hiç gelmesinler daha iyi. allah görüyor ya olanı biteni.Benim de iki arkadaş öyleydi.Biri en son beni affet biz dostuZ dedi.Biri de defolup gitti yine.
karşılaşmasam görmesem yüzünü aynı ortamda olmasak inanın umrumda olmayacak, ama ona bi ders vermek istiyorum ki bidaha cesareti olmasın.Hayatimiza bazen yanlis insanlar girer cikar. Kimi senelerce kalir zarar verir sonradan cikar. Sansliysak da kimileri fazla vaktimizi calmadan giderler. Insanlar cesit cesit salla gitsin.
karşılaşmasam görmesem yüzünü aynı ortamda olmasak inanın umrumda olmayacak, ama ona bi ders vermek istiyorum ki bidaha cesareti olmasın.
Ben de böyle durumlarla karşı karşıya geldim, saldırganlaşmak yerine hiç görmemiş tanımamış gibi yapıyorum hayatımdan tamamen çıkarıyorum. Kimsenin kaprisini çekmek zorunda değiliz bence, herkesin kendine göre sorunları var. Ben olsam hayatımdan tamamıyla çıkarırdım..Selam kızlar benim ilkokul ve liseyi beraber okuduğum bi arkadaşım var. Her zaman değişik bi insandı ama lise 3ten sonra iyice acayipleşmeye başladı. Arkadaşım diye alttan aldım kimi zaman. Ama değişikliklerinin sonu gelmedi en son 1 yıl küs kaldık ve sebepsizceydi. Ortamıma girdi arkadaş kazandırdım ona vs vs. Şimdi kendi kendine yine sebepsizce küsmüş bana anlamadım. Her yerden beni silmiş falan, hiçbir tartışmamız bile olmadı. Yüzünü çevirip gidiyor ve ben iyice bu duruma sinirlenmeye başladım yardım etmezseniz saldırganlaşacağım artık ona karşı çünkü cidden sinir bozucu hale geldi. Ne yapmalıyım sizce? Ben de onun gibi sinir bozucu mu olmalıyım?
tam yerinde olur öyle arkadaşatavrımı onu hayatımdan bir daha almamak üzere çıkartarak koydum :)
Iyle yapiyorum cikarttim hayatimdan. Benim gibi enayiyi zor bulurHic tanimamis gibi davran. Bazen sessizlik en buyuk derstir.
Mantikli hicbir aciklamasi yok. Keyfiyen yapiyor bunu pesinden kosmak istemedim ben de..Konuşmayı denediniz mi? Açıkca sorun, mantıklı bir cevap gelmezse bitirin ilişkinizi gitsin. Kendisine de bildirin.
Hayatta ne sorunlarimiz var bi de max olarak bunlarla ugrasiyorux ben deliriryorumBen de böyle durumlarla karşı karşıya geldim, saldırganlaşmak yerine hiç görmemiş tanımamış gibi yapıyorum hayatımdan tamamen çıkarıyorum. Kimsenin kaprisini çekmek zorunda değiliz bence, herkesin kendine göre sorunları var. Ben olsam hayatımdan tamamıyla çıkarırdım..
Daha fenasini hakediyor da allah korkum var:)tam yerinde olur öyle arkadaşahaketti ama
Peşinden koşmuş olmayacaksınız. Rahatsızlığınızı anlamış olacak. Gerekirse ilişkiyi kesip atacaksiniz.Mantikli hicbir aciklamasi yok. Keyfiyen yapiyor bunu pesinden kosmak istemedim ben de..
Kiz beni silip atmis. Ne zaman ara giriyor biseye boyle yapiyor valla onla da ailesiyle de ugrasamiycam artik deyyuslar.Peşinden koşmuş olmayacaksınız. Rahatsızlığınızı anlamış olacak. Gerekirse ilişkiyi kesip atacaksiniz.
OHAA YANİ NE BU ATAR MADEM O KADAR SİNİRLENDİ TELEFONUDa mı yok msj at rahatla kızımmmm yaaa :)Kiz beni silip atmis. Ne zaman ara giriyor biseye boyle yapiyor valla onla da ailesiyle de ugrasamiycam artik deyyuslar.
Ahahahaahahah valla cok atarliyim.. Yuzuuxe goruscez onunla bakalim o zaman konusurum olmazsaOHAA YANİ NE BU ATAR MADEM O KADAR SİNİRLENDİ TELEFONUDa mı yok msj at rahatla kızımmmm yaaa :)
Zaman var degersiz desem yalan olur ama o bana deger vermedikten sonra ne gerek var ki bi de suan arkadindan konustugu insanlarla cok yakin atkadas falan..elytia, eğer bu arkadaşınız sizin için kıymetliyse, arayıp sorun mutlaka, konuşmak iyi gelecektir. Değer vermiyorsanız olumlu,olumsuz tepki vermenin bir anlamı yok.
Zaman var degersiz desem yalan olur ama o bana deger vermedikten sonra ne gerek var ki bi de suan arkadindan konustugu insanlarla cok yakin atkadas falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?