hayatımı kararttım

Allah.ndan bulsun, zavallı insan madem kendinden eminden değildin ne diye girdin bu kızın günahına

Hayatın falan kararmadı yok öyle bişey canım. Senin bütün hayatın bu değil tabikide, görürsün bak döner o sana, Hay yarabbim nasıl insanlar var birde seni tehdit etmiş deli oldum

Yorunlara bakıyorun hepsi istedigim gibi beni destekleyici yorumlar yanımda hissettiren yorumlar
Fakat ben bunu kendime yediremiyorum . Kullanılıp atılamam ben . Hiç bir kız bunu hak etmez bende etmedim . Sürekli ailem diyorum ... onların yuzune bakamıyorum olabildigimce evden uzak olmaya calısıyorum dik duramıyorum . Hayatıma eskisi gibi devam edemiyorum . Yaşaya bilecekmiyim bilmiyorum

Bense asla geri dönmem ... onunda donecegini sanmam ...
O gune kadaf herşey o kadar guzeldi ki haklısınız ...

Ah o dönsede ben döner miyim ? Bunu kendime yaparmıyım ... ne diyeyim Allahın bulsun ... ben kaldıramıyorum

İyi de "kullanılmak" diyorsun güzelim sonuçta sen de istemedin mi bunu yaşamayı?

Kızmıyorum sana aksine kendini mağdur psikolojinden çıkar ben yaptım, yaptığımın arkasındayım de diye söylüyorum bunu
Cinsel ilişki yaşarken evlenmek gibi bir zorunluluğu yoktu. Hoş senin için bu kadar önemli olduğunu bildiği halde bunu yapıp ardından çekip gitmesi yanlış evet ama senin de iraden var ortada hadi zorla oldu desen tamam ama durum öyle değil.

Bu arada yaşayabileceksin evet. Yaşam kalitene herhangi etkisi olmayan bir zarın yokluğu da zarar vermez merak etme :)

Erkek istedigini almis buyu bozulmus
Tehditleri karsisinda ezilmemeni taviye ediyorum
Bir daha asla yuzune dahi bakma,karsisinda guclu dur
Bir daha kimseye kolay kolay guvenmemen gerktigini anlamis olmalisin
Klasik erkek lakirdilari beni sevmiyormusun bana guvenmiyormusun yoksa
Seni bu sekilde niye kimse kabl etmesin evlilik bunun uzerine kurulu degil

Ben bunu isteyerek gönüllü olarak yapmadım koynuna kendim girdim tamam ortada tecavuz yok fakat ama baskı var baskıya dayanamadim o zamanda birakilmakdan korktum ....

ne kadar karaktersiz bir erkekmiş sizi bu şekilde yarı yolda bırakıp bide tehdit ettiği unsura bak ,iyiki de ayrılmışsın kardeşim bu erkekle evlensen ne olurdu halin ,başka türlü tehdit unsurları bulurdu hayatın boyunca ,kötü bir tecrübe yaşadığınız için şu an umutsuzluğunuz ama böyle düşünmeyin sıkı sıkı sarılın insanız başımıza neler neler gelmez ki ,aşıkta olursunuz ,evlenirsiniz de merak etmeyin ,üzülmeyin hiç önemli olan evleneceğin insan buna değsin kardeşim...........sevgiler.

Su cinselligi erkegin elinin kiri, kadinin yuzunun karasi olarak kabullenmis bilincaltindan nefret ediyorum. Bu yuzden intihara suruklenen, kotu sozlerle anilan, kendinden nefret eden bir suru genc kadin var. 24 yasina gelmis yetiskin bi kadinin cinsel iliski yasadi diye hayatinin kararmasini anlamiyorum. Sacmalamayin Allah askina.. Senin eski nisanlin serefsizin tekiymis. Seven erkek seni degil bakire olmasan, dul ve cocuklu olsan bile birakmaz. Hayatta sahip oldugun tek sey o hymen (zar) parcasi degil!

Ben bunu isteyerek gönüllü olarak yapmadım koynuna kendim girdim tamam ortada tecavuz yok fakat ama baskı var baskıya dayanamadim o zamanda birakilmakdan korktum ....

Sonuç olarak başlarım baskına deyip tekmeyi de basabilirdin ben lisede öyle yapmıştım :) Kendimi de övmüyorum burda ama şunun üzerinden birkaç ay geçsin bak geriye dönüp bakınca dik durduğun için kendinle gurur duyacaksın o yüzden lütfen yaşayabilir miyim, naparım, hayatım karardı düşüncesinden çık. Bekaretle ölçülmeyen çok şey var. Edep, ar denilen şey kadın-erkek ilişkisi demek değil ülkemizde anlaşıldığı gibi. Ve bunda çok samimiyim şu yaşıma kadar hiç bekaret takıntılı bir erkek görmedim etrafımda ya da kız arkadaşını bakire değilsin diye bırakan, çok ütopik erkekler olduklarını düşünüyorum, yani bu zamazingoyu biz kadınlar kafamızda büyütüyoruz, içini rahat tut :)

Son düzenleme:

Böyle kabul edilir miyim ne demek? Zombi mi oldun ilişkiye girince?
Erkeklik doğuştan geliyor da, adamlık her erkeğin üstünde durmuyor maalesef. Bu da onlardan biri. Ne diyeyim bilemedim. Çok üzücü, ama ilişkiye girmen değil, karşındaki haysiyetsizin ilişkiye girdikten sonra seni bir kenara atması. Acı çekeceksin ama önüne bakacaksın.

