Hayatımda böyle değişik bir insan(?) görmedim.

elytia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
258
60
38
Selam kızlar benim ilkokul ve liseyi beraber okuduğum bi arkadaşım var. Her zaman değişik bi insandı ama lise 3ten sonra iyice acayipleşmeye başladı. Arkadaşım diye alttan aldım kimi zaman. Ama değişikliklerinin sonu gelmedi en son 1 yıl küs kaldık ve sebepsizceydi. Ortamıma girdi arkadaş kazandırdım ona vs vs. Şimdi kendi kendine yine sebepsizce küsmüş bana anlamadım. Her yerden beni silmiş falan, hiçbir tartışmamız bile olmadı. Yüzünü çevirip gidiyor ve ben iyice bu duruma sinirlenmeye başladım yardım etmezseniz saldırganlaşacağım artık ona karşı çünkü cidden sinir bozucu hale geldi. Ne yapmalıyım sizce? Ben de onun gibi sinir bozucu mu olmalıyım?

Ben de silip engelledim her yerden ama görünce sinirlerim tepeme çıkıyor ne kadar ayıp yahu ekmeğimi yedi her şeyine yardımcı oldum. Yazık.

Ilkokuldan beri goruyor mussun iste oyle degisik bir insan?
Cabuk kusenden arkadas olmazmis zaten sizde engelleyiverin tam olsun.

Ben de silip engelledim her yerden ama görünce sinirlerim tepeme çıkıyor ne kadar ayıp yahu ekmeğimi yedi her şeyine yardımcı oldum. Yazık.

demekki sizin verdiğiniz değeri arkadaşlığınız için verdiğiniz emeyi hak etmeyen biriysiymiş.madem sizde onu sildiniz boşverin.görmemezlikten gelin.bir insana yapılıcak en güzel şey onu umursamamak.sizde bunu yapın

Ilkokuldan beri goruyor mussun iste oyle degisik bir insan?
Cabuk kusenden arkadas olmazmis zaten sizde engelleyiverin tam olsun.
Görüyorum ama aileler de tanıştığı için ne bileyim alttan aldım ben hep. Engelleyip ve sildim ama artık kendimi zor tutuyorum.

öyle yapıyorum ama içim soğumuyor çok mu kinciyim ne anlamadım.

öyle yapıyorum ama içim soğumuyor çok mu kinciyim ne anlamadım.

sevmediğin ot yanında biter devamlı görürsün şansına ama..inan onu yok saymak senin için en güzeli.bunu yapmaya çalış.ne diye sana değer vermeyen biri için sinirlerini bozucaksın ki.

Reactions: mbz
Gerçekten çok benzer bir arkadaşım vardı. Dönem dönem sıkılıp insanları silerdi falan.
Ben de dahil tabii. Fazla arkadaşım olmadığından çok takardım kafaya, sonralları anladım ki tek çare umursamamak mış.
Hatta bi ara bu küsüp barışması o kadar laçkalaşmıştı ki, birkaç ay sonra 'hacı naber yaa, en son niye küsmüştük? Naber' falan yazıyordum.

sevmediğin ot yanında biter devamlı görürsün şansına ama..inan onu yok saymak senin için en güzeli.bunu yapmaya çalış.ne diye sana değer vermeyen biri için sinirlerini bozucaksın ki.
tabi öyle.. allah sabır versin. hakettiği gibi insanlarla karşılaştırsın.

sorun verdiğim değerin değmemesi. her şey geri gelir ama zaman? zaman hazinem benim, onu çaldı. bundan bütün sinirim kinim.

Bence hiç kafana bile takma ve karşılaştığınızda da onu görmemezlikten gel en azından nasıl bir insan olduğunu göstermiş ve sende artık anlamışsın. Hiç hoşlanmadığım bir kişilik türü yaaa sebebsiz yere küsmelet falan. Böyle bir insanı hayatına sokupta canını sıkmana da hiç gerek yokkk.....

boşver o görüşmek istemiyorsa sen hiç görüşme.kendi bilir de sende tavrını koy..

sorun verdiğim değerin değmemesi. her şey geri gelir ama zaman? zaman hazinem benim, onu çaldı. bundan bütün sinirim kinim.
Zamanın neresinden dönülse kardır demek lazım öyleyse.
Bu zamana kadar senden (ç)aldığı zamanı, bundan sonra onu umursamayarak kendine 'yıpranmama' olarak telafi etmiş olursun.

Zamanın neresinden dönülse kardır demek lazım öyleyse.
Bu zamana kadar senden (ç)aldığı zamanı, bundan sonra onu umursamayarak kendine 'yıpranmama' olarak telafi etmiş olursun.
gidip konuşmayı düşündüm de şuan, çok gereksiz buldum gerçekten allaha havale ediyorum onu çok komik.

Benim de iki arkadaş öyleydi.Biri en son beni affet biz dostuZ dedi.Biri de defolup gitti yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…