- 21 Haziran 2016
- 455
- 536
- 18
- 37
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Sonuna kadar haklısınız. Asla taviz vermeyin. Ben bile okurken sinirlendim burda.
Asla yumuşamayın. Eşinizde suçlu. Sustuğu için. Hem sizi hem de annenizi ezdirmiş. Ne kadar severseniz sevin, anneniz mühim. Üzdürmeyin onu. Hem hastaymışda.
Kocanızın anası ana da sixin ki ne?
Eşine söyle bir daha anneme tek kelime bile ederseniz çeker giderim. Yeter artık. Verin ültimatonu. Ezdikçe ezer yoksa bunlar seni.
Benim kv de beter. Mesafe koydum arama. En güzeli.
Niye trilyoner mi bu adam hadi oldu diyelim neyin özgüveni bence bunlar duzelene kadar anneni çağırma evine kocanı da al karşına konuş çalışıyosun da dilin uzun olmalı takma bence kocan dışında kimseyi kaynanan seni kıskanıyor belli sende ona göre oyna kendini de sinir etme böyle bi kızın var ona göre davran çocuğu sağlıklı bi ortamda büyüt yavas yavas kocanı yogurmaya bakBu annesinin ilk vukuatı değil. Annesi aynı lafları bana 2 gün önce de etti eşim de onun dolduruşuna gelip "sen benim paramla yaşıyorsun,seni ben hanım yaptım insan içine çıkardım" dedi. Bunu diyen adamı hemen affedip el üstünde tutsam tabi miras avcısı olurum. Amacım o değil ki burnu sürtsün bi adam olsun artık annesine dur desin.
Çok akıllıca zeki kadınsın vesselâmBirincisi bela okuma bos yere.
İkincisi eşini evden.niye yolluyorsun annesine mi gitti.ucuncusu ben annenin yerinde olsam kv kaile alip hic de onunla agiz yarisina girmem oyle konusan bir insani muhatap almam kendime.kendi kendine konussun dursun.yazik annen birde hastaymis.gecmis olsun.kocanla konus kv uzak dursun sizin evden bir sure.gormek isteyen gitsin onu evinde gorsun.
Biraz önce ilk konunu okudum da bak tatlım herşey kocada biter. Annesine ağırlığını koysa bunu yapamazdı. Senin kocan da hata. Hem bu laflar ne ya. Paramı yiyorsun yok seni hanım ettim. Valla iyi çekiyon. Bakma ikisininde yüzüne.Eşim saftiriğine üzülüyorum da. Adam borsada fink atıyor,kafası çalışıyor yani onu diyorum ama eve gelince annesine bi laf edemiyor. En fazla dediği "tamam anne uzatma" Benim yanımda "tamam anneme söylerim artık konuşmasın,artık karışmasın evliliğimi bozmasın" diyor,ben de sanıyorum ki yola geldi hah düzeltecek. Ama nerdeeee anca bana esip gürlüyor annesinin yanında yok. Gideceğim deyince üzülüyor normalde dönüyor. Anneme saygıda kusuru yok ama o annesinin lafından çıkamadıkça bütün iyi yönleri bir anda siliniyor gözümde.
Belki de bu aklını başına getirirdi kim bilir ! Ne yap et o kadını bir daha evine sokmamaya özen goster bırak senin yuvanı yıkmayı kıtalar arası savaş bile çıkarır böyle kadınlarKocamı göndermesem tokat manyağı yapardım. Ya ben deliriyorum orda ağlaya ağlaya içimi döküyorum,annesi hala çemkiriyor. Beyefendi kızımızı kucağına almış zıplatıyor,pışpışlıyor. Bırak bakıcıya da bi iki laf et be adam annesi konuşmadan,onun lafını ezberlemeden konuşamıyor ki. Yanımda olsa parçalarım öyle bi sinirliyim.
Okurken ben bile sinir oldum.
Anlamiyorum bu kaynanatörleri...
Oglun evlenmis torunun olmus becerikli gelinin var. Daha ne yani daha ne bulasiyosun... isine bak keyfine bak huzur bozma yaaa.. ne büyük vebal ne büyük günah...
Arkadasim sen esini annesine cok fazla yollama adamida doldurur o kapasite var.
Sende arana mesafe koy maddi manevi cek elini uzerinden bunlar iyilikten anlasa böyle olmaz.
