tutup ikiye ayırmazsan demişsin büyük dudaklarımı cnm ayırmamam lazmdıu ben azck ayırdımmpsikoloğa gitcem
herkesn yazdıgına inanıyorum bişi olmadı tamam arkadaslar atıcam bnu kafamdan inanın ne kdr sinirimi bozduysa yazarken bile aglıyorum düşünün bıktım yaa cidden namus böle ucuz olmamalı
tutup ikiye ayırmazsan demişsin büyük dudaklarımı cnm ayırmamam lazmdıu ben azck ayırdımmpsikoloğa gitcem
ben şunu merak ediyorum bu cinsel organı neden bu kadar merak ederler anlamam yırtılmayla bişi olmaz canım zamanla o yırtılma kendini düzeltiyo bunu bi gaztede okumuştum kızlık zarı öle hemen bozulacak bişi değil ilişkiye girmediğin sürece bişi olmaz niye bu kadar dert ediyosun kendine diyelimki bozuldu ne olucak ölücenmi yani hayatın sonumu yaa bak diğer konundada dr a gittim dr çok geride göremiyorum zarını çok kastın kendini yırtılmış olabilir ama bu yapısından olabilir demiş bide ilişkiye girdinmi diye sormuş bu kadar takmaz ki bu olayı kimse başka bişiler varda dilemi getiremiyosun çok takmışsın çünkü
Allah allah bak dayanamadım yine yazıcam..
İyi de bunu sen bu hale getiriyosun herkes diyo burda bişy yok.. bişy olmaz..
takma düşünme diyolar.. boş mu konuşuyolar yani??
Hayatın bunu düşünerek mi geçicek önemli olabilir ama sen kendini bildikten sonra başka kim ne diyebilir ki sana??
Daha fazla mahvetme kendini yaa..
Yaşında 22 küçükte değilsin.. hiç mi bişy bilmiyosun hiç mi bilgin yok..
Araştır öğren.. kendini yemekten iyidir
canim buyuk dudaklari ne kadar ayirsan da zarini yirtacak kadar acmis olamazsin. cunku zarin biraz daha icerde yani o gerilme vajina girisini birazcik acar ama zari yirtmaz. korkma....
o zaman nedir bu takıntın ben anlam veremedim güzelim öyle bi takmışsınki herkesin aklına bu geliyo kusura bakma korkma bişi olmaz böle şeyleri düşünerek psikolojini bozma eline el değmemiş kendimi öldürücem diyosun valla bişi demiyorum artık sana yaaakannehirkafamçokkarıştıya suna inanamıorumm yeminle elime el bile degmedi dioruım hala baska bişiymi diorsnz. evett yazdm jinekoloji bölümünede fkt derdimi paylaştmm yanii burayada halen anlatamadıgın şelermi var diosunuz ltfn yanii bi halt yesem zaten careyi düşünerek yerdm hatta su durumumdan daha ii olrdm cnkü yedinn şimdide çek derdim kendimee
birkere yanlışsın canım oyle silmeyle felan delinmez orası oyle:ecrin_bebek:
madem dra gittin tam yırtılmamısmı die soylemedı nı
walla silinirken yırtılanıda ilk kz duyuyorumm sağlıkçı olmama rağmen:kedi:
bunu kimseye ispat edemezsın ama oluncek bir duırumda yok ortada
çok sıkıyorsa canını git diktr
ama eminim yırtılmamıstır:ecrin_bebek:sen yanlıssn suanda
Neden aynı konuyu açtın tekrar merak ettim?
derdimi anlatmak istedm üyeliğim eski ama girmiyordm hiç buraya bi kaç kez acmam ndn rahatsz ettiki ben konular kapanıyor sanıyorumm bi müddet snra hem bura farklı ora farklı deilmi
Tut ki, kızlık zarın esnek olan cinsten ve sen bunu bilmiyorsun..
Evlendin, kan falan gelmedi ,eee noolcak?..
eşin olacak kişi seni kesecek mi ?yoksa baba evine geri mi gönderecek.?.
Yapma yani bu kadar..
emin ol cnm doktorn actıgı dokundugu kdr dokunmadım bilee doktor hem actı hem cekti bagrdım resmen hatta okdrda acıcak bişi deil ama ck kastın kendini dedi ve cidden bi kanamam olsa o doktrun tamamıyla yırttıgını sanacaktmm.o bnm zar dedigim şeye bile dokundu eliyle
dediğini net anlamadım cnm doktorr tam yırtılma var die bişi demedii ufack bişi gördm ama anatomiside o olablr ilşkn olmadysaa önemli deill dedi
silinmeyle kızlık zarı yırtılmaz arkadaşım olurmu öle şey:umursamaz:
ayrıca öle dışardan herkesin görebileceği bişe değil o, gittiğiniz doktorun diplomasını bi kontrol edin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?