Ben de silip engelledim her yerden ama görünce sinirlerim tepeme çıkıyor ne kadar ayıp yahu ekmeğimi yedi her şeyine yardımcı oldum. Yazık.
Görüyorum ama aileler de tanıştığı için ne bileyim alttan aldım ben hep. Engelleyip ve sildim ama artık kendimi zor tutuyorum.Ilkokuldan beri goruyor mussun iste oyle degisik bir insan?
Cabuk kusenden arkadas olmazmis zaten sizde engelleyiverin tam olsun.
öyle yapıyorum ama içim soğumuyor çok mu kinciyim ne anlamadım.demekki sizin verdiğiniz değeri arkadaşlığınız için verdiğiniz emeyi hak etmeyen biriysiymiş.madem sizde onu sildiniz boşverin.görmemezlikten gelin.bir insana yapılıcak en güzel şey onu umursamamak.sizde bunu yapın
öyle yapıyorum ama içim soğumuyor çok mu kinciyim ne anlamadım.
tabi öyle.. allah sabır versin. hakettiği gibi insanlarla karşılaştırsın.sevmediğin ot yanında biter devamlı görürsün şansına ama..inan onu yok saymak senin için en güzeli.bunu yapmaya çalış.ne diye sana değer vermeyen biri için sinirlerini bozucaksın ki.
sorun verdiğim değerin değmemesi. her şey geri gelir ama zaman? zaman hazinem benim, onu çaldı. bundan bütün sinirim kinim.Gerçekten çok benzer bir arkadaşım vardı. Dönem dönem sıkılıp insanları silerdi falan.
Ben de dahil tabii. Fazla arkadaşım olmadığından çok takardım kafaya, sonralları anladım ki tek çare umursamamak mış.
beni dönem dönem belirli aralıklarla silen, karşı karşıya geldiğimizde yüzünü çevirip çirkinleşen birine nasıl sorayım?ona sorunun ne oldugunu sormadın mı
tabi öyle.. allah sabır versin. hakettiği gibi insanlarla karşılaştırsın.
Zamanın neresinden dönülse kardır demek lazım öyleyse.sorun verdiğim değerin değmemesi. her şey geri gelir ama zaman? zaman hazinem benim, onu çaldı. bundan bütün sinirim kinim.
gidip konuşmayı düşündüm de şuan, çok gereksiz buldum gerçekten allaha havale ediyorum onu çok komik.Zamanın neresinden dönülse kardır demek lazım öyleyse.
Bu zamana kadar senden (ç)aldığı zamanı, bundan sonra onu umursamayarak kendine 'yıpranmama' olarak telafi etmiş olursun.
tavrımı onu hayatımdan bir daha almamak üzere çıkartarak koydum :)boşver o görüşmek istemiyorsa sen hiç görüşme.kendi bilir de sende tavrını koy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?