Hayatımı maffetti kime anlatsam anlamıyor...

bluegirl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
719
1
46
İstanbul
merhaba 24 yaşındayım 22 yaşında deli gibi aşık olduğum insanla evlendim... evlenmeden önce uzun yıllar arkadaşlığımız oldu.askere gitti bekleidm askerden döndü işi ypltu sertifika aldırdım.iş bulamadı iş buldum.1000 tl ile evlendi ailesinden hiç bişe istemedim.iç güveysi aldık benim maaşımla evin giderleri ödendi.kendi maaşını biriktirdi beni kandırd ayrı eve çıkcz aşkım diyerek.bebek istedik zorl bi tedavi sürecine girdim ilaçlar falan.iç kanamaları geçirdim umursamadı.seviyor musun beni emin msn dye sorduğumda sana tapyorum gibi yalanlar...iş yerinde 1 yılı doldurduğu için mmemleketine gitmek istedi.bende aşılama yaptırmştım iç kanama geçirdim ya gitme ya benide götür dedim.o gün haber vermeden gitmiş sonra pişman olacakki bilet aldı beni de yanına çağordı 1 hafta güzel bi tatil.sonra 18 saat yolculuk ardından imza için iş yerinde inerek aşkım sen eve geç 1 saate kadar gelicem.eve gelince doktora gidip bebek var mı yok mu öğreniriz dedikten sonra ortdan kaybolması..bütün gece hastane polis morg dolanan saf bennnn!evlilik yıldönümü için değişik sürprizler hazırlayan salak ben!ailesi her şeyi planlamış olmasına rağmen haberimiz yok demeleri.sabahında aramızda anlaşmıştık seni terkdecekti demelri... sonra benim için bitmeyen bir ağr sancı..hastane de geçen günlerim...hala aramadı hamile olup olmadığımı bilmeden çekti gitti.birike parayıda bana ait bilgisayarı da aldı gitti..bir tek kelime ble sesini duymadım...sevgiliis varmış...bu insanlara ne demeli kızlar yetim hakkı yedi kadın hakkı yedi!!!

Canımsın yaa..cok üzüldüm senin yerınde olmayı kimse istemez..bırak bosver allahlarından bulsunlar..cok gecmiş olsun hersey için..peki yaa simdi hamilemisin degılmisin..??

hiç mi içleri yanmaz bu insanların. hiç mi yıktıklarını bilmezler aylardır bütün düzenim bozuldu güvenim kalmadı çıldırmak üzereyim artık

Hem ağzım acik kaldı hemde icim parçalandı. Eminim cok üzgünsundur suan ama şükret bu asalak heriften kurtulduğun ve henüz cok genc oldugun icin. O adamda Aileside Allah tan bulurlar insallah. Boşanma davası ac nafaka tazminat ne isteyebiliyosan herseyi iste boyle insanları ancak maddi yonden vurabilirsin. Allah yardımcın olsun insallah kolay atlatirsin dua edicem

hiç mi içleri yanmaz bu insanların. hiç mi yıktıklarını bilmezler aylardır bütün düzenim bozuldu güvenim kalmadı çıldırmak üzereyim artık

yanmaz malasef allah sıze sabır versın artık kımsenın böle durumlarda içi yanmıyor sızlamıyor zaten sızlıycak olsa bunu yapmaz artık kıme yardım etsen vay ne enayı daha ne koparırırım dıye yzüüzüne gülüyor sonuçta hiç şaşmıyor butun nevaleyı toplayınca ortadan kayboluyor

bukadarla kurtulduğunuza şükredın bu adama bır ömürde verebılırdınız

doğru haklısınz. ailesi açığım diye beni istemedi.bense sizin içi kapanırsam allah katında sevabı olmaz dedim.kapanmadım.ailesi çok tuhaftı daha nikah kıyılan gün anneme annesi ben fal baktırdım bunlar boşanacak görürsünüz demiş.annem üzülcem diye bana çok sonra söyledi.eşimi görseniz benim için deli oluyuor gibiydi.hiç beklemezdim.heleki gittii o gün gebelik sonucumu alacaktık düşünsenize o gitmeden 15 gün önce ben ona akım bu bebeği istiyor musun beni seviyor musun dediğimde delirme seni bu kadar sevmesem bebek ister miyim dedi..ne kadar inanmıştım ona.ne kadr heyecanlıydı.gittiği gün 18 saat yolda elimi bırakmadı sensiz yaşamam diyordu.dakikalar sonra her ley değişti.başına iş geldi sandım.sabaha kadar apartman inledi.ezan vakti öğrendim annesi resmen alay etti telefonda.sonrasını hatırlamak bile zor.ölümden döndüm.

