Hayatımda böyle değişik bir insan(?) görmedim.

Cogunlukla karsi karsiya geliyoruz ama gercekten yu cevirip gidiyor ki ters cikislari da var. Ondan yaklasmak istemiyorum pek.
la kars

2 hafta öncesine kadar hayatımda böyle biri vardı. Hatta burda 3 tane konu açtım kendisiyle ilgili.

Bir iyi bir kötü. Kendi kendine tuhaf ve çelişkili tavırlar, alaycılıklar... Küs mü değil mi, samimi mi değil mi, birşeye mi kızmış, bu tavırların sebebi nedir belli olmayan biriydi. Sorsan konuşup anlatabilecek biri değil. Ancak kendi kafasına göre davranan, iletişim kuramayan, beni binbir çeşit düşünce ve huzursuzluklara sürükleyen biri. Çok severdim, bir zaman yakındık. Üstelik akrabaydı. Bu tavırlarından çok yıpranmıştım ve aynı senin gibi, hayatımda bukadar değişik, ne olduğu belli olmayan biri görmedim. Sabrımı taşırdığında, vazgeçme kararını vermek kolay olmadı. Çok direndim, zaman verdim, belki mantıklı bir sebebi vardır dedim ama yok. Hiçbirşey kurtarmadı. E sorsan zaten iletişim kurmaz. E napayım? Böyle mi devam edecekti? Düşün düşün düşün durdum. Neyse sonra ne yaptım biliyor musun? Kendine içimden geçen herşeyi anlatan bir mesaj yazıp gönderdim, artık görüşemeyeceğimizi söyleyerek, 'hayatta yolun açık olsun'la bitirdim. O mesajı da zaten yanlış anladı salak. Afedersin de. Beni suçlu çıkarmaya kalktı mesajımdan. İşte o an, benim bu irtibat kesmekte geç kaldığımı düşündüğüm andır. İnsan bile değilmiş o meğer, vakit kaybı. Hiçbirşeye değmezmiş. Onun gibi birini hayatımdan çıkarmakla ne kadar iyi ettiğimi düşünüyorum. Şükrediyorum, dünya varmış yahu, onsuz hayat ne güzelmiş. Diyeceğim şudur ki saçma sapan insanların neyi niye yaptığına kafa patlatacak kadar uzun değil hayat. Dışarda o kadar iyi insanlar dururken böylelerinin peşine gidip hayatı zehir etmeye gerek yok. Sana bu kadar sıkıntı veren arkadaşlığın vadesi dolmuştur. Bitirince öyle rahatlıyor ki insan.

Cok zor boyle insanlarla ugrasmak iyi niyetimi ben gostermek zorundayim cunku boyle gordum ailemden ben. Cok ayipladim cok gordum boyle terslikleri insanin icinde hep o da oyle oyle kabul edeyim onu dedim. Maalesef hataymis. Iyi gunlerimin hediyesi olsun bu da ona:)

bir şeye alınmış olmalı bence sorup öğrenin eminim çok şaşıracağınız birşeydir

Sormayi ancak yuzyuzeyken halledebilirim:) telefonla cok dagiliyor konu
arkadaşınızı en iyi sizin tanımanız gerekir bir şeye mi alındı yoksa huyu mu böyle durduk yere kaprismi yapıyor . buradan yorum yapan herkes kendine göre yazar birşeyler. madem uzun zamandır arkadaşsınız bence kaybetmektense kazanmaya çalışın. babannem her zaman derdi ki " kaybetmek kolay kazanmak zor"

Seni silen bir insan için neden kendini yıpratıyorsun?
Sende silmişsin zaten beyninden de sil gitsin. Hayat böyle şeylerle yorulmak için çok kısa boşver görmezden gel unut gitsin.
Zaten değişik dengesiz bir karakterse zaten senden uzak allaha yakın olsun.
Bence sizle barışmak isterse sakın müsade etmeyin derim.
İyi akşamlar...

