Hayatımda ki önemli karar mutsuzluğum

İşyerindeki stres ve yoğunluktan 20 günde 200 gün yaşlandığınızı düşünüp bırakıp KPSS ye hazırlanayım diyorsunuz da devlete atandığınızdan da şirinler köyünde çalışmayacaksınız aynı stres aynı iş ortamı. Bence bunlarla başa çıkmayı öğrenseniz daha iyi değil mi. Memur olmadığım için ben mi anlayamıyorum özel sektör feci ama devlet şahane gibi bi durum mu var

İşyerindeki stres ve yoğunluktan 20 günde 200 gün yaşlandığınızı düşünüp bırakıp KPSS ye hazırlanayım diyorsunuz da devlete atandığınızdan da şirinler köyünde çalışmayacaksınız aynı stres aynı iş ortamı. Bence bunlarla başa çıkmayı öğrenseniz daha iyi değil mi. Memur olmadığım için ben mi anlayamıyorum özel sektör feci ama devlet şahane gibi bi durum mu var

Okul hayatımda hem özelde hem devlette staj yaptım özele giderken ayaklarım ne kadar geri gidiyorsa devlette olan staja koşa koşa gidiyordum bir gün bile Of demedim. Hem çalışanlar çok farklı hemde hastaların size olan saygısı bambaşka işte o zaman ben keyif alıyorum bu işi yaparken. Ama özelde öyle değil herkes sizi köle gibi kullanma ve ezme peşinde

Back
X