Merhaba babam siroz ve zemininde gelişen karaciğer kanserine yakalandı. Bir Eğitim ve araştırma hastanesinde yüzüne karşı "-yaşama şansın yok, 3 ay içinde öleceksin, çocuklarınla bu durumu konuş" denilsede ben başka doktorlar araştırdım. Özel bir hastanede alanında çok iyi bir cerrah buldum. O cerrah babamı karaciğer nakli ile kurtarabileceğini söyledi ve babam karaciğer nakli oldu.
Ameliyattan önce 1 ay boyunca ne yese kustu hastalığından dolayı kusuyor ameliyat olunca düzelecek sandık ki doktor da düzeleceğini söylemişti ama ameliyatın üstünden 2 ay geçmesine rağmen hala kusmaya devam ediyor.
Doktorlar yapılan tetkiklerinin gayet normal olduğunu karaciğeri ile ilgili bir sorun da olmadığını, tahlillere göre hiç bir sağlık sorunu saptanmadığını söylüyor. Neden kustuğunu onlar da bilmiyor. Hayatımda hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim. Dağ gibi adam gözümüzün önünde günden güne eriyor, bir deri bir kemik kaldı ve hiç bir şey yapamıyoruz... "Bu adam neden kusuyor?" artık delireceğim... Bu sorunun cevabını verecek kimse neden yok...