Arkadaşlar merhaba, yıllardır hayatımda yolunda giden hiçbir şey olmadı hep olumsuzluk, kısmetsizlik ve insanlarla olan ilişkilerimde hep yara alan taraf ben oldum. Nereye elimi atsam kurudu ben nerede hata yapıyorum acaba? Yani artık manevi yönüm zayıf bazı şeyleri ihmal ediyorum o yüzden mi başından kara bulutlar eksik olmuyor diye düşünüyorum, kimseye zarar vermedim kendi halinde yaşayan biriyim bu hayat bana eğer bir ceza ise yani düşünüyorum kimsenin ahını aldığımı sanmıyorum. Çevrenizde benim gibi olan insanlar var mı, dışardan bir gözle benim gibi insanların nerede hata yapıyor olduğunu gözlemlediniz mi, tavsiyelerinizle ihtiyacım var.
Çevremizde böyle insanlar var mı ?
Evet şu an da sze cevap yazıyor hemde.
İnanılmaz zor, yorucu, sınavlarla dolu bir hayatım oldu. Öyle böyle değil. Sonra herşey daha da kötüye gitti. Daha da kötüye. Dedim ki beni bu dipsiz kuyudan Allahtan başkası çıkaramaz. Ne derdim varsa her gece üşenmeden hacet namazı kılıp Allahtan yardım diledim. Kendi başıma 4444 salat-ı tefriciye okudum hayatım değişsin diye, yine işler kötüye gitmeye devam etti. Bende duayı arttırdım. Sonra ne mi oldu ? İnanılmayacak kadar büyük bir mucize ile dua ettiğim ne varsa karşımda hazır buldum.
O an anladım ki rabbim beni duaya çağırıyor ancak duadaki samimiyet ve teslimiyetimi görmek için beni sınıyordu. Hayatım tamamen değişti. O günden beri dualarım başucu kitabım oldu.
O yüzden ümitsiz olmayın, gecenin en karanlık anı şafağa gebedir.