Hayatımı maffetti kime anlatsam anlamıyor...

hepinizden allah razı olsun.kime anlatsam boşver yenisini bulursun deyip geçiyrlar.ya benim hislerim...giden o değil tek hayallerim!!! anne olma hayali kurarken onunla ben şimdi ise bomboş kaldım çaresiz imsem yok gibi

"CANI YANAN SABRETSİN,CAN YAKAN DA YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN" Hz. Muhammet (s.a.v) sabret arkadasım zor ama sabret

hepinizden allah razı olsun.kime anlatsam boşver yenisini bulursun deyip geçiyrlar.ya benim hislerim...giden o değil tek hayallerim!!! anne olma hayali kurarken onunla ben şimdi ise bomboş kaldım çaresiz imsem yok gibi

yenisini bulmak en kolayı şu an için canım, ama sen yenisini bulmak yerine toparlanmaya çalış, yaralarını sar, yeni bi ilişkiye hazır olup olmadığını zaman gösterir zaten
boşver hiç umudunu kaybetmei değerini bilecek daha hayırlı bi eş nasip etsin Allah sana, o gideni hiç düşünme ne kendine ne sana hayrı olur bundan sonra

insanlar önce kendılerıne baksınlar canımmm boş boş konusupta senın gunahını almak yerıne..onların da colugu cocugu var bıraz ınsaflı olsunlar herkesın basına gelebılır..ınsanoglu bu çiğ sut emmıs derler bılemezsın hıcbır zaman ne olacagını 20 30 yıllık evlıller ayrılıyor artık...sakın moralını bozma dusman sevındırme kendıne gellll kendını sev en basta.. o pislige üzülmeye degmez.. senı daha fazla uzmesıne ızın verme degmezmıs de geç...yazık etme kendıne daha cok gencsın..allah onada sanada layıgını verecektır o layık oldugu pislikte bogulur umarım...allah yardımcın olsunn sakınn güçsüz depresyon durumlarına baglama sakın!!!!

"CANI YANAN SABRETSİN,CAN YAKAN DA YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN" Hz. Muhammet (s.a.v) sabret arkadasım zor ama sabret

çok iyi geldi bu söz sağolasın... allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın... herkes ayrılabilir boşanabilir evet ama bu çok tuhaf çok kalleşçe.böylesi kabul edilebilir cinsten değil...

Yanicaklar canim yanicaklar hic merak etme,sen onlari Allaha havale et bosan kurtul ,Allahin adaleti biseye benzemez...

Size Allah'tan sabır ve şifa dilerim.. Sabır, bu zor günleri atlatmak için; şifa, kaybettiğiniz yavrunuzun yarasının kapanması için. Özel değilse bebeği nasıl kaybettiniz?

Ne zaman oldu bu olay ne kadar zaman gecti üzerinden? İnsallah zamanla azalicak acıların

5 temmuz 2011 de evlendim ben 28 haziran 2012 de kaçtı işte... bu insanın akrabası tv kanallarında dinden imandan ahlaktan yetim hakkından bahsediyor bir de!hepsi hakkımı yedi... canımı yaktı...hayatımda hiç baba kelimesini kullanmamıştım.ilk defa onun babasına baba dedim. o bile arayıp kızım olmuyormuş yürümüyormuş demedi bana!ikinci kez babam öldü sanki

pozitif değerim onun gittiği akşamında negatife düştü.ilk başıydı yani.

Çok üzüldüm hemde çok.. Gidenin gittiğine, gidiş şekline değil; sizin kandırılışınıza çektiğiniz bunca çileye üzüldüm. İlk hamile olduğumu öğrendiğim gün geldi aklıma nasıl kaybetmekten korktuğum.. Rabbim size yeniden nasip etsin inşallah. Mutlaka güzel günler göreceksiniz bu sınavı sabır ve tevekkülle atlatın. Bırakın gideni kendiniz için dua edin. Rabbim herkesin hakettiğini verir ya bu dünyada ya ötekinde..

Bugünler geçecektir hanımefendi, güzel günler yakındır inşallah..

Allah yar ve yardımcınız olsun..

amin inşallah geçer... ama korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan.yeniden acı çekmekten vs. onunsa mutlu olması gıcığıma giidyor..

