- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Esine saril ve stresini at
Seni seven ve hakli oldugunda hakli annesi haksiz oldugunda annesini de haksiz goren bi esin var ne mutlu
Boyle kocaya can kurban
Uzme sen de adami anasi cirkefse o napsin
Iki konunda da evde calisanlar size laf taşımış.. Neden aile mevzularinin icine katiyorsunuz elin insanlarini?
Neyse..
Esinle ciddi problemlerin yoksa kayinvalideyle mesafe koyup oyle devam edeceksin..
Eşim her zamanki gibi önce iyi sonra kötü olmadığı sürece tabiki ona sarılıp bırakmam. Önce böyle iyi oluyor,sonra annesine kanıp bana canavarlaşıyor. Bu sefer doğru yolu bulduk sanırım.
Allah belalarını verecek canm için rahat olsun. nerdeyse bütün kvler aynı mok inan bana kayınvalidelerdn ve ana kuzusu mikrop adamlardan nefret ediyorum artık. Kesinlikle evinize koymayın ve evine asla gitmeyin adam olur biraz. Bak ne yaptımda kendim kaybettim oğlumun evine gidemiyorm desin. Ve kesinlikle kararlı olun yoksa adam olacak tipten değil mikropp. Gezin tozun giyinin süslenin onların göreceği bir hesapta fotoları yükleyin iyice kudursun oooh olur o zaman.
Ya ne demek 'oglumun parasini yiyor'?? Evlisiniz, kari kocasiniz, eşsiniz siz artik.. Boyle seylerin lafi mi olur? Yersin yemezsin kime ne? Onemli olan fuzuli harcamamak, israf etmemek, asiriya kacmamak.. Ama oyle bile olsa bunun hesabini dış kapının dış mandallarina vermek zorunda değilsiniz; esinizle sizin aranizda.. Ezilip buzulup iyice konusmalarina firsat vermeyin yani..Keşke dediğiniz gibi yapabilsem. Yapmayı çok isterim millet Louboutin ayakkabıları taksitle alıyor,aç kalıyor yine de giyip hava atıyor. Ben giyiyorum,"biri bir şey der mi,ay kocam aldı diye laf ederler mi" diye resmen ayaklarımı saklıyorum. Kadın böyle bir şey olmasa bile benim kocamın parasını yediğimi resmen bilinçaltıma soktu. Tetikte bekliyorum resmen. Dediğiniz gibi artık ben de onu kıskandırma yoluna gideceğim. 60 yaşında,benimle cartier bileziklerini yarıştırıyor hani şu 16 yaşında kızların taktığı bilezikler.Anlatsam kitap olacak,öyle tehlikeli.
Ne gıcık bir insan ya kvlerin soyunda var bence. Oğulları evlendikten sonra bir kıymetli oluyor ki anlayamıyorm tabi kocalar içinde anaları. Valla baktın baş edemiyorsn bari bu yolu dene gidip geleceksn bile yanında hep mutlu ol sana baktığmda tuhaf tuhaf gülümse. Bildiğin deli et. Yemin ederim varya birşy alacağn yoksada ona inat al her seni gördüğünde kudursuun. Yanında arkadaşlarnla konuşmuş gibi yap. Aaa evet şuraya gidelim, şunun şu renginide alacam, şunu aldımda pişman oldm bakıcıya verdm. Gibi gibi ooh tam kvyede bu konular yüzünden dolmuşm. Sinir tuttu kb:)Keşke dediğiniz gibi yapabilsem. Yapmayı çok isterim millet Louboutin ayakkabıları taksitle alıyor,aç kalıyor yine de giyip hava atıyor. Ben giyiyorum,"biri bir şey der mi,ay kocam aldı diye laf ederler mi" diye resmen ayaklarımı saklıyorum. Kadın böyle bir şey olmasa bile benim kocamın parasını yediğimi resmen bilinçaltıma soktu. Tetikte bekliyorum resmen. Dediğiniz gibi artık ben de onu kıskandırma yoluna gideceğim. 60 yaşında,benimle cartier bileziklerini yarıştırıyor hani şu 16 yaşında kızların taktığı bilezikler.Anlatsam kitap olacak,öyle tehlikeli.
