Hayatımı düzeltmem lâzım

bütün gün aklımdan çıkmadın hep üzgündüm ve düşünceliydim..kendini kurtarmalısın

Herkesin hatta babamın yaninda normal davranirdi. Doktor bana sorunca mecbur susardim. Yalniz birakmazdi psikopat

Ah canım baban dahil bırak arkanda kalsınlar .. Ben zulmedene degıl ona goz yumana cok daha fazla kızıyorum . Cocuklugun genclığın yaralı .. Ama baksana hergün bambaska ; o gunler gectı şimdi kuru ekmegını kafana vurarak vermıyor ki kimse .. Onca zor zamanları atlatmışşın okumuşşun dımdık hayatta kalabılmış boyle sevgısız bır aılede hala içinde aska yer verebılmış evlenmişşin.. Sen ne kadar guclu oldugunu gormuyorsun. O gunlerın o ınsanların dusuncelerınde evınde olmalarına ızın verme canım.. Hayat kısacık esıne sarıl onunla hayatı paylas ..

Kesinlikle. Evlat olarak gorevimi yapıyım derdim hep. Ama benim de belli bi sure ömrüm var. Evime sokmam hicbirini.babami da allah kimseye muhtac etmez ins.o cehennemden karli ciktigim tek sey diplomam. Bin kere şükür

Kesinlikle. Evlat olarak gorevimi yapıyım derdim hep. Ama benim de belli bi sure ömrüm var. Evime sokmam hicbirini.babami da allah kimseye muhtac etmez ins.o cehennemden karli ciktigim tek sey diplomam. Bin kere şükür
Calışıyormusun?? Cocugun varmıı

Çocuğa cesaretim hic yok. Acikcasi korku ve çocuklardan nefret ediyorum nedense.is ariyorum.su an issizim
Kendı cocuklugunuzdan dolayı mı? Oyleyse yasayamadıgınız cocuklugu yasarsınız evladınızla.
İş hayatınıyı gelecektır sıze..

Kendı cocuklugunuzdan dolayı mı? Oyleyse yasayamadıgınız cocuklugu yasarsınız evladınızla.
İş hayatınıyı gelecektır sıze..
Sebebini bilemiyorum. Tiksiniyorum sanki. Hamileler bile garip geliyo gözüme.illa etkisi vardir yasadklarimin.tedavi olursam bu da gecer ins

Cok uzuldum canm Allah yardimcin olsun siz uveymisiniz yani bir anne ancak uvey evladina boyle seyler yapar cok zor bir imtihan ben senin yerinde olsam hepsini hayatimdan cikarirdm evet onlar senin ailen ama sen artik evlisin ve senin psikilojin bozuldukca esinde cok uzuluyordur eminim en azindan esin bunlari haketmiyo ve psikatriye gitmenize gerek yok esinizle mutlu olmaya bakin ibadetlerinizi yapin gerisini tevekkul edin hersey Allah tan bunu unutmayin hersey gonlunce olsun insallah cok iyi olursun cok mutlu olursun hoscakal

Tesekkur ederm. Ins. Destek almam lazim.cunku yillardir atlatamiyorum kendi basima. Ilac da yetmiyo. Konusmam lazm doktorun tam yardim edebilmesi icin. Cesaret lazm once. Eşim bin kere şükür sabırlı.

Tesekkur ederm. Ins. Destek almam lazim.cunku yillardir atlatamiyorum kendi basima. Ilac da yetmiyo. Konusmam lazm doktorun tam yardim edebilmesi icin. Cesaret lazm once. Eşim bin kere şükür sabırlı.
Bunh soylemek bana dusmez ama beni yanlis anlamayin lutfen simdiden ozur dilerim evet yasadiklariniz cok zor ama bir insanin imani kuvvetliyse her isin ustesinden gelir ben yillardir buna inanmisimdir ve ibadetlerinizi gonulden yaparsaniz Rabbim size guc verecektir inanki psikatriye ihtiyacinz olmayacaktr . hakkinzda hayirlisi olsn insallah duzelirsiniz

Surekli namaz kildigim gunler oluyor.kendimi telkin ediyorum muslumanim guclu olmam lazm diye. Insaniz demekki zayif dusulebiliyor. Belki kendimi ibadete tam vveremiyorum ondandr

Surekli namaz kildigim gunler oluyor.kendimi telkin ediyorum muslumanim guclu olmam lazm diye. Insaniz demekki zayif dusulebiliyor. Belki kendimi ibadete tam vveremiyorum ondandr
Olabilr cnm benimde boyle zamanlarim oluyor benim.suan evladim yok ve her ay adet donemlerinde cok fazla uzuluyorum sonradan Rabbim bana guc veriyo hayatima devam ediyorum . ve artik kendime soz verdim hic bir sekilde uzulmicem cunku hersey Allah tan ben kendi kendimin pskilogu olmusum ve.bundan cok memnunum

Odaklandigimiz şeyle sinanirmisiz.baska odak noktalari yaratmaya calisin. Sonucta degismeyen uc seyden biri. Bebegin olustugu an. Ins istediginiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…