Hayatımı boş yaşamak istemiyorum artık!

Aile o kadar önemliki hayatta onlarin sana destek vermesi arkanda durmasi her zaman
onlardan güc almak kendine guvenini getiriyor insana..ama bi destek olmayinca kendi basina cabalarken yaptigin yannislar cikmaza girip kör bi kuyuya cekiyo seni yada yasimizin gerektigi gibi öyle saniriyoruz..
Hayatimizi degistirmek kendi elimizde ama kendine guvenini bu sorunlar yuzunden yitirmessek
anca basarabiliyoruz bunu..
Kendimi yannis hissettigim caresiz hissettigim zamanlar o kadar cekilmez oluyoki hayat
biliyorum sadece benim etrafimda dönmuyor dünya
benden daha kotu durumda olan o kadar kardesimiz varkii hala umudu olan sükreden pes etmeyenn
belki anasi babasi olmayan, sakat,icmeye corbasi bile yok ama yilmiyolarr Allaha cok Sükür benim ailem var evimde sicak yemegim varr
binlerce kez sükretmem gerekiyor..

Hayatimiz bir krep
ya düşürmeden çeviricegiz,yada deneme yanilma yapicagizyerimseniben

hepinizi tekrar tekrar cok tsk ederimm..sizin yazdikalrinizi okuyunca daha cok kendime güveniyorum..

Bugun kurs icin basvuru formunu doldurdum insallah herseyin hayirlisi olurkaydirigubbakcemile5

hayatta hepbirşeyler sıkar canımızı yani yoksa bile buluruz birşey tabi bunun yanında sevgi ilgide eksik olunca bide karşındaki insanlarla aynı dili konuşmuyorsan kendini iyice yalnız hissedersin iyice karamsar olursun kimseyle konuşmak istemezsin seni çok iii anlıyorum ama sen sıkma canını biraz istekli ol seni seveni sende sev hiçbir zaman pes etme ve hayatındaki güzelliklerin farkına var ve bu güzel yaşında hiçbirşeyi erteleme canımcım opuyorumnanaktan

çok haklısın canım şükür etmeliyiz genede ama

insan bazen çok köşede çıkmazda hissediyor kendini ama kendime güvenmeli güçlü olmalıyız başka

türlü dipsiz kuyu gibi olur negatiflik çekicek üstüne bizi en iyisi ayaklarımız yere sağlam basmalı.

kimse yoksa kendi kendini motive et canım :teselli: yapabilirim,başarabilirm diyerek kendini güçlendir... sıkça söyle bunları kendine... bir kere yapmaya başla sonu gelir... ben 15-16 yaşımda hastaneye kendim gider muayne olurdum o ssk kuyruklarında, noterlere, savcılıklarda sabıka kaydı kuyruklarına hep tek girmişimdir... çevrene şöyle bir bak o kadar insan bu yarışın içindeki öyle büyük rekabet varkii senin böyle durup vakit kaybetmen kötü bi an önce başla bir yerden arkanı dönüp baktığında VAY BE YAPMIŞIM YA diyeceksin :sm_cool:

Bugun kursum icin formumu doldurmustum..mail yoluyla gönderdigimiz icin bir türlü okunakli birsekilde olmadi
tekrar tekrar göndermek zorunda kaldikk cokk yoruldumm laelaelaelaelae
Ama yilmiycam insallah dersler basladiktan sonrada böyle istekli olurummsositososito
inanirmisiniz sizden baska bana inanan güvenen yok
yapabilicegimi kimse düsünmüyor..Bana destek güven verdiginiz icin cok tsk ederim kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

