persembeyı cumaya baglayan gece tvde bır ilahiyatcı ıntıhar eden kısı adam oldurmusten daha cok gunaha gırer dıyodu sakın ha
bır pislık yuzunden canına kıyma!kımbılır karsına kımler cıkacak o sümüklüyü bak nasıl unutucaksın
Peki ya evlenmeden yasadiklarimin gunahi ...
Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan.
aha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Canım senin hayatın filan kararmadı , dik dur kendini topla, tabi söylemesi kolay ama yapmissin bi hata. Sakin hatayı hatayla telafi etmeye calışma , bu adam senden ayrılmasaydı evlenseydiniz bile zina günah ,Peki ya evlenmeden yasadiklarimin gunahi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?