- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Devir değişti artık, biz kuzenlerimizle kardeş gibi büyüdük ama şimdi kendi kuzenime bile güvenmem. Kardeş kardeşe göz dikiyor artik . Ne iğrenç bir toplum olduk ahlak sıfır!Ben de dar görüşlü yaftasını yiyorum maalesef. Düşüncelerimiz aynı. Kuzen de olsa, artık TV, sosyal medya, internet, arkadaş çevresi küçük yaşta itiyor cinselliğe. Çok dikkat etmek lazım.
Evet annesine söylüyo annesi inanmiyo kiz hamile evden kacmis kız kacina adam küçük kızına da tecavüz etmiş oda annesine soyleyince kadın adamı oldurmusKizin annesi babasini bu sebeptenmi oldurmus.
Hayvan ya bunlar allahim aklimi koru
Amiin insalllaahInsallah geecekten cocukalrimizi herkesten herseyden korumaliyiz bir oglum ve bir kzim var onlari gizumun onunden ayirmiyorum.rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin ve iyi yurekli vicdanli ahlak sahibi insanlarla karsilastirsin
Çok çok haklısın arkadaşım çevremde de o kadar görüyorum ki anlatamam akşam 1 lere 2lere kadar sokağa çocuk salıyorlar.. bende 3 yasindaki kizimi cikartiyorum onlari gorunce dusari cikmak istiyor ama bir an olsun gözümün onunde n ayirmiyorum biriyle konusuyorsam disarida çocuğumu görebileceğim yere alıp öyle konuşuyorum kimseye emanet etmedim doğdu işten çıktım hep kizimlayim .ah şu kadınlar beni deli ediyor cocugu çocuğa emanet ediyor bende senin gibi şaşırıp kalıyorum. cevremde o kadar var ki anlatammYa bu kaçıncı bide bunları izleyip gormuyolarmi hiç korkmuyolarmi bilmiyorum ya magaza da bisey beğenip deniyceksem kabine oğlumuda bebek arabasiyla sokuyorum bazen çalışanlar diyo isterseniz dursun ben siz çıkana kadar bakarım yok diyorum başka bi müşteri gelip bişey sorcak o arada biri gelir alırsa diye bunlar parka çocuk yolluyo ya... bir hafta önceki olayda 5 yaşında bi çocuk 3yasinda bi çocuk bide 6 yaşında çocuk 3.nu parka yollamış kafaya bak çocuğu çocuğa emanet ediyo sen napiyodun ee ben komsudaydim aç kurt gibi bekliyo millet neye guveniyosun kızı motora bindiriyim seni diye almış gitmis tecavüz edip öldürmüş noldu üzüldük ağladık ah vah ettik 2gun tw de gördük bitti masum ufacık çocuk hayatına doyamadan öldu sen komsunla rahat rahat dedikodu yap abla o zaman artık!çocuk haberi duyunca artık insanligimdan bu insanların vurdum duymaz hareketlerinden çocuklara kötü gözle bakan akbabalardan nefret ediyorum ya
Cinayet olunca,sese gürültüye komşular gelmiş zaten de kendileride itiraf ettiler. Cezaevinde yatıuo pislikler senelerdirPeki olay nasil gun yuzune cikti isin aslini nasil ogrendiniz
En iyisini yapıyosun kardeşim çocuk annenin gözünün önünde olacak başka çözümü yok bunun 10 yaşında ki çocuk arkadaslariyla alışveriş yapmak için dışarı hangi akla hizmet gönderiyorsun afedersiniz 10 yasindaki çocuk tuvaletten ciktiktan sonra kendini düzgünce temizleyemez bile sen alışverişe yolluyosun sonra ee çocuklar oynamayacakmi komşuya guvenemiycezmi aklını mi kaçırdın ya ne güvenmesi kafanı çıkarıp disari bakmadın mi hiç tv demi izlemedin hayret ediyorum ya!ömür boyu bu vicdan azabıyla insan nasıl yasar niye yalnız gönderdim diye aklını kacirmazmi?bu pisliklerin soyu tukenmezde anneler bi gün vicdana gelip tek işlerinin cocuklarinin bakımları olduğunu idrak ederler inşallah bi gunÇok çok haklısın arkadaşım çevremde de o kadar görüyorum ki anlatamam akşam 1 lere 2lere kadar sokağa çocuk salıyorlar.. bende 3 yasindaki kizimi cikartiyorum onlari gorunce dusari cikmak istiyor ama bir an olsun gözümün onunde n ayirmiyorum biriyle konusuyorsam disarida çocuğumu görebileceğim yere alıp öyle konuşuyorum kimseye emanet etmedim doğdu işten çıktım hep kizimlayim .ah şu kadınlar beni deli ediyor cocugu çocuğa emanet ediyor bende senin gibi şaşırıp kalıyorum. cevremde o kadar var ki anlatamm
Evet annesine söylüyo annesi inanmiyo kiz hamile evden kacmis kız kacina adam küçük kızına da tecavüz etmiş oda annesine soyleyince kadın adamı oldurmus
Var kardeşim var bizim insanimiz hala komşuya guvenemiycezmi çocuklar disarda oynamiycakmiyi sorgulasınYok artik
Ablamin16 yaşinda bir oğlu var. Kızlarımın gerçek abisi gibi... Aşirı düşkün çocuklarımla bana... Ama buna rağmen ablam asla kızlarla aynı ortamda yalniz kalmalarına izin vermez... Kızlar teyzede kalmak istediğinde bile ablam kızlarla aynı odada yatar. Ablamı çok pimpirikli bulmakla beraber devir itibariyle en doğrusunu yaptığını düşünüyorum. Ve hep der "taciz anlik bir olaydır,bir anda şeytana uyabilir insan bu yüzden sıkı önlem almak gerekir". Ceylini izleyince ve anlattıklarınızı okuyunca ablama bir kez daha hak verdim.
bence çok sık olmadığı müddetçe kalabilirler, sorun değil... Kaldı ki ben zaten mecburi sebeplerle vakti zamanında buyuk kızımı teyzesinde çok bıraktım.ablanız çok temkinliymiş ama ben sizin yerinizde olsam asla yatılı bir yere yollamam.ne gerek var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?