Hayatımda hiçkimseye anlatamadığım olay!!

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.

Allah hepsinin belasını versin !!! Sende üzülme artık hamilesin bebişini üzme.. söyleyemen çok doğal çünkü çok küçük yaştaymissin ve ne yapacağını bilmiyordun ... Söylediklerine harfiyen katılıyorum, aynı şeyi bende söylüyorum ama garip tepkileri alıyorum.. " onlar kardeş, ne pis zihniyetin var " vs vs...

Bu arada ben o olayı kaçırdım Ceylin ölmüş mu ? Kimin evinde bulundu peki ? Konu dışı ama çok merak ettim ...

ahhh canım benım keşke bir dr destek alsan hiç geç kalmış degilsin anlatıp kurtulabilirsin ,

allah çocuklarımızı bu pisliklerden korusun
Amiin...almayi düşünüyorum çünkü bende yaşadığım şey büyük kaygıya neden oldu.hep aklımda her an...

Belasını bulsun hepsi...evet ceylon öldü. Komşusunun yeğeni vardı ya 19 yaşında.o öldürmüş...cok feci şekilde hemde.buyuk ihtimal tacizde var olayda

Cok kotu cidden ama asla esinize karsi suclu hissedeceginiz bi durum degil.Kendinizi rahatlatmak icin bi terapi alabilirsiniz.O kuzen o zamanlar kac yaslarindaydi?Simdi hic karsilasmiyo musunuz ?

Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu

Sana bakis acimizda bir degisiklik yok da teyzenin ogluna var. Ruh hastasi...

Bunlarin kafasi nasil calisiyor bilmiyorum ama zaman oyle bir zaman ki kizini/oglunu babasiyla bile yalniz birakamayacak hale gelmisiz. Paranoyaysa paranoya oncelik cogucun ruh sagligi olmali.

Edit: Aslinda olay babalarda bitiyor. Bu erkek cocuklari malum yerlerine sahip cikmayi ogrenmeli. Gerekirse kafalarina vura vura anlatilmali.

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun.. az once ben de izledim muge anliyi ve hala merak ediyorum sonucun ne olacagini izlerken nefesim kesildi allah belalarini versin boyle insanlarin!
Ben de kucuklugumde komsumuzla gittigimiz havuzda, komsunun oglunun beni taciz ettigini hatirliyorum.. kimseye soylemedim o yasta. Ama o kucucuk halimle bile aklimda yer edinmis..

Artik bu tarz olaylarda caydirici cezalar olmali. Ozellikle son zamanlarda cok artti! Ellerimle öldürsem yinede içim rahatlamaz boylelerini. Ben bile boyleyken ailesi napsin.. allah sabir versin

Belasını bulsun hepsi...evet ceylon öldü. Komşusunun yeğeni vardı ya 19 yaşında.o öldürmüş...cok feci şekilde hemde.buyuk ihtimal tacizde var olayda
Allah'ım daha neler görüp okuyacağız o küçücük yavrulara nasıl kıyıyorlar! Herkes erkek evlat yetiştirmesin ya gerçekten ! Erkek evladın çok iyi takip edilmesi gerekiyor...

Bu arada sende iyi değilsen destek al belli ki her bir olayda aklına gelip gelip duruyor, yaşanmaz böyle...

Cok kotu cidden ama asla esinize karsi suclu hissedeceginiz bi durum degil.Kendinizi rahatlatmak icin bi terapi alabilirsiniz.O kuzen o zamanlar kac yaslarindaydi?Simdi hic karsilasmiyo musunuz ?
O zamanlar liseye gidiyordu.simdi 30 yaşlarında.karsilasmiyoruz pek.yani şöyle diyim son 2 yıldır görmüyorum.ondan önce en son nisanıma gelmişti.bende bakislarimla öldürecektim sanırım o yüzden düğünüme gelmedi çok şükür...zaten bundan sonra da görmem.ne bize gelir.ne ailem onlara gider.oyle diyim..

Evet yaşanmaz böyle kesinlikle yardım almam gerekiyor

Kocamanmis o da o zamanlar.Hani o da mi cocuktu falan dedim ama gayet bilincli olmasi gereken yasta.Pislik herif gorme zaten sapigi.

Evet yaşanmaz böyle kesinlikle yardım almam gerekiyor
Umarım o pislik ile bir daha karşılaşmazsn... Daha kötü şeyler geçiyor aklımdan da yazmıym sen anlamışsındir beni.. hamilelikte hormonların farkli çalıştığı için daha da seni zorluyor bu durum.. istersen hiç vakit kaybetmeden tedavi için girişimde bulun.. çünkü bunun lohusa kısmı da var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…