- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Bizim Çınarcık'ta da aynısı oldu ... Şeref....z bir de ifadesinde " aklınıza ne geliyorsa yaptım" demiş ..Kendime gelemiyorum tansiyonum düşüyor izlediğimden beri nasıl ağladı canı yandı kimbilir
Bendeki şerefsiz de dugunume geldi. Belkide benim hatirlamadigimi düşünüyor. Bide utanmadan eşimi kizimiza ıyi bak diye tehdit etti.offf allah belasını versin bunlarınEvet adı şerefsiz nisana da geldi...ama bağıracaktım az kalmıştı.kendumi zor tuttum.sonra da karşıma çıkmadı.cikarsa yüzüne vurcam ama yaptıklarını unutmadım.karsima çıkma öldürürüm seni dicem
Çok üzüldüm adınızaBilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Sandık ta ölü bulunmuşAllah hepsinin belasını versin !!! Sende üzülme artık hamilesin bebişini üzme.. söyleyemen çok doğal çünkü çok küçük yaştaymissin ve ne yapacağını bilmiyordun ... Söylediklerine harfiyen katılıyorum, aynı şeyi bende söylüyorum ama garip tepkileri alıyorum.. " onlar kardeş, ne pis zihniyetin var " vs vs...
Bu arada ben o olayı kaçırdım Ceylin ölmüş mu ? Kimin evinde bulundu peki ? Konu dışı ama çok merak ettim ...
Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Yemin ederim dişlerimi kaybettim şu olaylar yüzünden... Arka on ne varsa gitti yani sıkmaktan! Artık insanın gözyaşı da kalmıyor, öfke alıyor yerini, şu pisliklere öyle güzel cezalar geliyor ki aklıma ama işte öyle pisliklerin bile yasada " yaşama özgürlüğü" var !Sandık ta ölü bulunmuş
Baslatmasinlar yaşama özgürlüğüne ah o katilleri günahsız meleklerin ailesinin ellerine verecekler kiiiii görecek asıl cezayı pislikler 3 haftada ucuncüçüncü çocuk şimdi yine hir çocuk daha kayipmusYemin ederim dişlerimi kaybettim şu olaylar yüzünden... Arka on ne varsa gitti yani sıkmaktan! Artık insanın gözyaşı da kalmıyor, öfke alıyor yerini, şu pisliklere öyle güzel cezalar geliyor ki aklıma ama işte öyle pisliklerin bile yasada " yaşama özgürlüğü" var !
Biraz da ailelerin suçu , bakın şu anda bizim apartmanda oturmayan çocuklar gelmiş bizim kapı önünde oynuyor başı boş.. çığlık attıkları zaman ben balkona çıkıp bakıyorum ama çevreye baktığım zaman bir tane insan bile görmüyorum dışarı çıkıp bakan.. geçen gün çocuğun birine seker verdim, sorgusuz sualsiz aldı, öyle kötü oldu ki içim , o çocuk zihniyeti bozuk birisinin elinden de alabilirdi o şekeri... Çocuğa bunun yanlış olduğunu almaması gerektiğini söyledim , annen sana böyle şeyler söylemiyor diye sordum sadece uzağa gitme diyormuş... Sadece uzağa gitme ne demek yahu ? Çocuklar kapı önlerinden alınıp götürülüyor.. bir de su anda burada olduğum yerde böyle bir çete gibi bişey kol geziyor.. kimsenin umrunda değil !Baslatmasinlar yaşama özgürlüğüne ah o katilleri günahsız meleklerin ailesinin ellerine verecekler kiiiii görecek asıl cezayı pislikler 3 haftada ucuncüçüncü çocuk şimdi yine hir çocuk daha kayipmus
Ayyy tüylerim diken diken. Geçen haftaki olayda çocuğu teyzesinin evinin önünden kaçırdı pislikBiraz da ailelerin suçu , bakın şu anda bizim apartmanda oturmayan çocuklar gelmiş bizim kapı önünde oynuyor başı boş.. çığlık attıkları zaman ben balkona çıkıp bakıyorum ama çevreye baktığım zaman bir tane insan bile görmüyorum dışarı çıkıp bakan.. geçen gün çocuğun birine seker verdim, sorgusuz sualsiz aldı, öyle kötü oldu ki içim , o çocuk zihniyeti bozuk birisinin elinden de alabilirdi o şekeri... Çocuğa bunun yanlış olduğunu almaması gerektiğini söyledim , annen sana böyle şeyler söylemiyor diye sordum sadece uzağa gitme diyormuş... Sadece uzağa gitme ne demek yahu ? Çocuklar kapı önlerinden alınıp götürülüyor.. bir de su anda burada olduğum yerde böyle bir çete gibi bişey kol geziyor.. kimsenin umrunda değil !
Ben kapımı gündüz kargo hariç tanımadığım kimseye açmıyorum ve inanın üç kilit vuruyorum kapıya... Kendimden değil küçücük bebeğim var evde ondan korkuyorum... Allah'ım bir an önce şu anne babalarn daha çok bilinçli hale gelmesini sağlasın...Ayyy tüylerim diken diken. Geçen haftaki olayda çocuğu teyzesinin evinin önünden kaçırdı pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?