Kizginlikla sert cikismak istemedim burada sakinlesme payi birakyim kendime. Kazanmayi cok denesim ama hayirlisi ya.. Tesekkur ederim :)

Tesekkur ederim cok fikirleriniz icin.. Dengesiz ama arkadastir dedim gectim bundan sonrasinixaman gosterecek artik:) size de iyi aksamlar dilerim..

Belki de ona, size karşı kinlenecek bişey yasamissinizdir olabilir mi yoksa hiçbişey demeden iletişimi neden kessin insan hayatından cikmanizi istemiş demekki

Bende çok eski bir arkadaşımi artık hayatımda görmek istemiyorum bizde bikaç yılı kus geçirdik hatta sizin gibi.

ama o hala arkadaş olarak görüyor beni ortada bir sebep yok onun için iliski kesecek. Ama ben de bigun durduk yere bütün hesaplardan silip engellemek istiyorum onu

Bence bir insanı olduğu gibi kabul etmek de bir yere kadar. Baktın ki yıpranıyorsun artık, arkadaşlıkta düşünmemen, kafa patlatmaman gereken şeylerle cebelleşiyorsun, o zaman o arkadaşlığa son verme zamanı gelmiştir. Hayır, herkesin kusuru olur ve hiç bir arkadaşlık da mükemmel olmaz. Ama hoş görülüp katlanılacak özellik vardır, bir de kabul edilemeyecek, yıpratıcı özellikler vardır. Ben kolay kolay hayatımdan insan silmeyi sevmem. Ama baktım ki oluru yok, uğraş uğraş değişen birşey yok, kendi psikolojimi korumak adına yol veririm. Böylesini doğru buluyorum. Tabii senin tam olarak durumunu bilemem de, iyice ölçüp tartıp karar vermeni tavsiye edebilirim.

Mesafe ni koy, umursamaz davran ve sakin bir daha aynı hatayi yapıp hayatının içine koyma..ooh nasıl olsa alismis isteyince gelecek..Sakin onunla o konuyu acmazsa konuşup totosu nu kaldırma. .

Benimde yillarca can dostum bildigim kardes gibi gordgm arkadasim su ne ariyor nede soruyor. Onu bunu biraktim en son msjima cvp bile yazmadi. Bence siz sakin saldirganlasmak gibi bir hataya dusmeyin. Uzak durun uzak durdukca degeriniz artacaktir emin olun

Bu tip insanlar sizi içten içten kıskanan tipler benimde vaktinde olmuştu ortaokulda meğer kıskanıyormuş hadi o zamanlar çocuktuk diyelim ama artık yetişkiniz.. son bir yıldır hayatımdaki çoğu insanı çıkarttım.. benim derdimi anlamayan bana kulp bulup sonra doztmuş uz gibi yapan insanlardan sıkıldım.. kimseyi artık totoma takmıyorum böyle daha rahatım kafam rahat sizde boşverin artık

Keske bir sey yapmis olsam da oyle kesse iliskisini inanin cok isterdim. Ama yapisi bu maalesef.

Bizimki sanirim cekirge olayina dondu artik bu son sicrayisti cidden ruhen kaldiramiyorum ben insanlara hosgorulu davranmak erdemdir ama benim artik almiyor kafam bu didismeleri..

Mesafe ni koy, umursamaz davran ve sakin bir daha aynı hatayi yapıp hayatının içine koyma..ooh nasıl olsa alismis isteyince gelecek..Sakin onunla o konuyu acmazsa konuşup totosu nu kaldırma. .
Ruh halime gore son bir kez konusmayi dusunuyorum ama siddetli bi konusma olucak kavga bagiris cagiris kendimi de biliyorum ne yapsam bilemedim hayatimdan sessizce cikarsam belki cok daha mutlu olurum kim bilir

Bu kadar seyin birikimiyle konussam firtina kopar cok eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…