hiç mi içleri yanmaz bu insanların. hiç mi yıktıklarını bilmezler aylardır bütün düzenim bozuldu güvenim kalmadı çıldırmak üzereyim artık
doğru haklısınz. ailesi açığım diye beni istemedi.bense sizin içi kapanırsam allah katında sevabı olmaz dedim.kapanmadım.ailesi çok tuhaftı daha nikah kıyılan gün anneme annesi ben fal baktırdım bunlar boşanacak görürsünüz demiş.annem üzülcem diye bana çok sonra söyledi.eşimi görseniz benim için deli oluyuor gibiydi.hiç beklemezdim.heleki gittii o gün gebelik sonucumu alacaktık düşünsenize o gitmeden 15 gün önce ben ona akım bu bebeği istiyor musun beni seviyor musun dediğimde delirme seni bu kadar sevmesem bebek ister miyim dedi..ne kadar inanmıştım ona.ne kadr heyecanlıydı.gittiği gün 18 saat yolda elimi bırakmadı sensiz yaşamam diyordu.dakikalar sonra her ley değişti.başına iş geldi sandım.sabaha kadar apartman inledi.ezan vakti öğrendim annesi resmen alay etti telefonda.sonrasını hatırlamak bile zor.ölümden döndüm.
merhaba 24 yaşındayım 22 yaşında deli gibi aşık olduğum insanla evlendim... evlenmeden önce uzun yıllar arkadaşlığımız oldu.askere gitti bekleidm askerden döndü işi ypltu sertifika aldırdım.iş bulamadı iş buldum.1000 tl ile evlendi ailesinden hiç bişe istemedim.iç güveysi aldık benim maaşımla evin giderleri ödendi.kendi maaşını biriktirdi beni kandırd ayrı eve çıkcz aşkım diyerek.bebek istedik zorl bi tedavi sürecine girdim ilaçlar falan.iç kanamaları geçirdim umursamadı.seviyor musun beni emin msn dye sorduğumda sana tapyorum gibi yalanlar...iş yerinde 1 yılı doldurduğu için mmemleketine gitmek istedi.bende aşılama yaptırmştım iç kanama geçirdim ya gitme ya benide götür dedim.o gün haber vermeden gitmiş sonra pişman olacakki bilet aldı beni de yanına çağordı 1 hafta güzel bi tatil.sonra 18 saat yolculuk ardından imza için iş yerinde inerek aşkım sen eve geç 1 saate kadar gelicem.eve gelince doktora gidip bebek var mı yok mu öğreniriz dedikten sonra ortdan kaybolması..bütün gece hastane polis morg dolanan saf bennnn!evlilik yıldönümü için değişik sürprizler hazırlayan salak ben!ailesi her şeyi planlamış olmasına rağmen haberimiz yok demeleri.sabahında aramızda anlaşmıştık seni terkdecekti demelri... sonra benim için bitmeyen bir ağr sancı..hastane de geçen günlerim...hala aramadı hamile olup olmadığımı bilmeden çekti gitti.birike parayıda bana ait bilgisayarı da aldı gitti..bir tek kelime ble sesini duymadım...sevgiliis varmış...bu insanlara ne demeli kızlar yetim hakkı yedi kadın hakkı yedi!!!
merhaba 24 yaşındayım 22 yaşında deli gibi aşık olduğum insanla evlendim... evlenmeden önce uzun yıllar arkadaşlığımız oldu.askere gitti bekleidm askerden döndü işi ypltu sertifika aldırdım.iş bulamadı iş buldum.1000 tl ile evlendi ailesinden hiç bişe istemedim.iç güveysi aldık benim maaşımla evin giderleri ödendi.kendi maaşını biriktirdi beni kandırd ayrı eve çıkcz aşkım diyerek.bebek istedik zorl bi tedavi sürecine girdim ilaçlar falan.iç kanamaları geçirdim umursamadı.seviyor musun beni emin msn dye sorduğumda sana tapyorum gibi yalanlar...iş yerinde 1 yılı doldurduğu için mmemleketine gitmek istedi.bende aşılama yaptırmştım iç kanama geçirdim ya gitme ya benide götür dedim.o gün haber vermeden gitmiş sonra pişman olacakki bilet aldı beni de yanına çağordı 1 hafta güzel bi tatil.sonra 18 saat yolculuk ardından imza için iş yerinde inerek aşkım sen eve geç 1 saate kadar gelicem.eve gelince doktora gidip bebek var mı yok mu öğreniriz dedikten sonra ortdan kaybolması..bütün gece hastane polis morg dolanan saf bennnn!evlilik yıldönümü için değişik sürprizler hazırlayan salak ben!ailesi her şeyi planlamış olmasına rağmen haberimiz yok demeleri.sabahında aramızda anlaşmıştık seni terkdecekti demelri... sonra benim için bitmeyen bir ağr sancı..hastane de geçen günlerim...hala aramadı hamile olup olmadığımı bilmeden çekti gitti.birike parayıda bana ait bilgisayarı da aldı gitti..bir tek kelime ble sesini duymadım...sevgiliis varmış...bu insanlara ne demeli kızlar yetim hakkı yedi kadın hakkı yedi!!!
hamile değilim. ama hiç te iyi sayılmam zamanla yarışıyor gibiyim sanki.korkuyorum insanlardan...her gün rüyamda görmekten daraldım.şuan gözlerimin önünde ölse umursamam acı çeksin beter olsun karolsun en sevdiklerinden olsun istiyorum günah mı bilmem
insanlar beni hep sorunlu olarak görüyor.aman boşver zaten kocası bile terk etmiş diyebiliyorlar.bense anca anca ayakta durabiliyorum inadına gülümsemeye başarmaya çalışıyorum...farklı farklı bir sürü hobim var.gazete okul vs derken untmaya çalışsamda olmuyor gibi.bazen çok karamsar olabiliyorum...ne yalan söyliyim özlüyorum da.içim acıyor sebebini soramadım nedenini bilmiyoırum.karşı karşı gelip ayrılalım demediği için sebepler arıyorum.çıldırcam ben dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?