Hayatımda ilk defa ölmek istiyorumm

herkesn yazdıgına inanıyorum bişi olmadı tamam arkadaslar atıcam bnu kafamdan inanın ne kdr sinirimi bozduysa yazarken bile aglıyorum düşünün bıktım yaa cidden namus böle ucuz olmamalı

Allah allah bak dayanamadım yine yazıcam..
İyi de bunu sen bu hale getiriyosun herkes diyo burda bişy yok.. bişy olmaz..
takma düşünme diyolar.. boş mu konuşuyolar yani??
Hayatın bunu düşünerek mi geçicek önemli olabilir ama sen kendini bildikten sonra başka kim ne diyebilir ki sana??
Daha fazla mahvetme kendini yaa..
Yaşında 22 küçükte değilsin.. hiç mi bişy bilmiyosun hiç mi bilgin yok..
Araştır öğren.. kendini yemekten iyidir

tutup ikiye ayırmazsan demişsin büyük dudaklarımı cnm ayırmamam lazmdıu ben azck ayırdımm psikoloğa gitcem

canim buyuk dudaklari ne kadar ayirsan da zarini yirtacak kadar acmis olamazsin. cunku zarin biraz daha icerde yani o gerilme vajina girisini birazcik acar ama zari yirtmaz. korkma....

ya suna inanamıorumm yeminle elime el bile degmedi dioruım hala baska bişiymi diorsnz. evett yazdm jinekoloji bölümünede fkt derdimi paylaştmm yanii burayada halen anlatamadıgın şelermi var diosunuz ltfn yanii bi halt yesem zaten careyi düşünerek yerdm hatta su durumumdan daha ii olrdm cnkü yedinn şimdide çek derdim kendimee

tmm cidden herkesten Allah razı olsunn..inanıyorum herkese sadevce takıntı huyum var bnm brz atlatmam lazm bunu okdr yoksa yemin ediorumki inanıorm herkese.ALLAH RAZIOLSN

silinme olayiyla kizlik zari zarar görmez diyelim baska bisekilde zarar gördü kizliginiz ve evlendiginz gece kanamaniz olmadi dr cinsel iliski sonucu bozulup bozulmadigini anlayabilir yani iki damla kan bu kadar önemli madem doktora gitmeyide göz alirsin ki gerek kalicaginnida sanmam mutlaka kanaman olucaktir iliskiden sonra yoksa dr kizlik zarin geride demezdi

birkere yanlışsın canım oyle silmeyle felan delinmez orası oyle:ecrin_bebek:
madem dra gittin tam yırtılmamısmı die soylemedı nı
walla silinirken yırtılanıda ilk kz duyuyorumm sağlıkçı olmama rağmen:kedi:
bunu kimseye ispat edemezsın ama oluncek bir duırumda yok ortada
çok sıkıyorsa canını git diktr
ama eminim yırtılmamıstır:ecrin_bebek:sen yanlıssn suanda

canim buyuk dudaklari ne kadar ayirsan da zarini yirtacak kadar acmis olamazsin. cunku zarin biraz daha icerde yani o gerilme vajina girisini birazcik acar ama zari yirtmaz. korkma....

emin ol cnm doktorn actıgı dokundugu kdr dokunmadım bilee doktor hem actı hem cekti bagrdım resmen hatta okdrda acıcak bişi deil ama ck kastın kendini dedi ve cidden bi kanamam olsa o doktrun tamamıyla yırttıgını sanacaktmm.o bnm zar dedigim şeye bile dokundu eliyle

o zaman nedir bu takıntın ben anlam veremedim güzelim öyle bi takmışsınki herkesin aklına bu geliyo kusura bakma korkma bişi olmaz böle şeyleri düşünerek psikolojini bozma eline el değmemiş kendimi öldürücem diyosun valla bişi demiyorum artık sana yaaakannehirkafamçokkarıştı

dediğini net anlamadım cnm doktorr tam yırtılma var die bişi demedii ufack bişi gördm ama anatomiside o olablr ilşkn olmadysaa önemli deill dedi

Tut ki, kızlık zarın esnek olan cinsten ve sen bunu bilmiyorsun..
Evlendin, kan falan gelmedi ,eee noolcak?..
eşin olacak kişi seni kesecek mi ?yoksa baba evine geri mi gönderecek.?.
Yapma yani bu kadar..

Tut ki, kızlık zarın esnek olan cinsten ve sen bunu bilmiyorsun..
Evlendin, kan falan gelmedi ,eee noolcak?..
eşin olacak kişi seni kesecek mi ?yoksa baba evine geri mi gönderecek.?.
Yapma yani bu kadar..

aslında bu dogru doktora götürür fkt korkum şu cnm hani derse ki eski yırtık bu die onu isptlamak zor demiş bi doktr ondn taktım

canim merak etme doktorlar o konuda cok hassaslar zaten. ben her gidisim de elli defa sorarlar. bakiresin dimi diye. cunku bu konu problemli. baslarina dert acmak istemiorlar. zar boyle birsey iste oyle iki dokunmayla el surmeyle birsey olmaz. hayatimiz boyunca neler yapioruz aslinda farkinda degiliz. hopla zipla dus.. oyle kristalimsi birsey olsaydi kimsenin zari kalmazdi. icini rahatlatmak istiorsan bir doktora daha git. allah askina ne kaybediceksin ki? eger zar gittiyse-ki gitmedi- zaten kaybedicek birseyin yok. zar ordaysa da artik iyice emin olursun. bu kadar... kendini yiyp bitirme. cunku sana ne desek de inanacak gibi degilsin. bir uzman sana soylucek ki inanasin..

haklısın cnm birdaha doktora cok ilerde gidebilirim anck ilkkez gittigim içinmi bilmem ama ck kasıldm ve acı duydumm doktr cok sasrdıı acıcak bişi deil amaa sen cok kastn dedi cidden rahatladım ya cok saolsn herkess

ya varya iliski yasadim günaha girdim kendimden nefret ediyorum ölmek istiyorum desen anliycam bi derece yanibelki kizligim bozulmustur diye oturup depresyona giriyorsun kendi kendine kuruyosun resmen iki damla kan icin ölücem diyosun ortada ne iliski yasamisligin var nede baska birsey sen hayattan kopmussun büyük ihtimalle tahris olmus olan bölge de biraz kanaman olmustur mantardan dolayi sizide silerken hafif kanamistir

Haklısınız arkadaslar herkese ayrı ayrı tesekkÜr edıyorum.sÖz kurtulcam bundan saĞolun destek ıÇın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…