- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Kacarak evlendim bu seref yoksunuyla onun yuzunden gorusmuyorumAilenizle niye görüşmüyorsunuz?
HarikaAynen oyle cnm onun yuzunden gorusmuyorum
Umrumda degil isterse bugun getirsin kizi benim hicbiseyim degil o artikHarikakıymet bilmez bunlar işte alttan alma o aileyle birlikte bir olup eve bile alırlar taze gelini kalırsın ortada.
Kiz ne cocugu ben bi gun daha durmam bu hayvanlaDaha dün hamilelikle ilgili konunuza yorum yapmıştım.
Sakın çocuk falan yapmayın artık bu adamdan.
Benim oldugum yerde kimsem yok diyarbakirdayim ben babamlar yalovada oturuyo bitane abim var ankarada oda bosandi iki yil once yanliz yasiyo kardesimle daha soylemedim onlara eger gel derse onun yanina giderimÇocuk yapmayın sakın değişir falan fiye düşünmeyin.Bi arkadaş akraba falan yok mu?
Ay yazıklar olsun ona! Mesleğin var mı? Ya da bırak mesleği çalışabileceğin bir sürü yer var. Bazı özel kız öğrenci yurtları belli ücret karşılığında oda veriyor bir iş bul çalışmıyorsan bir de kalacak yer, ihtiyacın olan sadece bu. Şükür çocuğun yokmuşOkadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim
Cumhuriyet altinim var bitane baska param yok en iyisi abimin evine gitmek ankarayaAy yazıklar olsun ona! Mesleğin var mı? Ya da bırak mesleği çalışabileceğin bir sürü yer var. Bazı özel kız öğrenci yurtları belli ücret karşılığında oda veriyor bir iş bul çalışmıyorsan bir de kalacak yer, ihtiyacın olan sadece bu. Şükür çocuğun yokmuş
Ne tepki vericek umrunda bile degil can sikintisina msjlasmis ciddi bisey degilmis guyaGördüğünüzü söylediniz mi ne tepki verdi
Karşıda ki Kızı kandırmak içinde evleneceğim diyor olabilir ama her halükarda bu adi Adamdan boşanması gerekiyor tabiİş bulup 1+1 ev tutacaksınız. Kocanız evleneceğim diyorsa kafasında sizi terketme planı var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?