Hislerimi anlatmam o kadar zor ki . Ilk gelecege yönelik kabul edilmekle ilgili konu actığımdan şuan kendimi ifade edemiyorum . Şuan en cok aileme utancım beni etkiliyor. Hic bir sey bilmemelerine rağmen. Belki bunun için değermi diyeceksiniz ama yaşayamam yorunlarınız ıçin çok teşekkür ederim destekkeriniz içinde... ama devam edemem ..Allahaısmarladık

saçmala istersen ne demek devam edemem ya , bu kadar basitmi yANİ sen bi kızlık zarından mı ibaretsin. devam edemem derken intihar falan etmiceksin yani. madem ailen bu kadar değerli onlara böyle bi acı yaşatmayı nasıl göze alıcaksın!!!

seni ilk defa haklı buldum desem

....hele hele bugünün erkeklerine bu armağan çok fazla

öyle de değer bilmiyolar ,böylede...

o yüzden üzülme...

beterin beteri var,ya terketmeseydin de evlenseydin bu öküzle???
hayatını karartacak bişey göremiyorum ortalıkta.Şöyle düşün,o öküzün hayatı karardı mı seninle birlikte oldu diye??Ailemin yüzüne nasıl bakarım diye düşündü mü? Gizli gizli ağladı mı "sevdiğim kadınla birlikte oldum" diye???
cevabını sen de çok iyi biliyorsun ki,hayır.
Eee, değişen ne?
o bi erkek ve herşeye hakkı var,babası duysa gurur bile duyabilir oğlunun bu "erkekliğinden". Ama sen bir kadınsın ve hiçbişeye hakkın yok,baban duysa öldürebilebilir senin bu "k.hpeliğinden"
okuyunca sana da salakça geldi di mi????
bunların hepsi toplum baskısı.o erkek diye senden daha mı üstün? kendin bunu böyle kabul edersen diğer insanlar ne yapmaz ki??
bi silkelen de kendine gel hele...
dünyada da bu durumdaki tek kadın değilsin.Bikaç yüz kilometre daha batıda bir ailede doğmuş olsaydın belki sevgilinle kendi evinde bir gece geçirmene izin verecek bir ailen olurdu,senin de yüzün kızarmazdı :)
ya da bikaç yüz kilometre daha doğuda olsan evlendiğin gece öldürüldüğün gece olabilirdi...
bak,yine olay toplumsal yargılara çıkıyo.Yorumu atan tabi bi sosyolog olunca konu her zaman kollektif yargılara çıkar=)
üzme kendiniiii,yiyip bitireceğine madem olmuş bi olay normalleştirmeye çalış.
Kimsenin değer yargılarına uymak zorunda değilsin,senin değer yargılarına da çok ters gelmemiş demekki sevdiğin güvendiğin adamın koynuna girmişsin.Bu meseleyi memleket meselesi haline getirmeye hiiiiç gerek yok.

sonuna kadar katılıyorum arkadaşa

Utanılacak ve kötü bir şey yapmamışsın. Silkelen azcık kendine gel arkadaşım.
Acaba o utancından kafası önde geziyor mu? Hayır...Bu kadar acı çekiyor mu? Hayır...Senin ondan ne farkın var? Bırak gitsin, unut ne yaşadıysan. İleride değer verdiğin adama olduğu gibi anlatırsın durumu.

heyy kendine gelirmisin????

kendine bu haksızlığı edemezsin ....etmemelisin ....

eğer inthar deneyiminde bulunursan bil ki Allah dahi bakmaz yüzüne ...

sakın ! sakın ....

Ne yanı bır şerefsiz yüzünden ıntıharmı edeceksın
Okadar aılenı dusunuyosan onları omur boyu evlat acısıyla yakma!
ayrıca aılene bısey soylemek zorundada degılsın
ıcınde bulundugun durumdan pıskolojık yardım alarak cıkabılırsın
hayatın sonu degıl olan olmus sen yaptıgın hatadan ders almıssındır
bırdaha yapacagını sanmam bır erkek karsısındakı ınsanı cınsellık ıcın zorluyosa o ısın ıcınde bır ıs vardır
o adamdan hayır gelmez mutlaka ıstedıgını alınca terkeder bole tıpler.
bakıre bır kızla bırlıkte olmak ıcın yapmadıkları sebeklık kalmıyo benı sevmıyomusun yoksa ulen p.z.venk asıl sen gercekten sevsen baskı yapmazsınsinirlerım zıpladı gene ya

persembeyı cumaya baglayan gece tvde bır ilahiyatcı ıntıhar eden kısı adam oldurmusten daha cok gunaha gırer dıyodu sakın ha
bır pislık yuzunden canına kıyma!kımbılır karsına kımler cıkacak o sümüklüyü bak nasıl unutucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…