Bense asla geri dönmem ... onunda donecegini sanmam ...
sevgiye şahit mi lazımmış, o öyle söylediğinde kafasına atsaydın yüzüğü o ispatlasaydı o yüce sevgisini.
sen kendine haksızlık yapmışsın, bundan sonra aklını başına topla böyle zavallı erkeklerin o salak yalanlarına aldanma lütfen.
ayrıca senin kararlarını etkilemek istemem ama ben senin yerinde olsam asla geri dönmezdim bu kişiliksize.
eğer seni ikna eder de dönersen hayatını cehenneme çevirir bunu bil.
Allah'ından bulsun
O gune kadaf herşey o kadar guzeldi ki haklısınız ...Bu devirde artık insanlar nikah masasında bırakabiliyor kimseye gözü kara teslim olmamak lazım
Her konuda geçerli
Bir adım sonrasının garantisi yokken adım gibi eminim demen garip olmuş
Ama sen korkma, haklıysan hak seni korur...
Allah.ndan bulsun, zavallı insan madem kendinden eminden değildin ne diye girdin bu kızın günahına
Hayatın falan kararmadı yok öyle bişey canım. Senin bütün hayatın bu değil tabikide, görürsün bak döner o sana, Hay yarabbim nasıl insanlar var birde seni tehdit etmiş deli oldum
Yorunlara bakıyorun hepsi istedigim gibi beni destekleyici yorumlar yanımda hissettiren yorumlar
Fakat ben bunu kendime yediremiyorum . Kullanılıp atılamam ben . Hiç bir kız bunu hak etmez bende etmedim . Sürekli ailem diyorum ... onların yuzune bakamıyorum olabildigimce evden uzak olmaya calısıyorum dik duramıyorum . Hayatıma eskisi gibi devam edemiyorum . Yaşaya bilecekmiyim bilmiyorum
Ben bunu isteyerek gönüllü olarak yapmadım koynuna kendim girdim tamam ortada tecavuz yok fakat ama baskı var baskıya dayanamadim o zamanda birakilmakdan korktum ....İyi de "kullanılmak" diyorsun güzelim sonuçta sen de istemedin mi bunu yaşamayı?
Kızmıyorum sana aksine kendini mağdur psikolojinden çıkar ben yaptım, yaptığımın arkasındayım de diye söylüyorum bunu
Cinsel ilişki yaşarken evlenmek gibi bir zorunluluğu yoktu. Hoş senin için bu kadar önemli olduğunu bildiği halde bunu yapıp ardından çekip gitmesi yanlış evet ama senin de iraden var ortada hadi zorla oldu desen tamam ama durum öyle değil.
Bu arada yaşayabileceksin evet. Yaşam kalitene herhangi etkisi olmayan bir zarın yokluğu da zarar vermez merak etme :)
lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. Sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. Terkedilisimemi.. Yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
Ben bunu isteyerek gönüllü olarak yapmadım koynuna kendim girdim tamam ortada tecavuz yok fakat ama baskı var baskıya dayanamadim o zamanda birakilmakdan korktum ....
Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
Hislerimi anlatmam o kadar zor ki . Ilk gelecege yönelik kabul edilmekle ilgili konu actığımdan şuan kendimi ifade edemiyorum . Şuan en cok aileme utancım beni etkiliyor. Hic bir sey bilmemelerine rağmen. Belki bunun için değermi diyeceksiniz ama yaşayamam yorunlarınız ıçin çok teşekkür ederim destekkeriniz içinde... ama devam edemem ..Allahaısmarladık
ailenin arkasında durmaması yüzünden kendini harap eden bir kız daha..
cinsel ilişki yaşamak kötü bir şey değildir ama bunu erkeğe sunulan nimet gibi görmek senin gibi kızları üzüyor böyle işte yani aslında dik durman lazım zira herkes yaşıyor bunu yemek içmek gibi bir temel bir durum.
üzülecek ya da kırılacak hele hele kabul edilecek bir durum yoksa erkekler her haltı yaparken sen kabul edecekmisin yarın yanında olacak kişiyi..
hayat devam ediyor. iyi bir iş bul ve yaşamına değerler kat.
Su cinselligi erkegin elinin kiri, kadinin yuzunun karasi olarak kabullenmis bilincaltindan nefret ediyorum. Bu yuzden intihara suruklenen, kotu sozlerle anilan, kendinden nefret eden bir suru genc kadin var. 24 yasina gelmis yetiskin bi kadinin cinsel iliski yasadi diye hayatinin kararmasini anlamiyorum. Sacmalamayin Allah askina.. Senin eski nisanlin serefsizin tekiymis. Seven erkek seni degil bakire olmasan, dul ve cocuklu olsan bile birakmaz. Hayatta sahip oldugun tek sey o hymen (zar) parcasi degil!
Hislerimi anlatmam o kadar zor ki . Ilk gelecege yönelik kabul edilmekle ilgili konu actığımdan şuan kendimi ifade edemiyorum . Şuan en cok aileme utancım beni etkiliyor. Hic bir sey bilmemelerine rağmen. Belki bunun için değermi diyeceksiniz ama yaşayamam yorunlarınız ıçin çok teşekkür ederim destekkeriniz içinde... ama devam edemem ..Allahaısmarladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?