- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Allah hepsinin belasını versin !!! Sende üzülme artık hamilesin bebişini üzme.. söyleyemen çok doğal çünkü çok küçük yaştaymissin ve ne yapacağını bilmiyordun ... Söylediklerine harfiyen katılıyorum, aynı şeyi bende söylüyorum ama garip tepkileri alıyorum.. " onlar kardeş, ne pis zihniyetin var " vs vs...Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Amiin...almayi düşünüyorum çünkü bende yaşadığım şey büyük kaygıya neden oldu.hep aklımda her an...ahhh canım benım keşke bir dr destek alsan hiç geç kalmış degilsin anlatıp kurtulabilirsin ,
allah çocuklarımızı bu pisliklerden korusun
Belasını bulsun hepsi...evet ceylon öldü. Komşusunun yeğeni vardı ya 19 yaşında.o öldürmüş...cok feci şekilde hemde.buyuk ihtimal tacizde var olaydaAllah hepsinin belasını versin !!! Sende üzülme artık hamilesin bebişini üzme.. söyleyemen çok doğal çünkü çok küçük yaştaymissin ve ne yapacağını bilmiyordun ... Söylediklerine harfiyen katılıyorum, aynı şeyi bende söylüyorum ama garip tepkileri alıyorum.. " onlar kardeş, ne pis zihniyetin var " vs vs...
Bu arada ben o olayı kaçırdım Ceylin ölmüş mu ? Kimin evinde bulundu peki ? Konu dışı ama çok merak ettim ...
Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu
Allah'ım daha neler görüp okuyacağızBelasını bulsun hepsi...evet ceylon öldü. Komşusunun yeğeni vardı ya 19 yaşında.o öldürmüş...cok feci şekilde hemde.buyuk ihtimal tacizde var olayda
O zamanlar liseye gidiyordu.simdi 30 yaşlarında.karsilasmiyoruz pek.yani şöyle diyim son 2 yıldır görmüyorum.ondan önce en son nisanıma gelmişti.bende bakislarimla öldürecektim sanırım o yüzden düğünüme gelmedi çok şükür...zaten bundan sonra da görmem.ne bize gelir.ne ailem onlara gider.oyle diyim..Cok kotu cidden ama asla esinize karsi suclu hissedeceginiz bi durum degil.Kendinizi rahatlatmak icin bi terapi alabilirsiniz.O kuzen o zamanlar kac yaslarindaydi?Simdi hic karsilasmiyo musunuz ?
Suçum değil evet ama kendimi suçluyorum sürekliYaşadıklarınız çok çok korkunc ama beni en çok üzen sanırım ilk cümleniz...
Bana bakış açınız ne olacak demeniz...
Bu sizin suçunuz degil ki..
Evet yaşanmaz böyleAllah'ım daha neler görüp okuyacağızo küçücük yavrulara nasıl kıyıyorlar! Herkes erkek evlat yetiştirmesin ya gerçekten ! Erkek evladın çok iyi takip edilmesi gerekiyor...
Bu arada sende iyi değilsen destek al belli ki her bir olayda aklına gelip gelip duruyor, yaşanmaz böyle...
Kocamanmis o da o zamanlar.Hani o da mi cocuktu falan dedim ama gayet bilincli olmasi gereken yasta.Pislik herifO zamanlar liseye gidiyordu.simdi 30 yaşlarında.karsilasmiyoruz pek.yani şöyle diyim son 2 yıldır görmüyorum.ondan önce en son nisanıma gelmişti.bende bakislarimla öldürecektim sanırım o yüzden düğünüme gelmedi çok şükür...zaten bundan sonra da görmem.ne bize gelir.ne ailem onlara gider.oyle diyim..
Umarım o pislik ile bir daha karşılaşmazsn... Daha kötü şeyler geçiyor aklımdan da yazmıym sen anlamışsındir beni.. hamilelikte hormonların farkli çalıştığı için daha da seni zorluyor bu durum.. istersen hiç vakit kaybetmeden tedavi için girişimde bulun.. çünkü bunun lohusa kısmı da var...Evet yaşanmaz böylekesinlikle yardım almam gerekiyor
Liseye gidiyordu.hayir gelmiyoruz.en son 2 yıl oldu.nisanima gelmişti.oldurecek gibi baktigim için.cok şükür ki düğünüme de gelmedi.ailem ona girmez o aileme gitmez...o kaç yaşındaydı bunu yaparken ? şuan aynı ortama geliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?