- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Sen kendine değer verdin mi ki onlardan bekliyorsun..adamla nikahın yok...belki kaçtın. .zaten arkanda kimse de yok.senin sıfatın o evde yok ki..afam kapı önüne koysa hiçbirşey yapamazsın.onlar seni bakıcı diye tutmuşKadina deger vermiyolar burda ama kadinlarin sucu buyuk tabi herseye eyvallah diyolar kocadan bosanmayi ayip saniyolar erkeklerde rahat davraniyo haliyle birakip gidemez bosanamaz diye
Benim demek istediğim resmi nikâhı olan, boşanmaya niyeti olmayan adamlar da bu kelimeleri kullanabiliyor, çünkü genel konuşmayayım ama bazı kadınları böyle süslü kelimelerle, erkeklerin kafasindaki düşünceye gore; kandırmak daha kolay.. nikahsız durup evliyim demek birde çocuk düşünmek(adam çocuğu kabul etmese mahkemelerde uğraş dur babalık davası için) büyük hata.. birde adam çalışmıyor aldatmasa bile çalışmayan adama çocuk düşünmek hataÇünkü bu ailede kadının kıymeti yok.
Kaynı ağzına patlat diyebilecek kadar pervasızsa bunlar için kadın dediğin bugün var yarın yok demektir.
Resmi nikah zaten yokmuş. Şimdiden konu sahibine güle güle diyebiliriz.
Gidici olduğu net benim için.
Ee sen al ceketini cik git neyi beliyorsun ki, ayni evi paylasan sevgili gibisiniz zaten.. evli degilsin ki neyle ugrasacanKadina deger vermiyolar burda ama kadinlarin sucu buyuk tabi herseye eyvallah diyolar kocadan bosanmayi ayip saniyolar erkeklerde rahat davraniyo haliyle birakip gidemez bosanamaz diye
Siz de çok farklı değilmişsiniz.Kadina deger vermiyolar burda ama kadinlarin sucu buyuk tabi herseye eyvallah diyolar kocadan bosanmayi ayip saniyolar erkeklerde rahat davraniyo haliyle birakip gidemez bosanamaz diye
Muge Anli da izlemiyor muyuz resmi nikah yok bisey yok ailesine arkasini donmus onlardan bi destek yok 2 senedir adam anasina babasina baktiriyor ortada bi tane cocuk olacakmis iyikide olmamis kimlikte yeni 18 yasina giriyor gercek yasi 25 mis vs vs tabiki hicbirsey bir erkegin kadini aldatmasini gerektirmez ama burda bu asamaya gelene kadar sorgulacak bi dunya sey varmisBenim demek istediğim resmi nikâhı olan, boşanmaya niyeti olmayan adamlar da bu kelimeleri kullanabiliyor, çünkü genel konuşmayayım ama bazı kadınları böyle süslü kelimelerle, erkeklerin kafasindaki düşünceye gore; kandırmak daha kolay.. nikahsız durup evliyim demek birde çocuk düşünmek(adam çocuğu kabul etmese mahkemelerde uğraş dur babalık davası için) büyük hata.. birde adam çalışmıyor aldatmasa bile çalışmayan adama çocuk düşünmek hata
Okadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim
Allah yardımcınız olsunBiranonce bu lanet evden cikmak istiyorum sadece inanin gerisi nasil olsa olur allah buyuk
Zamanında aileni bırakıp ne olduğu belirsiz biri için kaynananla aynı evde yaşayacağın yere gelmeyecektin. Geçmiş olsun.Okadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim
Nasil bir trollsun sen acaba?17 yasinda evlendm 23 yasinda bosandm cocugum yok ve halimden cok memnunum bidaha evlenmeyide asla dusunmuyorum calisiyorum yanliz yasiyorum kimseye muhtac degilim kimseye hesap vermiyorum ve bu mukemmel bisey özgürlük kadar guzel bisey yok bu hayatta tadini cikarin
Nasil bir trollsun sen acaba?
Sallayip durmussun.
Insanlar da inanip yorum yapiyor.
Dun de hamilelik icin umutla bekliyordun sozde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?