Ne gıcık bir insan ya kvlerin soyunda var bence. Oğulları evlendikten sonra bir kıymetli oluyor ki anlayamıyorm tabi kocalar içinde anaları. Valla baktın baş edemiyorsn bari bu yolu dene gidip geleceksn bile yanında hep mutlu ol sana baktığmda tuhaf tuhaf gülümse. Bildiğin deli et. Yemin ederim varya birşy alacağn yoksada ona inat al her seni gördüğünde kudursuun. Yanında arkadaşlarnla konuşmuş gibi yap. Aaa evet şuraya gidelim, şunun şu renginide alacam, şunu aldımda pişman oldm bakıcıya verdm. Gibi gibi ooh tam kvyede bu konular yüzünden dolmuşm. Sinir tuttu kb:)
İnanın sizin konunuzu okurkn bayılıyordm uykusuzluktan ve uyumaya tam karar vermiştim. Ama okuduktan sonra bir sinirlndim aklıma bnm kvdede geldi bütün uykum kaçtı:)) yeni yeni sakinleşiyorm umarım uyuyabilirm:)Ben alsam o daha çok alır ocağımıza incir ağacı diker.Kendi maaşımla aldığım mesajını vermeliyim,anca ondan anlar belki. Güzel önerileriniz için teşekkür ederim :)
Daha dün kaydoldum ama bu lanet ötesi kadın hakkında 2. konum.
Dün yaptıklarını yazmıştım,eşimin ricası üzerine annem geldi. Sabah 8 gibi buradaydı. Eşim affedersiniz köpekler gibi pişman olduğu için melek gibi davranıyor. Annemle öğlen alışverişe gittik,her şey güzeldi annem 2 yıldır evliyim ilk kez evime geldi. Eşimin mesleği dolayısıyla düzenlemek zorunda olduğu bir iftar yemeği vardı ve 1 hafta önceden kararlaştırılmıştı. İstemedim gitmeyi,ona hala soğuk davranıyorum ama annem ısrar etti "eşinin pişman olduğunu ben görüyorum evliliğine zarar verme" diye. Mecburen onu da yalnız bırakmamak adına gittim. Kızım da evde bakıcısı ve annemle kaldı. Bakıcıyı da tembihledim,kayınvalidem annemin geldiğini duyarsa gelir o gelirse haberim olsun dedim.
Biz gittik,eşimin yanında bulunmam gerekti çantamı mecburen bıraktım telefonum da içindeydi. Ama çok huzursuz oldum eşime de devamlı "ne zaman biter?" diye soruyorum falan,o da "korkma bir şey olmaz" dedi hatta annesini potansiyel şeytan olarak gördüğüm için de biraz bozuldu. Telefonumu elime bir aldım,bakıcımız tam 5 kez aramış. Gelmek istesem de eşim göndermedi,yemeğin sonuna kadar bekledik mecburen.
Biz evde yokken kayınvalide gelmiş,yanına da üniversite okuyan kızını almış. Torun sevmeye gelmişler. Adı dolayısıyla gavur,şeytan,iblis dediği torununu sevmeye (!) gelmiş haspam. Annem kızımı uyutmuş,kayınvalideyle de konuşmaları hal hatırdan öteye geçmemiş. Kayınvalide başlamış kızına "abin bu televizyonu şu kadara aldı,hadi yukarı çık yengenin ayakkabılarına bak,bak Destina'nın odasını nasıl döşediler sen de böyle zengin koca bul da kapağı at bir yere" diye konuşmaya. Bakıcımızın anlattığı bunlar. Annem de "yaptığınız ayıp ben kızımı bunca yıl okuttum,kafa patlattı bitirdi okulunu eli ekmek tutuyor sizin oğlunuz olmasa da yapardı" demiş. Tabi daha fazlası da vardır öylece susmamıştır. Bana hepsini bakıcımız anlattı. Annem geçen yıl kalp krizi geçirdi ve nefes darlığı var. Kaynana kızıyla evde keyif çatmaya gelmiş resmen. Kahve yapmışlar oturmuşlar, bir de demiş ki "bak bu fincan takımını yengen çeyizinden getirdi,1 milyoncudan almışlar" demiş. Ya sen kim oluyorsun annemin kulağını doldura doldura bu lafları ediyorsun? Allahın belası lanet kadın. İyice bağrışmışlar annemle karşılıklı. Annem kötüleşmiş,ilacını almış yatmış.
