- 18 Ekim 2014
- 7.801
- 35.909
- 748
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Ben de dün hamilelik konusuna dua ettim insallah istediğin gibi olur diye.inanamıyorum bizde üzülüyoruz ya ne zevk alır insan şundan
Öf inandık biz de sazan gibi.Nasil bir trollsun sen acaba?
Sallayip durmussun.
Insanlar da inanip yorum yapiyor.
Dun de hamilelik icin umutla bekliyordun sozde.
Galiba tedavi görüyormuş ama eşinin yaptığını görünce ayrilcam diyorÖf inandık biz de sazan gibi.
Hayır ya fake işte. Arkadaş eski mesajını alıntılamış. Boşandım diyor.Galiba tedavi görüyormuş ama eşinin yaptığını görünce ayrilcam diyor
Şimdi gördüm yuh ya saf saf akıl veriyoruz bizdeHayır ya fake işte. Arkadaş eski mesajını alıntılamış. Boşandım diyor.
Bir daha böyle bir çılgınlık yapma lütfen.Resmi nikahimiz yok iyikide yapmamisim kurtulmak daha kolay olucak
Şu cevabından sezmiştim bir gariplik olduğunu.Kadina deger vermiyolar burda ama kadinlarin sucu buyuk tabi herseye eyvallah diyolar kocadan bosanmayi ayip saniyolar erkeklerde rahat davraniyo haliyle birakip gidemez bosanamaz diye
Mor çatı dıymuştum il olarak nerede bilmiyorum ama kadın sığınma evleriyle görüşebilirsinAyrilicam zaten nereye gidicem onu bilmiyorum okadar caresizimki
Hayir cnm 25 yasina yeni girdim kimliktede 18 oldum bu yil
Ben anlamıyorum önceki konunda tedavi için para biriktirelim diye ailesinin yanında yaşıyoruz dedin ama yuvasını düşünen adam çalışmalı, seninki tembel evde oturuyor. Bir kere seni kaçırarak bedavaya getirmiş herşeyi, düğün yok, takı yok, ev yok, mobilya yok bir de üstüne sen ailesine hizmet ederken beyefendi uçkurunun peşinde.
Bu soytarının nesine kandın?
Evet fakemiş.fake konu eminim, baksana yeni 18 olmus kimlige göre ama tedavi görüyormusmusmus....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?