Hayatımdan zaman gidiyor ama hiçbirşey yapamıyorum

Çocuklarımın yanındamı yoksa tek başına hayat mı

• Çocuklar

OY: 20 83,3%
  • Yeni hayat

OY: 4 16,7%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .
Çok zor borç içinde ve arabasını satıyo o ayrı eve çıkcam diyo ama çıkamıyo parasızlıkdan

Ailemin ortamını bildiği halde bana onların yanına git dedi kibarca ima ederek ve ben sığıncak bir yerim olmadığını söyledim

Mahkemenin red olma olasılığıda var çünkü suçlamaları gören avukatlar gülüyo .
Neye gülüyorlar anlamadım.Geçmiş olsun çocuklarınızı bırakmayın her ne olursa olsun.Hiçbir kadın öz anne gibi güzel davranamaz çocuklarınıza.Sözüm nadir gerçekten kan bagı olmayıp annelik yapmışlara değil kesinlikle.Bu şekilde yuva yıkıp mutluluk kurmaya çalışanlara.

Çekişneli boşanma davaları ne kadar sürüyor.barodan avukat da vermediler kaynatamın evinde oturuyorum diyemiş.

Beni suçladığı şeyler saçma o sebeplerle hakim boşamaz ki diyolar.o benim mahkeme kagıdı alınca evden gitmemi bekliyodu o da olmadı

Parası yok çünkü gidemiyo keşke gitse gözüm görmez.

Çekişneli boşanma davaları ne kadar sürüyor.barodan avukat da vermediler kaynatamın evinde oturuyorum diyemiş.

Kaynatanın evinde oturmakla avukat atamasının ne ilgisi var ki?

Lütfen ve ne olur evlatlarınızı bırakmayın.
Sonra çok pişman olursunuz..
Çocuklarda affetmez..
Size eşiniz kazık atmış bunun bedelini o masumlara ödetmeyin..
Mesleğim gereği çok gördüm bırakılmış anne tarafından türlü bahanelerle teerkedilmiş çocukları..
Perişan oluyorlar..
Daha sonra onlardan ne size nede kendilerine hayır gelmez..
Hadi babaları kötü peki sizin vicdanınız sızlamıcakmu.
Onlara sarılun daha çok sevin..
Genelde çocuklar kendilerini suçlarlar biten evliliklerde helede anne teeketmişşe
Gerekirse sığınma evine gidin işkur vb bi yerlerde iş bulun.
Partilere gidşn siyasi partilere..
Kadın kollarına ..
Ama iş bulun çalışın yeterki çocukları bırakmayın..
Onlar sizsiz savunmasız kalırlar..
Onları yaşarken toprağa gömmeyin..
Asla vazgeçmeyin..
Onlarda yazın gerekirse pazarda limonata satsınlar veya çırak vb berberde kuaförde ama terketmeyin..
Ne anneler biliyorym..
Geç saatte pazara gidip yiyecek toplayan..
Temizliğe giden ama evlatlarından vazgeçmeyen..
Bu durymda onlarla zor gibi gelir yaşamak ama emin olun ki onlarsız çok daha zor olur..
Çocukları asla kininize öfkenize maşa yapmayın..
Belediyeler muhtarlıklar kaymakamlıklar yardım veriyor..
Sosyal dayanışma ve yardımlaşmaya başvurun..
Okullarına gidip bayan öğretmenlerle görüşün temizliğe gidin..
İzmir de gelinlik boncuk işleme evden yapılcak iş çok bulursunuz..
Yeterki kendinize güvenin ve sahip çıkın çocuklara.
Çok zor değil yeterki isteyin elbet çözüm bulunur..

Bilmiyorum avukat tanıdığım var oyüzden olabilir dedi ve kendi babamın üstüne taşınmaz var.onların faydası yok bana.baro avukat vermedi.kendim savuncam.