Eşimle geldik,nursuz kadın kızıyla fal bakıyor. Eşim dedi "hoşgeldiniz,annem nerde?" İğrenç iğrenç gülüp "senin annen burda oğluşum başka anneye mi ihtiyacın var" diyor. Ya biz dün senin yüzünden neler yaşadık,oğlunu beni ne hallere soktun. Sen nesin kimsin böyle kendini ne zannediyorsun? Eşimle gittik anneme baktık kadın cenaze gibi yatıyor. O görüntüyü gözümün önünden silemiyorum. Annem eşime dedi ki "sen beni bunları yaşamam için mi çağırdın?" Kadın haklı çünkü eşim yalvar yakar çağırdı "nolursun gel bizi toparla" diye. Şu anda karşılaştığına bakın. Bakıcımızı çektim köşeye konuştum. Yukarıda söylediklerimi anlattı.
2 yıldır hep sustum kayınvalide her şeyi yaptı ben 2 günde bir eşimle ziyaretine gittim,hamilelikten önce gider temizliğine yemeğine yardım ederdim hamilelik dönemimde de kendime gelen temizlikçi kadını ona da gönderdim,yaptığım yemeklerden gönderdim,alışverişe gittik evde sıkılmasın diye onu da götürdüm. Eşimin işleri kötüye gitti,biz kendimizden kıstık yine de o caka satmaktan vazgeçmedi. Hiçbir şey demedim. Bu sefer patladım artık başladım konuşmaya. Yüzüne yüzüne bağırdım resmen kendi benliğimden çıktım. Ben okumadım mı ya ben para kazanamıyor muyum? Gerizekalı kadın hayatı boyunca kocasının sırtından geçinmiş,beni de öyle sanıyor. Saydım döktüm içimi. Bu sefer de görümce başladı "yenge anneme bağırma" diye. Ona da konuştum. "Sen annenin yanına hangi gün geldin,barlardan diskolardan seni abin topladı,özel üniversitede okuyorsun biz ödüyoruz,bir gün annenin kapısını açtın da evini süpürdün mü,bu kadın ne yedi ne içti diye düşündün mü sen kimi kime savunuyorsun" dedim. Bana diyor ki "sen sonradan geldin" Ya sonradan geldiysem ne olmuş? Bu adamla biz birbirimizi sevdik,çocuğumuz oldu bir kere de sevinin ne güzel yuva kurdular diye. İşleri düşünce en iyi gelin oluyorum. Bayramda sarma,tatlı yapılacağı zaman kayınvalide melek oluyor bana yaptırmak için. Görümce hanım tatillere,gezmelere giderken abisinden izin alayım diye beni baş tacı yapıyor,şimdi neler yaptılar.
Sinirimden saçlarımı yoldum annem kahroldu beni sakinleştirmek için. Eşim neye uğradığını şaşırdı,çünkü ilk defa böyle içimden geçenleri söyledim. Eşim de annesiyle kardeşini aldı götürdü bu gece eve gelme annenlerde kal dedim. Hala mesaj atıyor.
Bıktım yemin ederim ki bıktım. Bir kötülüğüm dokunmadı. Altın günlerinde "gelinim şu üniversiteden mezun,gelinim çok güzel,gelinim şöyle yemek yapar böyle tatlı yapar" diye anlatırken iyi,aklına esince beni miras avcısı yapıyor. Parası pulu hepsi yere batsın yemin ederim bıktım. Arada eşimle kızım olmasa o kadının saçını başını yolacağım o dereceye geldim. Allah kahretsin eşimi de çok seviyorum,şu aralar soğuk davranıyorum ama biz çok severek evlendik. Ne dedim,ne yazdım bilmiyorum. Hatalarımı affedin,sadece içimi dökeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?