- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
O yazışmaları gitmeden al kanıt olarak.. ekran görüntüsü al kendine gönderBenim oldugum yerde kimsem yok diyarbakirdayim ben babamlar yalovada oturuyo bitane abim var ankarada oda bosandi iki yil once yanliz yasiyo kardesimle daha soylemedim onlara eger gel derse onun yanina giderim
Gorusmuyorum ailemleAileniz yokmu
Resmi nikahim yok cnm oyuzden bi ise yaramazO yazışmaları gitmeden al kanıt olarak.. ekran görüntüsü al kendine gönder
Guvenemem ona artik ayrica daha cektigim cok sey var 1 yildir ise gitmiyo yari ac yari tok yasiyorum ve ustune ustluk ailesinin derdini cekiyorum yeter artik bu son yaptigini asla affedemem
Sagol cnm tesekkur ederimSakın sakın vazgeçme artık imkan çok fazla. Başta abinin yanına gideceksen (şakın vazgeçme kötü de olsa abinin yanına git kendini toplayana kadar) sonradan kendine bi hayat kurarsın. Demesi kolay diye düşünme. Ayrıca ne olursa olsun abin. Ben hep derim, kocamın en ufak sözünü işiteceğime babamın dayağını yerim daha iyi. Bunu eşime de hep söylüyorum. Dua edicem sana inşallah her şey gönlünce olur. Keşke yardım edebilsem
Ayrilicam cnm bitirdim kafamda artikAl iste var olan evini gecindiremeyrn adam şeynn derdine düşmüş. Bu kadinlar artık oluyon aşığım evlenelim diyen şu adamları biraz araştırsa artık.. çocuk yokken ayril cnm.. adam çalışmiyo birde
Ahh canım 2 yıl olmuş.neden yok?Resmi nikahim yok cnm oyuzden bi ise yaramaz
Resmî nikâhı yokmuş..Allahtan çocuğun yok daha 25 yaşındaymışsın bence bir an önce ayrıl.Mesajlaşmalarıda kanıt olarak mahkemeye sun.Nafaka alırsın bir de iş bulursun.Üniversite mezunu değilsen bile garsonluk vb gibi işler yapar geçinirsin
Adam o yüzden diğer kıza evlenicem diye yazmış demekResmî nikâhı yokmuş..
Resmi nikahimiz yok iyikide yapmamisim kurtulmak daha kolay olucak
Olabilir.. tavlamk içinde söylemiş olabilir..Adam o yüzden diğer kıza evlenicem diye yazmış demek
Kimlikte yasim kucuk diye yapamadik iykide yapmamisimNasıl yani resmi nikah neden yok?
Kimlikte yasimi kucuk yazmislar baya ondanAhh canım 2 yıl olmuş.neden yok?
Çünkü bu ailede kadının kıymeti yok.Karşıdakini daha kolay tavlamk için söylerler genelde, seviyom aşığım evlencem ciddiyim.. bunu duyan kadinlar löp diye düşmeye devam ettikçe bunları söyleyen de çok olur... evdeki düzeni niye bozsun..
Kaç yaşındasın?kimlikte kaç gerçekte kaç yaşındasın?Kimlikte yasim kucuk diye yapamadik iykide yapmamisim
Çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum. Çok zorOkadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim
Hayir cnm 25 yasina yeni girdim kimliktede 18 oldum bu yilKaç yaşındasın?kimlikte kaç gerçekte kaç yaşındasın?
Ayy yoksa gerçekten 18 yaşından küçükmüsün?
Kadina deger vermiyolar burda ama kadinlarin sucu buyuk tabi herseye eyvallah diyolar kocadan bosanmayi ayip saniyolar erkeklerde rahat davraniyo haliyle birakip gidemez bosanamaz diyeÇünkü bu ailede kadının kıymeti yok.
Kaynı ağzına patlat diyebilecek kadar pervasızsa bunlar için kadın dediğin bugün var yarın yok demektir.
Resmi nikah zaten yokmuş. Şimdiden konu sahibine güle güle diyebiliriz.
Gidici olduğu net benim için.
Nasil yani boyle bisey olabilir mi 7 yil sonra mi yazdirmislar??Hayir cnm 25 yasina yeni girdim kimliktede 18 oldum bu yil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?