Hayatımda ilk kez bela okuyorum,Allah belanı versin kayınvalide!

Esine saril ve stresini at

Seni seven ve hakli oldugunda hakli annesi haksiz oldugunda annesini de haksiz goren bi esin var ne mutlu

Boyle kocaya can kurban

Uzme sen de adami anasi cirkefse o napsin

Esine saril ve stresini at

Seni seven ve hakli oldugunda hakli annesi haksiz oldugunda annesini de haksiz goren bi esin var ne mutlu

Boyle kocaya can kurban

Uzme sen de adami anasi cirkefse o napsin

Eşim her zamanki gibi önce iyi sonra kötü olmadığı sürece tabiki ona sarılıp bırakmam. Önce böyle iyi oluyor,sonra annesine kanıp bana canavarlaşıyor. Bu sefer doğru yolu bulduk sanırım.

Iki konunda da evde calisanlar size laf taşımış.. Neden aile mevzularinin icine katiyorsunuz elin insanlarini?
Neyse..
Esinle ciddi problemlerin yoksa kayinvalideyle mesafe koyup oyle devam edeceksin..

Allah belalarını verecek canm için rahat olsun. nerdeyse bütün kvler aynı mok inan bana kayınvalidelerdn ve ana kuzusu mikrop adamlardan nefret ediyorum artık. Kesinlikle evinize koymayın ve evine asla gitmeyin adam olur biraz. Bak ne yaptımda kendim kaybettim oğlumun evine gidemiyorm desin. Ve kesinlikle kararlı olun yoksa adam olacak tipten değil mikropp. Gezin tozun giyinin süslenin onların göreceği bir hesapta fotoları yükleyin iyice kudursun oooh olur o zaman.

Iki konunda da evde calisanlar size laf taşımış.. Neden aile mevzularinin icine katiyorsunuz elin insanlarini?
Neyse..
Esinle ciddi problemlerin yoksa kayinvalideyle mesafe koyup oyle devam edeceksin..

Ben soruyorum çünkü kayınvalide yalan konuşuyor,eşimi de kandırıyor. Eşim asla çalışanları suçlamaz "bu işten ne çıkarı olacak" gibi düşünür bu yüzden onlara anlattırdım. Dediğiniz gibi mesafe koymak zorundayım.

Eşim her zamanki gibi önce iyi sonra kötü olmadığı sürece tabiki ona sarılıp bırakmam. Önce böyle iyi oluyor,sonra annesine kanıp bana canavarlaşıyor. Bu sefer doğru yolu bulduk sanırım.

Annesi olacak kadin dolduruyodur

Kendi fikrinin kaniti olarak ilk tepkisi iyiymis bak sonra aradan bi muddet cekince kotu oluyosa o muddet zarfinda kvden dolduruyodur

Keske annesine gondermeseydin bundan sonra da onlari yalniz birakmamaya calis bence

Tabi su da var ne zamanki kvden vefat eder siz tam olarak o zman rahat bulursunuz

Tipki benim gibi... daha benim de cilem dolmadi

Keşke dediğiniz gibi yapabilsem. Yapmayı çok isterim millet Louboutin ayakkabıları taksitle alıyor,aç kalıyor yine de giyip hava atıyor. Ben giyiyorum,"biri bir şey der mi,ay kocam aldı diye laf ederler mi" diye resmen ayaklarımı saklıyorum. Kadın böyle bir şey olmasa bile benim kocamın parasını yediğimi resmen bilinçaltıma soktu. Tetikte bekliyorum resmen. Dediğiniz gibi artık ben de onu kıskandırma yoluna gideceğim. 60 yaşında,benimle cartier bileziklerini yarıştırıyor hani şu 16 yaşında kızların taktığı bilezikler. Anlatsam kitap olacak,öyle tehlikeli.

Ya ne demek 'oglumun parasini yiyor'?? Evlisiniz, kari kocasiniz, eşsiniz siz artik.. Boyle seylerin lafi mi olur? Yersin yemezsin kime ne? Onemli olan fuzuli harcamamak, israf etmemek, asiriya kacmamak.. Ama oyle bile olsa bunun hesabini dış kapının dış mandallarina vermek zorunda değilsiniz; esinizle sizin aranizda.. Ezilip buzulup iyice konusmalarina firsat vermeyin yani..

