HAYATIMDA KİMSEYE GÜVENEMEDİM

anneme demiş zaten sizin dediğinizi, sadece zaman kazanıyo, sallıyo ama sonuçta yalancı bir pislik işte, paragöz
Hiç kendinde bi hata aramıyorsun değil mi?
Herkes sana karşı. Kimse seni anlamıyor. Vs vs vs
Bu düşünce yapısıyla daha çok yıpranırsun arkadaşım.

örnek annelik içgüdüsünü anlatıyo, evliliğimi çocuk yapmak için yaptım,mantıklı geldi o an için.
Yanlış yaptığını kabul ediyor musun?
Çok merak ediyorum ya hata yaptım diyebiliyor musun hiç?

Hiç kendinde bi hata aramıyorsun değil mi?
Herkes sana karşı. Kimse seni anlamıyor. Vs vs vs
Bu düşünce yapısıyla daha çok yıpranırsun arkadaşım.

Yanlış yaptığını kabul ediyor musun?
Çok merak ediyorum ya hata yaptım diyebiliyor musun hiç?
yanlış yaptım en önemlişey tanımaktı güven sevgi aşk, böyle hani yere düşersin ya onun arkadan snei tutacağını bilmekti güven...böyle bir adamla evlenmedim, işin kötüsü o da mutsuz

Siz bile isteye bu hayatı seçmişsiniz. Birgün gelip bunları yaşamayacağınızı nasıl öngöremediniz? Siz güvensiz bir ortamda büyüdünüz. Hala sevgi ilgi alaka güven bekliyorsunuz. Peki şimdi gelin çocuğunuza dönüp bakalım. Annesinin hayatınımı yaşasın onun kaderini onun güvensiz hayatı gibi bir hayatımı olsun. Bencillik yapıyorsunuz. Kendi hayatınız üzerinden yaptığınız bu bencillik çocuğunuzu fena etkiliyor. Bi an önce kendinize gelin. Bırakın artık şu Melankolik durumları. Gerçeğe dönün. Annesiniz siz.

sperm bankasından bile insanlarçocuk yapıyor bu çağda ben gitmişim çocukiçin evlenmişim çok mu anormal

peki bu geldiğin noktada hala normal mi olduğunu düşünüyorsun ?
demek ki çokta normal değilmiş yaptığın değil mi ?

doğru düzgün tanımadığın adamla evlenecek kadar cesur olupta şu adamı kapının önüne koyacak kadar cesaretin olmaması çok şaşırtıcı .. üzgünüm ama bende de sağlıklı davranışlar sergilemediğin izlenimi oluştu..

terapiyle karakter midüzelecek, sanmıyorum,hiçbişi de değişmez, herkes terapist diyo anlamıyorum güvenmi yaratacak aşkmı sanmıyorum

Terapiyle her şey düzelir. Eşinizin size karşı davranışları da iliskinizin getirdigi refleksler. Sizin ona karşı davranışlarınız da.

Bakın ikinizin de psikolojisi iyi değil. Belli ki birbirinizi cok fazla yıpratmışsınız, fazla zorlamışsınız sabrınızı. Iyi bir terapistle her seyin düzeleceğine inanıyorum ben.

Bir aile terapistine gitmelisiniz, yahut bir psikologa ayrı ayrı gitmelisiniz. Sahip oldugunuz o çocuğa yazık. Onun nasıl psikolojik sorunlarla yetistireceginizin farkında mısınız?

Bakın lütfen bir terapiste gidin, işe yaramaza bile denemis olursunuz. Ise yaradığında cocugunuzun yetisecegi mutlu huzurlu aile tablosunu bir düşünsenize.. sizin icinde huzurla yaşadığınız bir yuvada oldugunuzu...

Eminim bir terapiste gitseniz birbirinizin hareketlerini sozlerini nasıl yanlış anladığınızı göreceksiniz. Ve o saatten sonra da her sey daha da hızla düzelecek.

Back
X