Hayatımda böyle değişik bir insan(?) görmedim.

Kiskanmasi konusunda benim de oyle dusuncelerim var ama yakistiramiyorum ona.. Bosvermek en iyisi ama bosvermeyi becerebilmek en zoru sanirsam:) bazen tek tarafli dusunmek iyi oluyor. Herkesin gonlunu hos tut nereye kadar?

Kiskanmasi konusunda benim de oyle dusuncelerim var ama yakistiramiyorum ona.. Bosvermek en iyisi ama bosvermeyi becerebilmek en zoru sanirsam:) bazen tek tarafli dusunmek iyi oluyor. Herkesin gonlunu hos tut nereye kadar?
Özellikle işi düşüp arayanlara soranlara sinir oluyorum bu tip insanlar beni yordu fazla ince düşünceli biriyim onu düşün bunu düşün nereye kadar aynen

Hic unursama ya, birak arkadassiz kal, yalniz kal boylesi ile ugrasacagina. Boyle tipler lisede, unide, hatta is hayatinda, komsuda surekli karsina cikarlar. Benim de lisede boyle sacma sapan bir ark vardi, ne uzulurdum, ne yaranmaya calisirdim o sacmaliga. Sonra baktim ki cevrede arkadas mi yok, olmasa bile yalnizlik en guzeli, ne tribini cekeceksin boylesi dengesizlerin. Surda yazdigin kaloriye bile degmezler.

Özellikle işi düşüp arayanlara soranlara sinir oluyorum bu tip insanlar beni yordu fazla ince düşünceli biriyim onu düşün bunu düşün nereye kadar aynen
Bunun gibi bi arkadasim daha oldu. Hastalandi yurtlardaysik gece dortte kalktim basinda durum bekledim kavga etti onu tuttum sevgilisinden ayrildi baristirdim lise bitti kiz beni her yerden sildi ahahahah valla kaziga doymuyorum ben:)

Cook cok haklisiniz ama bayan ruhu iste cok canuk inciniyor bi de hep iyi taraf olunca acaba diyosun ne yapiyorum ben? Dogru bildigim seyler yanlis mi diye dusuncelere kapiliyosun

Bazi insanlar kendi kendilerine kuser, barisir, kanka olur, sonra yine uzaklasirlar...
ya bazi seyleri kafalarinda cok buyutuyor ya da davranis bozuklugu var...
ikisi de psikolojik bir sorunun isareti,

Bu kadar hirs yapmaniza gerek yok,
size kisisel olarak caninizi sıkacak birsey demediyse alinganliga bile luzum yok bence,

iyi niyetli ve zararini gormedigim kimseler ise gonul koymadan mesafemi koyuyorum,
akillarina guveniyorsam dertlesebilir veya teorik bir konuda tartisir keyifle sohbet de edebilirim...
kronik bir rahatsizliklari varmis gibi goruyorum,

cunku yukarida saydigim ilk gruba zaman zaman dahil olabiliyorum maalesef, anliyorum...
tek farkim davranis; kusme huyum yoktur, mesafe koyduguma da daha sonra sirnasmam, netimdir.

Bir insan bes gun auladigi cocek solunca bile emegine izuluyor ben ki aenelerimi vermisim izulurum dogal ama dediginiz gibi uzaklastirmak daha mantikli hayatimdan. Baska cicekleri sulamaya baslayacagim :)

Cook cok haklisiniz ama bayan ruhu iste cok canuk inciniyor bi de hep iyi taraf olunca acaba diyosun ne yapiyorum ben? Dogru bildigim seyler yanlis mi diye dusuncelere kapiliyosun
Yaa iste boyle oluyor degil mi? Aynen, bana da oyle olmustu. Niye bu hastalikli dusuncelerle bogusmak zorunda kalalim? Ben de neler neler dusunmustum, orada mi hata yaptim, acaba bilmeden sunu mu yaptim ki, boyle hissettirmis olabilir miyim diye diye beynimi kemirmistim. Kendimi nereden suclu cikaracagimi, neremden hata bulacagimi sasirmistim. Yahu bir insan hal hatir sorunca bile acaba sorup da haddimi mi astim da boyle yapti der mi yahu? Iste ben artik o noktadaydim. Sonra eee yetti, hadi be ordan dedim, sildim hayatimdan, defoldu gitti. Tuhaf tuhaf insanlar insani dogru bildiginden bile sastiriyor boyle. Habire hindi gibi dusun, acaba ne yaptim, ne oldu da boyle, vs. Senin de dedigin gibi, bir hata yapmis olsam da tepkisini koysa opup basima koyacagim. Ben herhangi bir hatami telafi etmeye, gerekirse ozrumu dilemeye de raziyim. Yeter ki mantikli bir aciklamasi, bir sebebi olsun bu davranislarin. Ama yok arkadas, bu modeller sebepsiz yere kendi kendilerine tavirlara giriyorlar. Valla hayatimdan defettim ve o kadar rahatladim ki. Artik boyle hastalikli dusuncelerle beynimi kemirmiyorum. Hayatimda beni bu gereksiz ve huzursuz dusuncelere surukleyen biri kalmadi. Bilip bilmeden etkilemek istemem seni de, ama sen de benim geldigim noktaya dogru gidiyorsun. Inan bu dusunceler insani cok yipratiyor. Arkadaslik ugruna boyle sacma sapan kaygilar duymak zorunda degiliz. Gercekten, ruh sagligima bu denli kotu gelen birini babamin oglu olsa silerim artik. Milletin sacma sapan huylarini cekemicem, boyle kiminle anlasiyorsa onunla gorussun. Hade yallah. Bu turlerin pek arkadasi da olmaz genelde biliyor musun? belki senin arkadas da oyledir. Bir deger veren bulurlar, onu da bezdirene kadar ugrasirlar boyle.

