Hayatimda ilk defa aldatildim 😭

Allahtan çocuğun yok daha 25 yaşındaymışsın bence bir an önce ayrıl.Mesajlaşmalarıda kanıt olarak mahkemeye sun.Nafaka alırsın bir de iş bulursun.Üniversite mezunu değilsen bile garsonluk vb gibi işler yapar geçinirsin

Çocuk yapmayın sakın değişir falan fiye düşünmeyin.Bi arkadaş akraba falan yok mu?
Benim oldugum yerde kimsem yok diyarbakirdayim ben babamlar yalovada oturuyo bitane abim var ankarada oda bosandi iki yil once yanliz yasiyo kardesimle daha soylemedim onlara eger gel derse onun yanina giderim

Kadin nereye gideyim napayim diye yol gosterin diyor baslamis bazilari yine alakasiz yorum yapmaya.istanbuldaysaniz mor catiyi arayabilirsiniz degilseniz kadin siginma evlerini arayin. Psikolojik siddettir bu da kimsesiz oldugunuzdan gidecek yeriniz olmadigindan bahsedin.yol gostereceklerdir

İlk olarak yapman gereken kanitlarini toplamak. Seni aldttgna dair msjlrni ekran gorntlrni alip sakla kendi telefonnda. Ardndan da ara aileni,yalvar yakar ,seni affetsinler. Ailenin yanina kac,ya da onlar almaya gelsinler. Sonrasnda da gorus bir avukatla davani ac en kisa zamanda. Senin adina uzuldm ama yasin cok genc daha. Onunde upuzun bir hayat var,her sey zamanla unutulur sen hayatindan cikar bu adami gerisi kolay

Ay yazıklar olsun ona! Mesleğin var mı? Ya da bırak mesleği çalışabileceğin bir sürü yer var. Bazı özel kız öğrenci yurtları belli ücret karşılığında oda veriyor bir iş bul çalışmıyorsan bir de kalacak yer, ihtiyacın olan sadece bu. Şükür çocuğun yokmuş

Cumhuriyet altinim var bitane baska param yok en iyisi abimin evine gitmek ankaraya

İş bulup 1+1 ev tutacaksınız. Kocanız evleneceğim diyorsa kafasında sizi terketme planı var demektir.
Karşıda ki Kızı kandırmak içinde evleneceğim diyor olabilir ama her halükarda bu adi Adamdan boşanması gerekiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…