Aglattınız beni bende onlara kıyamıyorum ve kaynanamlar bana destek.evde oturdiyolarmahkemeye çıkıncada nafaka baglanır.kendi ailem 1 kilo alıyosak yarısını sana getiririz diyolar.

Beni sinir edip evden gitmemi istiyo.suçlu duruma düşmem için allah görüyo.parada çok kısıtlı veriyo.kendisi bile bayramda çocukların parasından istiyo harçlık.

Ben boşanmazsam 3 veya 4 sene sürerse nasıl evlencek acaba o zamana kadar yakalanmıcaklar herhalde.adam hayel aleminde.

Çocukların olmadan bir hayat düşünme.
O hayat burnundan gelir.
Allah evlatlarini annesiz birakmasin.
Lütfen onlar için iyi ol
Allah yardımcınız olsun

Aglattınız beni bende onlara kıyamıyorum ve kaynanamlar bana destek.evde oturdiyolarmahkemeye çıkıncada nafaka baglanır.kendi ailem 1 kilo alıyosak yarısını sana getiririz diyolar.
Yarın hem siz hemde çocuklar ayrı ayrı savrulmuş hayatlarda ağlayacağına.. Anne olduğunuz için bu gecelik siz ağlayın. Ama inanın bu konuyu görünce yazmadan edemedim.. Çünkü yarın önür gün veya ilerki yıllarda açılacak konular belli..
Kızım veya oğlum beni görmek istemiyor..
Çocuklarım üvey anne öz babadan devamlı dayak yiyormuş eski komşular söyledi..
Yalnız başıma çıktığım evde rahat bırakmıyolar..
Oturduğum mahallede diğer kadınlar çocuklarımı terkettiğim için benle komşuluk yapmıyolar..
Bugün çocukları arradım bizim senin gibi annemiz yok dediler..
Okul bahçe duvarından çocuklarımı gördüm üst baş perişandı..
Yardım edin çocuklarım bonzai içiyormuş eski komşulardan duydum..
Akıl verin yeni tanıştığım kişi 4 çocuğuna bakacaksam evlenirim dedi..
Kızım oğlum sosyal hizmetler yurdundan kaçmış ne yapmam lazım..
Çocuklarımın öğretmeni aradı okula gitmiyorlarmış..
Daha nice konular açılmasın diye yazdım canım..
Sen onlara sarıl asla pes etme..
Onlarda ders çalışıp sorumluluk sahibi olup sana destek olurlar..
Onlara sahip çık onlar senin en iyi yoldaşın olurlar..
Ne onlara nede kendine kıyma..

Sagolun inşaallah bugünleri atlatırız.bakalım ayrılıncaya kadar neler görcez. Önümüz uzun yol.sagolun mesleginiz neydi

İnşallah çocuklar ve sizden yana bir süreçle atlatırsın canım..Ben öğretmenim ve eşim başta olmak üzere( o da öğretmen) bir çok gün bir çok farklı ve kötü olay duyuyorum bu konularla ilgili..
Ya anne terketmiş , ya baba alkolik, ya anne baba evde ama gram ilgi sevgi verilmemiş çocuğa..
Ya aile yurtdışında çocuklar babanne dede de duruyor..
Ya aldatma vb var evde ama çocukları aracı yapıyolar..
Ya dayak şiddetin her türlüsü yaşatılıyor çocuklara..
Demem o ki okullarda veya normal yaşantıda .. akıl ruh sağlığı tam olan bireyler değil ötekileştitmiş dayak ve şiddet görüp , terkedilmiş çocuklardır göz ardı edilen vazgeçilen ..
Çünkü çocuk terkedilmişlik veya başka bi kin öfkeyle davranır okukdada..

Cocuklarin buyuk
Bir ise girip eve gelene kadar evde ikiside seni bekleyebilir diye dusunuyorum...ozellikle 12 yasindaki bi nebze kolaylik saglar katdesine ....cocuklari birakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…