En biyuk korkusu arkadassiz kalmak:) her bir hardine katiliyorum sediklerinizin helal olsun

Bir insan bes gun auladigi cocek solunca bile emegine izuluyor ben ki aenelerimi vermisim izulurum dogal ama dediginiz gibi uzaklastirmak daha mantikli hayatimdan. Baska cicekleri sulamaya baslayacagim :)
Sahiplendiginiz bir cicek olarak bakmaktansa karsilikli paylasim olarak dusunun...

Ayrica sizin orneginizden gidecek olursak cicegin solmasi ya yanlis sulamdir ya da susuzluk...
senelerce yaptigniz sey, duzenli araliklarla gerceklesen ihmaller sonucu kuruyabilir; )

Degerli olan tek seyi sizin emeginiz olarak gormeyin bence.

İnsanlar zamanla değişiyor. Benimde ilkokuldan bu yana can ciğer arkadasim üniversitede öyle bir değişti ki simdi konusmuyoruz.. Boşver sildigiyle kalsin takma, takmaman ona sergilediğin en buyuk saldirganlik olur merak etme :)

ewet aynen öyle sende onu görünce görmemezlıkten gelıceksın saldırganlaşmaya gerek yok onun küsmesi sebepsiz değildir kimbilir neye bozulmustur ve onu buyutmusturde buyutmustur :)
benımde lesede bı arkım vardı çok garıptı kavga ederdı benle duyrup dururken sonra mektup yazardı sankı ben dunyanın en haın ınsanıymısım ama benı cok sevıomustu falan filan kendini de pek beğenmezdı hep biryerlerinde kusur arardı bı gun geldı ben sol ayağımdaki en küçük parmağının tırnağını çok sevıyorum vucudumda tek begendıgım yer orası dedı benım için orda bitti hayatımdan cıkardım bellı olmaz sağı solu :)

İçinizi bilmem ama hiçbirşey söylemeden gitmek kim nederse desin insani bir davranış değil..
Ama şu da var hakaret ederek yerin dibine sokarak gitmesinden de iyi..

Geçen benim başıma geldi.O kadar iyiliğim dokunmuş ,kötü zamanında yanında olmaya çalışmışım.,arkadaş sanmışım vs ,ikinci kez hayatıma almışım...Birkez yapan yine yaparmış..Ben masum masum 'gerçek dostlar ayrılmaz 'masalıyla avunadurayım.Bildiğin kötü huylu ve kötü niyetlimiş..Kendisine anlattığım aile meselelerinden bile vurdu beni alçalarak.Benim haklı olduğumu bildiği halde.Sırf üzmek için''.Oysa ben hiçbirzaman onun bahsettiği zayıf yanlarından ailesinden vurmadım son deme kadar..Şahısın, yakınlık ,arkadaşlık,dostluk hatta insanlık algısı bozuk..Bildiğin cahilmiş.Ve ben bu cahili güzel yerlere koymuşum,o koyduğum güzel yerlerden iğreniyorum şimdi.Acı tecrübeyle öğrendim..

Ruh halime gore son bir kez konusmayi dusunuyorum ama siddetli bi konusma olucak kavga bagiris cagiris kendimi de biliyorum ne yapsam bilemedim hayatimdan sessizce cikarsam belki cok daha mutlu olurum kim bilir

zamaninda senin hayatinda onemli bir yeri oldugunu dusunur..ki belli duzelmeyecek biri..o yüzden eskiden de olsa senin onu onemsedigini belli etme..egerki duzelecek bir kisilik olsa idi o zaman konusulabilinirdi, tartisma bile ciksa olabilirdi.eminim senin onu umuesamadigini hice saydigini farketse daha cok kudurur sinirden..

Bence değişik olan sizin tepkiniz. Neden bu kadar önemli ki sizin için. Valla hiç anlamıyorum böyle şeyleri. Ben konuşanla konuşurum , konuşmayanı umursamam. Kendi keyfi bilir.

Kıskanıyor olabilir mi?

Umursama bile. Bi benzeri başıma geldi. Sonra barışmak istedi barıştım keşke kabul etmeseymisim salak kafam sonra yine ayni halti yedi arkadaşlıklar bile çıkar üstüne kurulu

Bak o seni engelliyerek kuserek , nasil cileden cikartiyor ve sinirlendiriyor..

Sende onu onun silahiyla vur ..
Heryerden engelle , sil ..

Suratina bakma , oda sinir olucak.

Ya bence bir sor söylediğiniz gibi bir anda böyle olduysa hayırdır yani?
baktın sonucunda bir nedeni elle tutulur bir şeyi yok hakketen keyfi (ki o baya ilginç) sal gitsin.
Ama belki bir yanlış anlama bir ne bileyim dert tasa vardır atladığınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…