Hayatımda böyle değişik bir insan(?) görmedim.

Hayatimiza bazen yanlis insanlar girer cikar. Kimi senelerce kalir zarar verir sonradan cikar. Sansliysak da kimileri fazla vaktimizi calmadan giderler. Insanlar cesit cesit salla gitsin.

Hayatimiza bazen yanlis insanlar girer cikar. Kimi senelerce kalir zarar verir sonradan cikar. Sansliysak da kimileri fazla vaktimizi calmadan giderler. Insanlar cesit cesit salla gitsin.
karşılaşmasam görmesem yüzünü aynı ortamda olmasak inanın umrumda olmayacak, ama ona bi ders vermek istiyorum ki bidaha cesareti olmasın.

Hic tanimamis gibi davran. Bazen sessizlik en buyuk derstir.
karşılaşmasam görmesem yüzünü aynı ortamda olmasak inanın umrumda olmayacak, ama ona bi ders vermek istiyorum ki bidaha cesareti olmasın.

Ben de böyle durumlarla karşı karşıya geldim, saldırganlaşmak yerine hiç görmemiş tanımamış gibi yapıyorum hayatımdan tamamen çıkarıyorum. Kimsenin kaprisini çekmek zorunda değiliz bence, herkesin kendine göre sorunları var. Ben olsam hayatımdan tamamıyla çıkarırdım..

Konuşmayı denediniz mi? Açıkca sorun, mantıklı bir cevap gelmezse bitirin ilişkinizi gitsin. Kendisine de bildirin.

Konuşmayı denediniz mi? Açıkca sorun, mantıklı bir cevap gelmezse bitirin ilişkinizi gitsin. Kendisine de bildirin.
Mantikli hicbir aciklamasi yok. Keyfiyen yapiyor bunu pesinden kosmak istemedim ben de..

Hayatta ne sorunlarimiz var bi de max olarak bunlarla ugrasiyorux ben deliriryorum

Peşinden koşmuş olmayacaksınız. Rahatsızlığınızı anlamış olacak. Gerekirse ilişkiyi kesip atacaksiniz.
Kiz beni silip atmis. Ne zaman ara giriyor biseye boyle yapiyor valla onla da ailesiyle de ugrasamiycam artik deyyuslar.

Kiz beni silip atmis. Ne zaman ara giriyor biseye boyle yapiyor valla onla da ailesiyle de ugrasamiycam artik deyyuslar.
OHAA YANİ NE BU ATAR MADEM O KADAR SİNİRLENDİ TELEFONUDa mı yok msj at rahatla kızımmmm yaaa :)

elytia, eğer bu arkadaşınız sizin için kıymetliyse, arayıp sorun mutlaka, konuşmak iyi gelecektir. Değer vermiyorsanız olumlu,olumsuz tepki vermenin bir anlamı yok.

OHAA YANİ NE BU ATAR MADEM O KADAR SİNİRLENDİ TELEFONUDa mı yok msj at rahatla kızımmmm yaaa :)
Ahahahaahahah valla cok atarliyim.. Yuzuuxe goruscez onunla bakalim o zaman konusurum olmazsa guldum yahu sanahtandir ilk defa

elytia, eğer bu arkadaşınız sizin için kıymetliyse, arayıp sorun mutlaka, konuşmak iyi gelecektir. Değer vermiyorsanız olumlu,olumsuz tepki vermenin bir anlamı yok.
Zaman var degersiz desem yalan olur ama o bana deger vermedikten sonra ne gerek var ki bi de suan arkadindan konustugu insanlarla cok yakin atkadas falan..

Zaman var degersiz desem yalan olur ama o bana deger vermedikten sonra ne gerek var ki bi de suan arkadindan konustugu insanlarla cok yakin atkadas falan..

Vardır bir açıklaması, bilemeyin kendinizi hemen. Belki aranızı bozan birileri vardır. Bir anlık boşlukla inanmıştır onlara. Geçmiş var diyorsunuz,onun hatrına mutlaka iletişime geçin onunla. Cevap gelmezse/açmazsa iş sizden çıkmış olur. Yıllar sonra ah keşke demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…