geçmiş olsun demek bile anlamsız geldi şuan, zaman herşeyin ilacı, merak etme elbet ettikleri yanlarına kalmaz, biliyorum şuan hiç bişey seni teselli etmez ama...

boşanma davası nı ben açtım.hiç aranmadım onlar tarafından.avukatımı arayıp saçma bahaneler uydurmuş..yok efendim benim abimler eve geiyormuş.yok efendim benim için annemle yaşamayıkabul etmiş falan.böle saçmalık görmedim annem onunla yaşamayı kabul etti.durumu yok durumunu düzeltsin diye... ben ne kadar salak mışımmmm

inanılmaz ya, insanlar nasıl bu kadar ikiyüzlü olabiliyor, bin beterini sevdikleri başkalarından görsünler

ben ac çektiğine sahit olmayı çok istiyorum kıvransın istiyorum.yansın o da ailesi de... ne yaptım ben diyebilsin? ben ona canımı verirdim yeminle.ama o nası böyle bir şey yaptı... belki hamileydim sonucunu bile almadan çekti gitti

inanmıyorummm gerçekten inanmıyorummmmmmmmm ilk kez kk da bi konuda içim bu kadar cız etti, resmennn seni terk etmek için evlenmişşş, olamaz bu ya
ne desem bilmiyorum inşallah hamile değilsindir, boşan gitsin bu adamdan ne hayır gelir ki artıkkk

deli gibi aşık olduğun adam bi sabah yok, gitmiş, seni terk etmiş, düşünmesi bile korkunççç
Allah sana sabır ve güç versinnn

hamile değilim. ama hiç te iyi sayılmam zamanla yarışıyor gibiyim sanki.korkuyorum insanlardan...her gün rüyamda görmekten daraldım.şuan gözlerimin önünde ölse umursamam acı çeksin beter olsun karolsun en sevdiklerinden olsun istiyorum günah mı bilmem

İnsallah kapına gelir pişman olup kivranir ama sen o zaman tamamen silmiş olursun onu. Fazla düşünmemeye calis diycem de cok sacma olucak vallaha ne diycegimi bilemedim. Allah'tan bulsunlar insallah

ne denır bılıyor musun arkadasım allah belasını versınnn!!!! okadar!!! daha da agır seyler söylerdım de neyse...!!

insanlar beni hep sorunlu olarak görüyor.aman boşver zaten kocası bile terk etmiş diyebiliyorlar.bense anca anca ayakta durabiliyorum inadına gülümsemeye başarmaya çalışıyorum...farklı farklı bir sürü hobim var.gazete okul vs derken untmaya çalışsamda olmuyor gibi.bazen çok karamsar olabiliyorum...ne yalan söyliyim özlüyorum da.içim acıyor sebebini soramadım nedenini bilmiyoırum.karşı karşı gelip ayrılalım demediği için sebepler arıyorum.çıldırcam ben dayanamıyorum

olur canım olur hiç merak etme sennn, mazlumun ahı yerde kalmaz, yaptığı ne erkekliğe sığar, ne insanlığa, Allahından bulsunnnn

Beddua etme döner dolaşır sana gelir demek isterdim ama bu adama beddua edilmez de kime edilir o zaman ?
Acı çekmesini istemekte sonuna kadar haklısın

İlk kez ne yazacağımı bilemedim bu forumda.Allah'tan sabır diliyorum senin için arkadaşım...

Umarım bu kötü günleri atlatırsın,mutlu günlerin olur.Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz,o şerefsi.. kocandan da mutlaka çıkacaktır acısı.

insanlar ınsanların acılarıyla mutlu olmayı sevıyor

madur oluyorsun bıde yıne sen suçlu çıkıyorsun

oysakı tek hatan ıyı nıyetli olmak guvenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…