- Konu Sahibi agresifkiz
Öncelikle herkese merhaba. Bu ara inanılmaz kafama taktığım bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum naçizane tavsiyelerinizi düşüncelerinizi bekliyorum. Özel bir hastanede hemşire olarak işe girdim 20 gün oldu. Benim amacım kpss ile devlete atanmaktı aslında ama sınava kadar boş kalmamak ve aileme yük olmamak adına girdim. Şimdi sınav temmuza ertelendi. Ben belkide hayatımdaki en mutsuz dönemdeyim. Çalışma saatleri çok ağır, çalışma koşulları çok ağır. Psikolojik stres ve baskı cabası. Kendimi 20 günde yaşlanmış gibi hissediyorum. Zaten sınava hazırlanmaya asla vaktim olmuyor ekstra ekstra mesailer koyuyorlar. Sözleşmemin başlamasına ve iki aylık deneme süremin bitmesine bir ayım var. Ve benim her sabah ayaklarım geri geri gidiyor bazen toplu taşımada ağlama isteği geliyor durduk yere. Düşünüyorum işi bıraksam mı ama bu sefer ailemi hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum çok hevesliler çalışmama hatta bütün aile öyle. Ama sonrada mutlu değilim bu benim hayatım herkesi memnun edemem diyorum . İşten çıkıp evde sınava mı hazırlansam diyorum. Ama çekindiğim bir sürü şey var ne yapacağımı bilmiyorum kafam allak bullak ama çok mutsuzum şu an ne yapsam bilmiyorum