım..bu sefer sevgilim telefonu aldı bana bağırdı "neden onu arıyosun" diye sonra telefonu kapatmadan "sen bi in aşağı" dedi eniştesine ve telefon kapandı..biraz geçtikten sonra bu herifle evli olan kızkardeşi beni aradı ve karakolda olduklarını söyledi.."kızım sen ne biçim insansın huzurumuzu bozdun sen kim oluyosun da abimden hesap soruyosun onun eniştesi sen karışamazsın muhabbetlerine..kocama nasıl küfredersin abimin nişanlısı değilsin bişey değilsin bundan sonra da olamıcaksın ben buna izin vermicem elimden geleni yapıcam" dedi ve beni dinlemeden kapattı telefonu..daha sonra erkek arkadaşıma ulaşamadığım için evdeki kızkardeşini aradım yüzü gözü kan içinde eve gelmiş "çok sinirli bana bile bağırıyo" dedi..dünden beri gözüme uyku girmedi kendisi hala aramadı..napıcağımı bilmiyorum..anatırken bile o anı yaşadım..tamam bana yakışmayan bir hareket yaptım bunun farkındayım ama nolur bana yol gösterin!