Esine karsi sakin ama kararli bir durusun olsun mesafe konusunda.
Kızına esine yuvana her zamankinden daha fazla saril.
Sen doğru dur eğri belasını bulur...
ana kuzusu erkekler çok tuhaf bir şekilde anneleri ne yaparsa yapsın onların iyi niyetle yaptığını savunuyorlar.kafalarına annelerinin iyi niyetli ve her şeyi en iyi bilen kadın olduğunu kodlamışlar ve gözlerinin önünde anne eşlerini kör testereyle kesse bile aslında annem öyle yapmak istemedi sen yanlış anladın kör testerenin ne kadar kör olduğunu göstermeye çalışıyordu falan modunda geziyorlar.benim kocamda aynı.dünde yazmıştım sana hatırlıyorum.kv den nefret ettim.sonradan görme bir kadın.ayrıca da partner ve anne kavramlarını karıştıracak kadar hayvansal içgüdüleriyle hareket eden bir canlı.Eşim saftiriğine üzülüyorum da. Adam borsada fink atıyor,kafası çalışıyor yani onu diyorum ama eve gelince annesine bi laf edemiyor. En fazla dediği "tamam anne uzatma" Benim yanımda "tamam anneme söylerim artık konuşmasın,artık karışmasın evliliğimi bozmasın" diyor,ben de sanıyorum ki yola geldi hah düzeltecek. Ama nerdeeee anca bana esip gürlüyor annesinin yanında yok. Gideceğim deyince üzülüyor normalde dönüyor. Anneme saygıda kusuru yok ama o annesinin lafından çıkamadıkça bütün iyi yönleri bir anda siliniyor gözümde.
Eşimi sahura eve çağırdım. Zaten kadın 2 blok ötede oturuyor uzağımda değil ki kurtulayım. Rest çekeceğim annesi bu eve gelirse gerçekten giderim dün üzerine çok gitmedim ama beni bıktırdılar.
ana kuzusu erkekler çok tuhaf bir şekilde anneleri ne yaparsa yapsın onların iyi niyetle yaptığını savunuyorlar.kafalarına annelerinin iyi niyetli ve her şeyi en iyi bilen kadın olduğunu kodlamışlar ve gözlerinin önünde anne eşlerini kör testereyle kesse bile aslında annem öyle yapmak istemedi sen yanlış anladın kör testerenin ne kadar kör olduğunu göstermeye çalışıyordu falan modunda geziyorlar.benim kocamda aynı.dünde yazmıştım sana hatırlıyorum.kv den nefret ettim.sonradan görme bir kadın.ayrıca da partner ve anne kavramlarını karıştıracak kadar hayvansal içgüdüleriyle hareket eden bir canlı.
ama dan öncesini dikkate almayın.evet ilah görüyorlar kafalarında.bende çok şey yaşadım eşime anlattığımda annesinin neler yaptığını hala eğer söylediklerin gerçekse diye başlar konuya.yani bana inanmıyor sanki yalan söyleyeceğim annesi gözünün önünde bin tane yalan söylediği halde ona bile söylediği halde yinede bana değil annesine itibar etmeyi seçiyor.hatta en son işin içinden çıkamayınca annem kimseye öyle şeyler yapmaz sana yaptıysa demekki sende bir sıkıntı var sen hak etmişsindir ki yapmıştır dedi.yani anlayacağın bu ana kuzularının kafasına silah dayasan analarının iç yüzünü göstermek imkansız.kafalarında bir duvar örmüşler benim annem bir melek diyorlar.bugün seni kaybetmemek için haklısın dese bile bir ay sonra gene aynı şeyleri söyleyecektir.ben gösteremedim anasının ne olduğunu umarım siz gösterebilirsiniz.ama bence kv yi hayatınızdan tamamen çıkarın.bayram seyran da dahil tamemen çıkması koşuluyla barışın.ben öyle yaptım.beş altı aydır hiç görüşmüyorum.bir daha da görüşmek niyetim yok.Mesajda diyor ki "tamam haklısın ama çok bağırdın" Adam kafasında annesini ilah olarak mı görüyor anlamıyorum. Annesi bana neler saydı,o benim ses tonuma takılmış. Önce kendini benim anneme affettirsin. Ben annesiyle kendinin icabına bakıcam artık yoksa yuvam dağılacak.
