Hayatımdan zaman gidiyor ama hiçbirşey yapamıyorum

Çocuklarımın yanındamı yoksa tek başına hayat mı

• Çocuklar

OY: 20 83,3%
  • Yeni hayat

OY: 4 16,7%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .
işim olduğu zaman evde bırakıyorum kardeşini sokaga bırakıyo kendisi bilgisayar başında kaçkere oldu.oğlumun ergenlik zamanı benle tersleşiyo.anlamıyolar.

Tabi bırakın çocukları, üvey anne çok güzel bakar çocuklara. Yazık gerçekten ..

kadına söylediğiniz sağır, dilsiz ve çirkin lafları hiç hoşuma gitmedi.
siz boşanırsanız eşinizden yardım alacaksınız. bir işe de girip çalışırsanız gayet geçinirsiniz.
çocuklarınız da aldatan bir baba ve depresyonda bir anneyle yaşamamış olur.
çocuklar da maşşallah kocaman.

Yani oylamaya nasıl sunabilirsiniz bu durumu şaştım kaldım.
çocuklarınızı yanınıza alarakta yeni bir hayata başlayabilirsiniz.
ayrıca boşanınca nafaka alırsınız ve kendiniz de çalışırsınız geçinip gidersiniz.
defalarca aldatılmışsınız anladığım kadarı ile, yazdıklarınız karmaşık, ama aldatıldığınız net
çalışmaktan çekinip buna göz yummayın
hele ki bir anne çocuklarından vazgeçmeyi düşünemez diye düşünüyorum anne olmadığım halde

bilemedim...

Allah yardım etsin çok zor bir süreçten geçiyorsunuz. aileniz neden çocuklarınızı istemiyor ?

Ağzına sağlık

Ne denir ki böyle adama boynu devrilsin .....evi versin sana aylık belli ücret versin defolsun gitsin metresinin yanına

Ailemde kardeşim problem ve çocukların orda psikolojileri daha çok bozulur.ben bile onlardan ayrı ev tutmayı düşünüyorum

Madem ayrı ev tutmayı düşünüyorsunuz o zaman çocukları neden bırakıyorsunuz ki, kendinize mi güvenemiyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…