- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Bulunduğunuz ilde kadın sığınma evi vardır muhtemelen. Bir de ailenizle barışma durumunuz yok mu her halükarda sana sahip çıkacak olanlar onlardır. Şimdi idareten bir yer bul, sonra işe girer kendi ayakların üzerinde durursun. Peki o kaynın kim köpek oluyor şiddet gördüğün an jandarmayı ara. Terbiyesizlere bak senNe tepki vericek umrunda bile degil can sikintisina msjlasmis ciddi bisey degilmis guya
Canım çalışıyorsan eğer hemen bi eşyalı apart tarzı bir yer kiralayıp boşanma işlemlerine başla ve orda kal. Ailenle tekrar aranı düzeltebilirsen onun için uğraş.eğer çalışmıyorsan kadın sığınma evi gibi bir yere başvur sonra bi iş bulur düzenini oturtup yine kendi evine çıkarsın. Kendi ayakların üzerinde duracaksın mecburen yoksa bu hayvan dediğin kocanın yanında durmak zorunda kalırsın Allah korusunNereye gidicegimi bilmiyorum desek doha dogru
Nekadar acımasız vicdansız bu erkekler buraya takılalı nefretim artıyor türlerineBide tedavi goruyodum cocuk icin bu ay okadar umutluydumki bebegim olur belki hamile kalirim diye ne umdum ne buldum
Diyarbakır limisin canım 21 plakaKiz ne cocugu ben bi gun daha durmam bu hayvanla
Bir süre en azindan bir is bulana kadar kadin sığınma evinde kalin. Hatta baska bir sehre gonderebilirlerse baska bir sehre gitmeyi talep edin. Biraz zaman gectikten sonra hayatınızı sekillendirmeye baslarsiniz.Okadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim
Degilim esim diyarbakirliDiyarbakır limisin canım 21 plaka
Karakter meselesi sen bu adama göz yumma yüzsüz bide onun için çabala çocuk yapDegilim esim diyarbakirli
Oyle yapiyorum zaten beni buraya baglayan bisey yokki evden cikar cikmaz direk terminale gidicem ordanda ankaraya tavuk bile olduremez bu serefsizler merak etmeyin ne mal olduklarini ben biliyorum gidemezsin falan derse ararim polisi ozaman hicbisey yapamazlar korkudan odleri patlarHepimiz hemen gitmesi gerektiğini söylüyoruz ki bu durumda yapılacak pek birşey yok gibi ama orası diyarbakır arkadaşlar. Gittiği anda çok büyük sorunlar oluşacak .
Abisinin yanına gider ailes kabul eder o ayrı. Ama yine de evden gitmesi çok buyuk problemlere yol acar.
öyle bir yerde apart tutup garson olması güçlü kadın imajları vs bunlar çok zor olan seyler bu hayatta malesef.
Oturduğumuz yerden fevri davranmak çok kolay. Olmaması gereken çok üzücü kırıcı berbat bir olay bu. Ama öncelikle sakin olun. Birbirinizi koruklemekten vazgeçin. Orada durmayın ama abin gel demezsede kendinizi sokaklara atmayın hemen. Vallahi kadın cinayetleri böyle şeylerden çıkıyor. Güçlü olmak demek fevri davranmak demek değil. Kabul et sus demiyorum. Sadece mantıklı ve planlı davran
Annemi 2 yasindayken kaybettim uvey annem var oda bizi hic sevmez istemez yani oyuzden oraya gitmek istemiyorumaileye sırt çevrilmez bir gün döver iki gün kızar sonra alır evine
ailenize koşun bugünün yarını da var adam hırslanıp zarar vermeye kalkar size
Tamm bizde sana hep orda kal demiyoruz ki şu zor süreci atlatıp kendine yeni düzen kurana kadar sana sahip çıkabilecek insanların yanına git. Ama ailen, ama kardeşlerin bunu en iyi sen bilirsin.Annemi 2 yasindayken kaybettim uvey annem var oda bizi hic sevmez istemez yani oyuzden oraya gitmek istemiyorum
Bir süre kadın sığınma evinde kal sonra iş bul hayatını kurOkadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim
Abimin yanina gidicem iskurdaki muhasebe kurslarindan birine yazilirim calismaya baslayincada ayri ev tutarim keni evime cikarim boyle dusunuyorumTamm bizde sana hep orda kal demiyoruz ki şu zor süreci atlatıp kendine yeni düzen kurana kadar sana sahip çıkabilecek insanların yanına git. Ama ailen, ama kardeşlerin bunu en iyi sen bilirsin.
Biranonce bu lanet evden cikmak istiyorum sadece inanin gerisi nasil olsa olur allah buyukBir süre kadın sığınma evinde kal sonra iş bul hayatını kur
Biz bekarlar böyle tipler yüzünden kimseye güvenemiyoruz. Benim de başıma geldi üstelik sosyal medyada takip isteği yolladı, babam abilerim vs ortak arkadaş dedim herhalde akraba. Bir yol kadar arkadaştık Facebook da sonra yazmaya başladı. Boşandım oğlum var dedi. Ne yalanlar ne yalanlar. Sonra araştırdım meğer evli iki çocuğu var. Ablasını ekledim yazdım kardeşiniz böyle böyle. Özür diledi kadıncağız. Sen de terket yüzsüzü mesleğin yoksa işin zor ne bileyim. Önce iş bul çalış biraz toparlan sonra bas tekmeyi. Yazışmalarını kaydet tazminat istersin.Okadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?