Ne gıcık bir insan ya kvlerin soyunda var bence. Oğulları evlendikten sonra bir kıymetli oluyor ki anlayamıyorm tabi kocalar içinde anaları. Valla baktın baş edemiyorsn bari bu yolu dene gidip geleceksn bile yanında hep mutlu ol sana baktığmda tuhaf tuhaf gülümse. Bildiğin deli et. Yemin ederim varya birşy alacağn yoksada ona inat al her seni gördüğünde kudursuun. Yanında arkadaşlarnla konuşmuş gibi yap. Aaa evet şuraya gidelim, şunun şu renginide alacam, şunu aldımda pişman oldm bakıcıya verdm. Gibi gibi ooh tam kvyede bu konular yüzünden dolmuşm. Sinir tuttu kb:)

sende fevri davranmisin senin gibi egtimli okumus bir bayan gayet sakin laflariylada dove bililir. onlari ne olursa olsun eslerde o benim annem psikolejisi var. Bu evliligi surdurmek istiyorsan daha fazla yuz goz olmayin cunku hayatin boyunca bu insanlari goreceksin.

Ben alsam o daha çok alır ocağımıza incir ağacı diker.Kendi maaşımla aldığım mesajını vermeliyim,anca ondan anlar belki. Güzel önerileriniz için teşekkür ederim :)

Ben alsam o daha çok alır ocağımıza incir ağacı diker.Kendi maaşımla aldığım mesajını vermeliyim,anca ondan anlar belki. Güzel önerileriniz için teşekkür ederim :)
İnanın sizin konunuzu okurkn bayılıyordm uykusuzluktan ve uyumaya tam karar vermiştim. Ama okuduktan sonra bir sinirlndim aklıma bnm kvdede geldi bütün uykum kaçtı:)) yeni yeni sakinleşiyorm umarım uyuyabilirm:)

Bu erkek aileleri neden kendi damatlarının ailelerine özen gösterirken, gelinlerinin ailelerini alt üst ederler? Kızları daha mi değerli oğullarından? Nedir bu evlat ayırımı? Kızlarının mutluluğunu huzurunu düşündükleri kadar oğullarını neden düşünmezler.? Yazık çok yazık!!!!
Allah sabır versin size bize hepimize

Kv ve Kp olupda oğullarına acıyan onların mutluluğunu arzu eden eminim çok az anne baba vardır. Ne olur sanki gelinide kızınız gibi sevseniz? bağrımıza basalım deseniz? O da bir anne baba evladıdır deseniz? Kusur örtseniz büyüklük gösterseniz? Açık aramasanız? Ahhh çok yazık...
Oğullarına acıyan gelinlerini kızı gibi seven kv ve Kp lere selam olsun....

Hataların yazdığın mjslarda ; Niye bu kadar düşünüyorsun yok sarma yapmalar, yok ev temizlemeler , yok kızı idare etmeler, karışma bırak ne halleri varsa görsünler. Bencil ol kızını kendini düşün bence o evden taşının eşine şart koş ne kadar mesafe o kadar huzur demek. Çok iyi olmak ,çok düşünceli olmak ,insanların seni suistimal etmesine sebep olur; insan saygılı olur, hoş görülü olur fakat yerinde olur bunlar.

Önceki konunuzada baktım şimdi siz bir iki mesajda okuyun dediğiniz için.
Kusura bakmayın ama acı gerçek eşinizin bir daha kayınvalideniz tarafından doldurulup üzerinize salınmayacağının garantisi yok üzgünüm. Kayınvalidenizde bu potansiyel var,eşinizde onca kavga gürültünün içerisinde bunca olup bitene rağmen susmuş,annesine iki kelam etmemiş.
Bilemedim ama çok zor bir durum.
Yerinizde olsam ne yapardım diye düşündüm ama çıkış yolu bulamadım açık konuşmam gerekirse. Her daim yakınımda böylesi art niyetli bir kayınvalide ile baş etmek bitirir insanı,eşde arada derede kendi halinde. Zor. Allah yardımcınız olsun

Günaydın...
Ben sadece Mune ile konuşmak istemiştim.
Konuyu başlık yüzünden okuyamıyorum ben.
Her seferinde kendi kayınvalideme gidiyor o söz gibi hissediyorum,rahatsız oluyorum.
Değiştirme imkanımız var mıdır?
Tamam konuyu okumasam da olur ama başlıklara bile tedirgin bakıyorum.
Bedduadan ciddi korkarım da...

Ya benim annemi bi kadın üzecek onu döverim döver, ne pis kadınmış, Allah in dan bulsun, sen de nisbet yap iyice deli olsun kendini yırtsın :) konunun hepsini okumadim, kahve fincanı 1 milyondu dan sa içmesin o fincanda , gitsin pahalı da içsin, çok değerliyse oğlu evlendirmeseydi kendi katolik yapsaydı, sinir ya.Allah sabır versin canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…