Hayatımdan zaman gidiyor ama hiçbirşey yapamıyorum

Çocuklarımın yanındamı yoksa tek başına hayat mı

• Çocuklar

OY: 20 83,3%
  • Yeni hayat

OY: 4 16,7%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .

Sky35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
33
7
1
41
13 senelik evliyim 11 senem iyidi eşimle daha sonra beni aldattığı hissettim ve itiraf etti ben depresyona girdim o dönemde bana heristediğimi yaptı ama ben devamlı aklım aldatmasındaydı psikiyatriden destek aldım gerçekdrn çok kötü zamanlardı herşeyden şüpheleniyordum ben iyileştim bu sefer arkadaşının dostuyla tekrardan beni aldattı ve rencide etmek için degil engelli sagır ve dilsiz ve benden çirkin kendiside başkalarına söylemiş çirkin olduğunu 2 kere ayrıldı tekrar döndü kadına ve haziran ayında dava açtı bende boşanmak istemiyorum 12 ve 7 yaşında çocuklarım var ev hanımıyım lise mezunu çocuklarla aileme gidemem orda ayrı problem ve eşim diyomuş ayrılabilirsem evlencekmiş bayanla babası dışladı ayrılınca çocukları babalarına bırakmak zorundayım bakcak kimsem yok o yüzden bekliyorum ama saatler geçiyo hayatımdan hiçbirşey yapamıyorum en çokda benim çocukşarımı üzüp kadının 2 tane çocuğuna babaşık yapcak olması aynı evde ayrı odalardayız dava tarihimiz bile belli degil beklemek çok zor belirsizlik şu an en azından çocuklarım yanımda ans devamlı tel elinde msj sinir oluyorum

Ailenizin yanına çocuklarla gidince ne problemi var? Aileniz çocukları istemiyor mu?

Birşey anlamadım. Cümlelerin sonuna nokta koymalısınız. Adam zaten boşanma davası açtı mı?

Çok karışık yazmışsınız ya. Ama şu kadar söyleyeyim sakın çocuklarınızı terketme gafletinde bulunmayın

Ailemde kardeşim problem ve çocukların orda psikolojileri daha çok bozulur.ben bile onlardan ayrı ev tutmayı düşünüyorum

Engwlli olan kim? Esiniz mi diger kadin mi?

Az maaşla ev kirası çocukları kimseye bırakamam.kaynatamın evindeyim ayrılınca mecbur çıkcam.

Eşim ailesine beni suçladı ve şimdi onun yaptığı herşey ortaya çıktı.kimse beklemiyodu ondan böyle birşey akrabaları şaşkınlık içinde.

Çocuklarınız büyükmüş bence bırakın babalarına. Şartlar olgunlaştığında alırsını yanınıza.

Calismaya baslayin is bulun.. cocuklarinizi birakmayin.. olan gercek onlara oluyor hep.. kinse merakli degil bu heriflere ama cocuklar el kol bagliyor

Kadina yazik degil mi yahu. Hem sagir hem dilsiz. Siz serefsiz kocaniza laf soyleyeceginize kadinin cirkinliginden dem vurma derdindesiniz. Sizden guzel olsa nolur. Pislik kocaniz engelli kadini kullaniyor resmen. O kadina da ayri acidim. Siz de nafakanizi alip bosanin. Cocuklarinizi guvenip de nasil birakacaksiniz o adamaa??? Daha da olmadi kp niz kv niz baksin.

Mahkemenin red olma olasılığıda var çünkü suçlamaları gören avukatlar gülüyo .

Nafakanizi alin.aldatma delileri ile.gidin tazminat alin.ise girin.yasadiginiz sehirde makul fiyatli bir ev tutun.
Ve cocuklarinzdan ayrilmayin.
Ben ne nafaka ne tazminat aldim.her ayrilanada tenezzul etme derim.ama siz cocuklarinizdan gececek kadar zor durumda iseniz bunlari alana kadar asla asla bosanmayin.lutfen ya lutfen çocuklarınızı birakmayi akliniza bile getirmeyin.
Hangi sehirde yasiyorsunuz?

Kadın daha önce başka birininde yuvasını bozuyodu ailesi yakaladı kadında da boşanmamış daha

Hayatının hatası çocuklarını bırakmak olur onların bir suçu yok yapmayın bırakmayın onları size ihtiyaçları var kac yasinda olursa olsun karşı komsumda 3 çocuğunu bırakıp gitti babaanne bakıyor hergün rezillik dayak üstleri başları kir pislik bütün gün sokkaktalar annesiz hayat rezilliktir kiymayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…