Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
ondan öncesine kadar çok iyiydi de beraber olduktan sonra durduk yere mi dedi ayrılalım anlaşamıyoruz diye ? orayı tam anlayamadım ,
birde bahanesi aileler anlaşamıyorsa ; şimdiye kadar anlamamışta tabiri caizse hevesi geçince mi anlamış ozaman mı basmış taş kafasıişte erkek milleti , ama yaptığı büyük günah , bir insanı yarı yolda koymanın vebali büyük, utanmadan birde tehdit etmiş, gerçekten karaktersizmiş , onun için üzülme !
ama keşke evlenmeden kanmasaydın güvenmeseydin, gelin ata binmiş ya nasip demiş sözü çok ibret verici, bu devirde ne erkeklere ne ailelerine güven olmuyor , ahın kalmaz merak etme canim allah büyük !
ailenin arkasında durmaması yüzünden kendini harap eden bir kız daha..
cinsel ilişki yaşamak kötü bir şey değildir ama bunu erkeğe sunulan nimet gibi görmek senin gibi kızları üzüyor böyle işte yani aslında dik durman lazım zira herkes yaşıyor bunu yemek içmek gibi bir temel bir durum.
üzülecek ya da kırılacak hele hele kabul edilecek bir durum yoksa erkekler her haltı yaparken sen kabul edecekmisin yarın yanında olacak kişiyi..
hayat devam ediyor. iyi bir iş bul ve yaşamına değerler kat.
Haklisiniz ... fakat kucuklugumden beri beynime islenmis bir tabu... "kiz namuslu olmalı namus bakirelik .. namussuz kizi kim ne yapsın " dusunmeden edemiyorum utancim beni bitiriyorkararan ne?
ne için karardı?
seni kim yargılayabilir Allah'tan başka?
sen malmısın da biri tarafından kabul edileceksin?
iyimisin arkadaşım sen? kendinden neden nefret ediyorsun?
kendine gel hele böyle konuları okudukça deliriyorum. senin bedenin bu anladın mı? arkana bakma artık önüne bak yarın adam gibi biri çıkar seversin sevilirsin istiyorsan evlenirsin.
dik dur, kendini bir hiç gibi görürsen herkes seni görmezlikten gelir.
hayatının kararlarını başkasının vermesine asla izin verme sonra bu üzüntün yanın da hiç kalır.
Yanlis anlamissiniz. Yada ben anlatamadim Normalde anlasamiyoruz diye hir durum yok biz ailelere oyle soyledik o bana ayrilik icin hic bir sebep sunmadi ayrilmak istemedim ailene iliskimizi anlatirim dedi anlatsa ailem arkamda asla durmaz o yuzden kabullendim ve ailelerimize iliskimizi yurutemiyoruz dedik yollari ayirdik ..ondan öncesine kadar çok iyiydi de beraber olduktan sonra durduk yere mi dedi ayrılalım anlaşamıyoruz diye ? orayı tam anlayamadım ,
birde bahanesi aileler anlaşamıyorsa ; şimdiye kadar anlamamışta tabiri caizse hevesi geçince mi anlamış ozaman mı basmış taş kafasıişte erkek milleti , ama yaptığı büyük günah , bir insanı yarı yolda koymanın vebali büyük, utanmadan birde tehdit etmiş, gerçekten karaktersizmiş , onun için üzülme !
ama keşke evlenmeden kanmasaydın güvenmeseydin, gelin ata binmiş ya nasip demiş sözü çok ibret verici, bu devirde ne erkeklere ne ailelerine güven olmuyor , ahın kalmaz merak etme canim allah büyük !
