- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Teyzenizin oğlu yetişkinmiydi o zaman. Başka çocuklarıda taciz edebilir.Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Hayır küçük değil...bilerek yapılan bir olaydı. 3 4 sene sürdü ama hergun görmüyordum yani yılda 5 defa diyim.tam net de hatırlamıyorum.pislik...belki olay bittiğinde liseyi bitirmiş olabilirKocamanmis o da o zamanlar.Hani o da mi cocuktu falan dedim ama gayet bilincli olmasi gereken yasta.Pislik herifgorme zaten sapigi.
Ceylin, melekAllah hepsinin belasını versin !!! Sende üzülme artık hamilesin bebişini üzme.. söyleyemen çok doğal çünkü çok küçük yaştaymissin ve ne yapacağını bilmiyordun ... Söylediklerine harfiyen katılıyorum, aynı şeyi bende söylüyorum ama garip tepkileri alıyorum.. " onlar kardeş, ne pis zihniyetin var " vs vs...
Bu arada ben o olayı kaçırdım Ceylin ölmüş mu ? Kimin evinde bulundu peki ? Konu dışı ama çok merak ettim ...
Şöyle anlatayım.oyun oynuyoruz gibi yapıyordu.beni kovalıyordu.sonra düşürüyordu. Üzerime çıkıyordu.ve Üzerimde uzun süre bekliyordu. Ben artık tam hatırlamıyorum ama 10 yaşında farkettim Üzerimde hareket ettiğiniMugede kı olayı bende sımdı ızlıyorum .
Sızın kuzenınız kac yasındaydı? Cokta kucuk degılmsısınız aslında cocuklarımızı kesınlıkle bılınclendırmemız gerekıyor 7-8 yas hayır dur yapma dıyebılecek bır yas aslıdna
O kac yasındaydı?Şöyle anlatayım.oyun oynuyoruz gibi yapıyordu.beni kovalıyordu.sonra düşürüyordu. Üzerime çıkıyordu.ve Üzerimde uzun süre bekliyordu. Ben artık tam hatırlamıyorum ama 10 yaşında farkettim Üzerimde hareket ettiğini
Yaş olarak hatırlamıyorum ama liseye gidiyorduO kac yasındaydı?
Geçmiş olsun ne kadar da benim konumda tartışsk da yaşadığın şeye çok ama çok üzüldüm Allah in dan bulsun diyeyim kuzenin yaşı kaçtı oda mı küçüktü ve şimdi görüşüyor musunuz sizin yüzünüze bakabiliyor mu?gerçi ben çok yüzsüz tanıyorum daBilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Travma yarattı zaten.grce eşim uyurken arkamdan bana sarılıyor diyelim.yerimden sicriyorum. Eşim de korktu ilk baslarda bu tepkime.sonra dedim ki bana bir anda sarılma...Canım benim canımmmm((
bir de yargılayacağız diye mi tedirgin oluyorsunsen ne yaptın ki
bak o yaşlarda yaşanan bu tür olaylar travma etkisi yaratıyor, mümkünse lütfen bir destek al
sen nekadar vicdanlı onurlu şereflisin ki ar etmişsin bu olayı kendinde, öyle düşün
lütfen tek başına başa çıkmaya çalışma, psikolog sana yardımcı olacaktır bir dene
Amin Allahindan bulsun...o liseye gidiyordu o dönemde.iki yıl önce bir kere gördüm.ne o aileme gelir ne benim ailem gider...Geçmiş olsun ne kadar da benim konumda tartışsk da yaşadığın şeye çok ama çok üzüldüm Allah in dan bulsun diyeyim kuzenin yaşı kaçtı oda mı küçüktü ve şimdi görüşüyor musunuz sizin yüzünüze bakabiliyor mu?gerçi ben çok yüzsüz tanıyorum da
Yumruk oturdu resmen boğazıma...Ceylin, melek
Komşusu olacak adilerin evinde bulundu nasıl içim yandı nasıl sızladı yüreğim.. önce ambulans sonra cenaze arabası yanaştı evin önüne dua ettim inşallah korkudan kalp krizi geçirip ölmüştür o adiler diye ama minik bedenmiş..
Annesi olacak kadın ortada bile yoktu.. annenin öğütlerini almamıştı üstünde daima iki çift göz yoktu.. Ben çocuk değilim diyordu 10 yaşında ki melek.. Yaşlı dedesi gücü yettiğince ana baba olmuştu Ceylinine..
Yaktınız içimizi Allahda szin içinizi yaksın ölmeyinn şe..rr sürünün bi damla suya muhtaç geberin
O zamanlar liseye gidiyordu.simdi 30 yaşlarında.karsilasmiyoruz pek.yani şöyle diyim son 2 yıldır görmüyorum.ondan önce en son nisanıma gelmişti.bende bakislarimla öldürecektim sanırım o yüzden düğünüme gelmedi çok şükür...zaten bundan sonra da görmem.ne bize gelir.ne ailem onlara gider.oyle diyim..
Kendime gelemiyorum tansiyonum düşüyor izlediğimden beri nasıl ağladı canı yandı kimbilirYumruk oturdu resmen boğazıma...
Nasıl küçücük yavrulara kıyıyorlar, ne hayvan diyorlar ne bebek ne çocuk ne genc ne yaşlı...
Bunları öldürmek onlara hediye olur!
Evet adı şerefsiz nisana da geldi...ama bağıracaktım az kalmıştı.kendumi zor tuttum.sonra da karşıma çıkmadı.cikarsa yüzüne vurcam ama yaptıklarını unutmadım.karsima çıkma öldürürüm seni dicemOha bu ne yüzsüzlük bir de nişana mı geldi??!!! Hem sapık hem yüzsüz ruh hastası herif!!!!!
Bende yaşadım aynı olayı bu olayları duydukça aklıma geliyor kötü oluyorum. Şimdi o pisliginde bır kızı var ne hissediyor acaba bu olayları gördükçe merak ediyorum. Milletin erkek çocuğunun hormonlarının dürtülen cinsel meraklarinin cezasını neden kız çocukları çeker ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?