Hayatimda ilk defa aldatildim 😭

Benim oldugum yerde kimsem yok diyarbakirdayim ben babamlar yalovada oturuyo bitane abim var ankarada oda bosandi iki yil once yanliz yasiyo kardesimle daha soylemedim onlara eger gel derse onun yanina giderim
O yazışmaları gitmeden al kanıt olarak.. ekran görüntüsü al kendine gönder

Al iste var olan evini gecindiremeyrn adam şeynn derdine düşmüş. Bu kadinlar artık oluyon aşığım evlenelim diyen şu adamları biraz araştırsa artık.. çocuk yokken ayril cnm.. adam çalışmiyo birde
Guvenemem ona artik ayrica daha cektigim cok sey var 1 yildir ise gitmiyo yari ac yari tok yasiyorum ve ustune ustluk ailesinin derdini cekiyorum yeter artik bu son yaptigini asla affedemem

Sagol cnm tesekkur ederim

Karşıdakini daha kolay tavlamk için söylerler genelde, seviyom aşığım evlencem ciddiyim.. bunu duyan kadinlar löp diye düşmeye devam ettikçe bunları söyleyen de çok olur... evdeki düzeni niye bozsun..
Çünkü bu ailede kadının kıymeti yok.
Kaynı ağzına patlat diyebilecek kadar pervasızsa bunlar için kadın dediğin bugün var yarın yok demektir.

Resmi nikah zaten yokmuş. Şimdiden konu sahibine güle güle diyebiliriz.
Gidici olduğu net benim için.

Çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum. Çok zor

Kadina deger vermiyolar burda ama kadinlarin sucu buyuk tabi herseye eyvallah diyolar kocadan bosanmayi ayip saniyolar erkeklerde rahat davraniyo haliyle birakip gidemez bosanamaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…