Amin..bende üzüldüm keşke böle olmasaydı amaolmuş bi kere hata herkese mahsur herkes hata yapar
amao eski nişanlın sana ettiklerini çekecek elbet
sen hayatına devamedeceksin ilerde seni bu halinle kabul edecek birini elbet bulursun
üzülme
O dönse ben ölurumde donemem...ayrıca adım gibi biliyorum ki o geri dönecek erkeklerin böyle erkeklik yaptıklarını sandıkları dönemleri oluyor sonra tıpış tıpış geri dönüyorlar :)
amacı da oymuş zaten basit erkek müsvettesi sen dik dur önüne bak herşey evlilik mi asla
Susmak zorunda kaldım . Hic bir turlu ailem arkamda olmaz ... uzulerek soyluyorum asla ve asla ... beni daha beter yerin dibine sokarlar..İşini görmek için mi nişanlanmış seninle kişiliksiz insan.... Siz neden tehdit edince sustunuz ki asıl ben senin yaptıklarını aileme anlatırım deseydin ya bu insana pabuç bırakacağınaOlan olmuş elbet bigün birisi karşına çıkıcak seni seven ve seni olduğun gibi kabullenen hayat devam ediyo Ama bundan sonra insanlara bu kadar kolay inanıp sakın teslim olma, dikkatli ol
Evet... ailemin arkamda duracagini bilsem 1 dakika susmam fakat asla...birde söylemeyi unuttum canim, ona asla taviz verme , durup durup seni tehditle işine geldiği gibi yönetmesin, keşke ailenden seni anlayabilecek birisi varsa ablan felan söyleyebilsen en azından destek alırsın, eski nişanlın olacak adama asla taviz verme konuşma, ve birdaha güvenme ne için olursa olsun, herhangi bir şeyi bahane eder çağırırsa gitme , öylesi insandan herşey beklenir , seni ayrılmaya ikna etmeye zorlamasının nedeni de maddi çıkarları içindir diye düşündüm, kim bırakırsa o suçlu oluyor dine görede hukuka göre de , yani istersen tazminat bile alabilirsin , ama ailenden dolayı açamazsın galiba değilmi ?
Nisanliyken iliski yasamak dogrumu ki... kandim .. suan ki aklim olsa asla.. yorgunum cok yorgun ...ailenin yüzüne bakamayacak ne var ki ayrıca adam gibi bir aile olsa sen şimdi bu durumlara düşmezdin elin adamı da seni ailene söylerim diye korkutamazdı yazık yani...
kadınlar kendi güçlerinin farkına varmalıdır..
Suan diyorun ki keske o gune dönebilsem benden bunu istedigi icin , bunun icin zorladigi icin agzinin payini verebilsem keşke...Sizi gerçekten siz olduğunuz için, kişiliğiniz ve kalbiniz için seven bir erkek çıkar karşınıza, sizi olduğunuz gibi kabul eder, o yüzden aşk konusunda karamsar olmayın ama yaşadıklarınızdan ders çıkarıp daha dikkatli olun bundan sonra.
Kötü bir tecrübe yaşamışsınız, geleceğiniz kararmış falan değil, evlilik öncesi ilişki yaşamayı aklınızdan bile geçirmeseydiniz keşke çünkü nişanlanmak evliliğin garantisi değil ama olmuşa çare var mı? Yok, olmuş bir kere, kendinizi üzüp yıpratmak yerine bundan sonrasına bakın.
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza.
Canim bazi erkekler vardır karsisindakini sinnar belki o an senin kendini geri cekmeni bekledi çünkü kültürümüzde kizliga ne kadar önem verildigini biliyoruz hele hele dar görüşlü erkekler islerini gorucek karilarla fakat kendi ilk olacak evleneceği kiz için..sana yaklasti sen karsi koyamadin sonundada zaten hazirmis ben isimi göreyim ne olsa oda meyilliymis bana boşa cikmasin cabalarim demiştir anladin..amacim kesinlikle sana karsi bi suçlama ypmk değil karsindakinin su katilmamis bi öküz olduğunu anlamaya calistim..
gerçekten karaktersizmiş , sen yinede ailenden korktuğunu belli etme bence, burda yine bi kardeşimiz vardı onu da yakın oturuyorlarmış düğüne çok yakın dönmüşlerdi, kız tam toparlanmış hayatını çizcek, oğlan ve ailesi kızın evleneceği yeni kişiyi bulup ( afedersin ) benim artığımımı alcan felan diyip işi bozuyormuş , kızda çok sessiz birisiymiş ve içine attıkça arsızlaşmış artık, o yüzden söyleyim güvenme diye, ailenden gizlesende korksanda belli etme, asıl ben seni söyleyeceğim sonrasını sen düşün vs diye tehdit et, elinde sonunda karşına çıkacaktır o mikrop, kesin ve net bi dille konuş sen onu tehdit et, zaten zaman geçsede şikayet etsen dahi yine de kamu davası olarak geçiyor ve yinede hakkını arayabiliyorsun diye biliyorum böylesi durumlarda,
allah yardımcın olsun,
Nedemek istediginizi cok iyi anladim fakat ben bunun için zorlandım hemen kabul etmedim ısrar etti beni sevmiyormusun gibi şeyler söyledi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?