tatlım herzaman ailenin evldının üzerine çok fazla düşmemesi onları sevmediği veya ilgisiz olmadığı anlamına gelmez.bunu ileride sende abeveyn olduğunda daha iyi anlayacaksın.evladı olan anneler daha iyi bilir bebeklerimiz yürütmrek için önce iki ellerinden tutar destek veririz daha sonra ellerimizi bırakır onların desteksiz yüremesini sağlarız.çoğu zaman düşer kuzularımız canımız yanar ama yine yaparız.insana allahın bize nekadar ömür biçtiğini bilemeyiz.bu yüzden yarın yanınızda olmasakta hayatın acımasız gerçeklerine karşı ayakta kalmanız için sizi belki yalız bırakıyoruz.henüz hayatın çok başındasın evet dediğin gibi aile çok önemli...............ozaman birde şöyle düşün meleğim en kötüsüde olsa bir ailen var.birde ailesi olmayanlar hiç anne diyemiş hiç baba diyememiş çocuklar var.en azından sen canın yandığında anneeeeeeeee diye seslensen sesine koşacak bir annen var.işte bunun kıymetini bil biliyormusunki senin yerinde olabilmek için canını feda edebilecek binlerce kimsesiz sahipsiz gençler var.asıl onlar kör kuyularda ve onlar senin gibi yataklarına uzanıp ertesi günün planlarını yapamıyorlar.çünkü ertesi güne çıkacak ümitleri yok...................elinde olanların değerini bil canım bugün güvenip aile sırrını derdim diye anlattığın erkek arkadaşın bırak seni anlamayı seni ağlattığında gözünün yaşını silecek olan yine anacığındır.....hep güzellikler görmen dileğiyle sevgiler

sibel ablacim cok tsk ederim güzel dileklerin icin..
O kadar güzel anlatmissinki annem bana melegim demedi simdiye kadar ama sen tanimadigin halde ne kadar icten güzel hitap etmissin bana..
Allah razi olsun ablacim..

Gelismeleri anlatmak istiyorum
Cok sükür almanca kursuma basladik ilk kitabimi bitirdin..bazen ümidim o kadar kiriliyorki..
Suan maddi durumum pek iyi degil kucukte olsa her zmn olmada calisiyorum ailemden cok ihtiyacim olmadigi zmn harclik bile istemiyorum..istedigimdede harclik die degil ihtiyaclarima harciyorum..
Okulumdan para veriyolar cok sükür ama hem ehliyetime hemde almanca kursum icin harciyorum aylik ödeme yapiyorum..
Su siralar gibi tembellestim hem ehliyet hem okul hemde kurs calismaya firsat bulamiyorum..
Galiba buluyoumda pc basinda geciriyorum..Ailem gine aynii onlarda bi degisiklik yokk..
Postanede 1 hafta staj yaptim begendiler..okuldan almanca notum iyi olmadiig icin birde iyi anlayamadigim icin yari yil staja basliycam..
Insallah Rabbimin izniyle meslege alicaklar..
Cok bunaliyorum bazenn hayatimi nasil duzene koyucam diyo korkuyorum..Kimseye muhtac olmadan kurmak istiyorum gelecegimi..Cok uzun yazdim kusura bakmayin..

Son düzenleme:
Hayat aslinda o kadar kisa ve boski
ama dolu dolu yasamak bizim elimizde gecen her zamanin kiymetini bilmeliyiz
bazen insanin hic umidi olmasada...
Ehliyetimi aldim tek sinavda cok sükür
insan birseyleri basardikca kendine güveni geliyor hic bir zaman pes etmeyelim ve her zaman yasadiklarimizdan ders alalim

Aileni değiştirebileceğini sanmıyorum. Ama o kadar da kötü değiller bak seni okutuyorlar ehliyet te almışsın bunları yapamayan kızlar var.

Sana tavsiyem ailenle ilgili olsun sevgilinle arkadaşlarınla sorunlarla ilgili olsun hayattan vazgeçecek kadar kafaya takmaman iyi bir eğitim almaya bak ve güzel bir meslek seç, kendi ayaklarının üzerinde durduğun vakit başın daha dik olacak.

Aileni değiştirebileceğini sanmıyorum. Ama o kadar da kötü değiller bak seni okutuyorlar ehliyet te almışsın bunları yapamayan kızlar var.

Sana tavsiyem ailenle ilgili olsun sevgilinle arkadaşlarınla sorunlarla ilgili olsun hayattan vazgeçecek kadar kafaya takmaman iyi bir eğitim almaya bak ve güzel bir meslek seç, kendi ayaklarının üzerinde durduğun vakit başın daha dik olacak.

okulumu bazi sebeplerden dolayi biraktim..ama ailemle ilgili degil tamamen okulla ilgiliydi calisiyorum simdi fazla maliyeti yok ama kendi kendime yetiyorum en azindan ehliyetimi kendim calisarak ödüyorum ailemden sadece sinav parasini almistim:sm_confused:
Cok skintilar hepimiz yasiyoruz ama sabredersek herseyin bticene inanirsak hersey düzelir..
Hersey gecer hayatta saglik olsun yeterkii..

Back
X