ama dan öncesini dikkate almayın.evet ilah görüyorlar kafalarında.bende çok şey yaşadım eşime anlattığımda annesinin neler yaptığını hala eğer söylediklerin gerçekse diye başlar konuya.yani bana inanmıyor sanki yalan söyleyeceğim annesi gözünün önünde bin tane yalan söylediği halde ona bile söylediği halde yinede bana değil annesine itibar etmeyi seçiyor.hatta en son işin içinden çıkamayınca annem kimseye öyle şeyler yapmaz sana yaptıysa demekki sende bir sıkıntı var sen hak etmişsindir ki yapmıştır dedi.yani anlayacağın bu ana kuzularının kafasına silah dayasan analarının iç yüzünü göstermek imkansız.kafalarında bir duvar örmüşler benim annem bir melek diyorlar.bugün seni kaybetmemek için haklısın dese bile bir ay sonra gene aynı şeyleri söyleyecektir.ben gösteremedim anasının ne olduğunu umarım siz gösterebilirsiniz.ama bence kv yi hayatınızdan tamamen çıkarın.bayram seyran da dahil tamemen çıkması koşuluyla barışın.ben öyle yaptım.beş altı aydır hiç görüşmüyorum.bir daha da görüşmek niyetim yok.
ana kuzuluğunun numarası orada zaten herkese cevval anneye gelince kedi.kızına üzüldüm kıyamam ben ona.benim oğlumda bugün ağladı durdu eşimle annesi yüzünden kavga ettik maalesef şahit oldu.çocuklar çok etkileniyor korkuyorlar.siz dediğim gibi yapın annesiyle bir daha görüşmeyin.gerçi eşinizi dolduruyor sonrasında da ama.birde böyle deneyin bakalımEşim kızımıza asla dayanamıyor ve kızım bu olaydan beri susmadan ağlıyor. Şimdi geldi onu sakinleştirmeye çalışıyor,ben daha sonra konuşacağım. Bu hallerinin beni,kızımızı,evliliğimizi her şeyimizi etkilediğini söyleyeceğim. Şaşırıyorum kendi gözlerimle gördüm,bahsettiğim iftar yemeğinde herkes önünde düğmesini ilikledi adamın,bildiğiniz sözünü geçiren höt höt şey olmuş bizimki. İşine gelince bana da baskı kurar eğer izin versem. Ama annesine hiçbir şey diyemiyor. Neresinden tutsam elimde kalıyor.
ana kuzuluğunun numarası orada zaten herkese cevval anneye gelince kedi.kızına üzüldüm kıyamam ben ona.benim oğlumda bugün ağladı durdu eşimle annesi yüzünden kavga ettik maalesef şahit oldu.çocuklar çok etkileniyor korkuyorlar.siz dediğim gibi yapın annesiyle bir daha görüşmeyin.gerçi eşinizi dolduruyor sonrasında da ama.birde böyle deneyin bakalım
Annesine diyeceği şu sen anamsan o da karım çocuğumun anası.. bu şekilde kalbini kıramazsın..Benim eşim olacak yarım akıllı,bana gelip annesinin laflarını tekrarlar papağan gibi anca ezberler. Dün tartıştığımızda ciddi ciddi anneme gideceğim dedim,korktu biraz. Ben bütün bu lafları sayıyorum annesi çığlık çığlığa bağırıyor,kendileri bebek pışpışlıyor. Kalbimle aklım arasında kalıyorum.
Kocanın bu olaydaki suçu ney ? Ben Oray'ı anlamadım ?
Annesi böyle diye faturayı ona neden kestin
Hem o kadına fırsat şimdi duygu sönürüsü yapıp dolduracak bol bol
Eşin genel olarak annesinin dolduruşuna gelen bu kaynana-gelin çatışmalarına pek gözü açık olmayan biri anladığım kadarıyla ama buna rağmen kavga sırasında duygu sömürüsüne kapılmamış,annesini savunmamış,önceki yaşanan tatsızlık her neydiyse senin anneni bizzat davet etmiş,annesini kardeşini kibarca kovmuş.Bence tartışmaları alevlendirmemek adına en soğukkanlı mantıklı davranannu evden kovman iyi olmamış bence canım.Yanlış anlama ama o kayınvalide ağlayıp zırlasın hasta numarası vesaireyle dolduruşa getirsin diye mi onun yanına yolladın kocanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?