Hayatimda ilk defa aldatildim 😭

Umutlubekleyis21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
100
91
13
30
Okadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim

Çocuğunun olmaması hayırlı olmuş canım çok üzgünüm senin adına böyle iğrenç adamlar yuvasını bir hiç uğruna yıkarlar işte olan senin gibi kadınlara oluyor çok duyoruz malesef ayrılman en doğru karar olucak

Allah kahretsin onu yaa
Ya ben 2bucuk yıldır onun hasta annesine babasina bakiyorum bu nasil bi vicdansizlik bide bekar kaynim var evde oda abisini destekliyo konusmussa ne olmus diyo ben uzatiyomusum abisi niye agzima iki tane vurup susturmuyomus beni

Ya ben 2bucuk yıldır onun hasta annesine babasina bakiyorum bu nasil bi vicdansizlik bide bekar kaynim var evde oda abisini destekliyo konusmussa ne olmus diyo ben uzatiyomusum abisi niye agzima iki tane vurup susturmuyomus beni
Terbiyesiz niye bekar olduğu belli onun ağzına vurmak lazım asıl

Ayrilicam zaten nereye gidicem onu bilmiyorum okadar caresizimki

Lütfen bu zihniyetteki insanlarla daha fazla muhattap olmadan kaç oradan

Ağıza iki tane vurulmak neymiş bu şeref yoksununa öyle bi göstermek isterdim ki. Kapıyı çek çık gerisini sonra düşün böyle zavallı, beyinsiz insanların arasında bi dk dahi durma bile

İş bulup 1+1 ev tutacaksınız. Kocanız evleneceğim diyorsa kafasında sizi terketme planı var demektir.

Aman allahım ailecek iğrençlermiş bunlar şeref yoksunu pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…