Yalnız şu konuyu okurken size içim acıdı ve şunu fark ettim. Ne büyük aşkla evlensen de karşındaki adam adam değilse bir halt olmuyor. Evlensen de problemler bitmiyor.
İnanmazsınız belki ama "çok büyük aşkla" dediniz ya bende bir şeylerin dank etmesine neden oldu. Kendi içinde bulunduğum durumu idrak ettim. Teşekkür ederim paylaştığınız için, aşkın yetmediğine bir örnek daha...

Bu nasıl bir insan ! Okurken ağzım açık kaldı resmen . Üstelik gebelik sonucunuzu alacakken , haber vermeden çekip gitmek ne demek yaa ! madem ayrılmak istiyorsun , medeni insanlar gibi oturup konuşup saygı çerçevesi içinde ayrılın . Haber vermeden çekip gitmek ne demek ! Nasıl bu kadar gaddar olabilir bir insan , ne yazık ki İnsanlıktan nasibini almamış bir varlık !

İnanın okurken içim cız etti . Yaşadığınız acıyı tahmin bile edemiyorum , o yüzden ne desek boş . Bu konuda tek iyi olan şey ; hamile olmamanız . İyi ki böyle bir adamdan (!) çocuğunuz yok . Rabbim size sabır versin , bu zor günlerinizi bir an önce inşallah atlatırsınız .

Son düzenleme:

Allah'tan korkmayan insanlarinda boyle dinden imandan bahsetmesinden nefret ediyorum! Zamanla iyilesiceksin emin ol, tabi cok zor ben bile o kadar üzüldum ki anlatamam seni düşünemiyorum bile keske elimizden bise gelse ama dua edicem ben aklıma geldikçe. Bide emin ol gunun birinde onun perisanligini goruceksin bu kadar ah havada kalmaz

konuyu okuyunca gerçekten çok kötü oldum nasıl bi insanlıktır bu yaa bide yol boyu elini bırakmamış .. bunu aslında bilerek yapmış sana en son güzel hatıralar bırakıyoki acın katlansın ALLAHA SIĞIN arkadaşım en büyük hakim o.. iznini isteyerek bir hikaye paylaşmak istiyorum ..

Vaktiyle bir derviş berbere gidip:
- Vur usturayı berber efendi, der.
Berber dervişin saçlarını kazımaya başlar ve diğer tarafa usturayı vuracakken, mahallenin kabadayısı içeri girer.
Doğruca dervişin yanına gider, başının kazınmış tarafına sert bir tokat atarak:
Kalk bakalım kabak, kalk da tıraşımızı olalım, diye bağırır.
‘Dövene elsiz, sövene dilsiz’ olan, halktan gelen her şeyin Hak’tan geldiğine inanan derviş, sabreder. Fakat kabadayının tıraş esnasında da dili durmaz, sürekli alay eder derviş ile: 'Kabak aşağı, kabak yukarı.'
Nihayet tıraş biter, kabadayı dükkandan çıkar. Henüz birkaç metre gitmiştir ki, kontrolden çıkan bir at arabası yokuştan aşağı hızla üzerine gelerek kabadayıyı altına alıp sürükler. Kabadayı oracıkta feci şekilde can verir.
Berber dervişe bakar,ve der ki:
- Biraz ağır olmadı mı derviş efendi?
Derviş düşünceli bir şekilde cevap verir:
- Vallahi gücenmedim ona. Hakkımı da helal etmiştim. Gel gör ki, kabağın da bir sahibi var.
O gücenmiş olmalı!!!!!

hiç birşey karşılıksız kalmaz zerre iyilikte zerre kötülükte RABBİM bi an önce tüm sıkıntılarını giderecek güzel vesileler ile hayırlı sonuçlar yaşatsın sana ....

Allah sabır versin canım.Rabbim öyle insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın.Şuan acısı çok yeni zamanla herşey unutuluyor kabuk bağlıyor Allaha sığın bol bol dua et oda cezasını bulucaktır elbette.

Kendini asla caresiz yalniz sorunlu vs. zannetme.Allah senin yaninda ve herkesin ne yaptigini goruyor.Belki mutlu oldugunu dusunebilirsin ama unutma eden bulur dunyasi.Bence esinin ailesinden olmustur ne dedilerki cekip gitti.Zaten seven insan asla birakip gitmezdi buda bir gercek.Bir omur gidecegine bir yilin gitmis olumlu acidan dusun .Simdi okadar dik durki evet icin yanabilir ama sende onu unutmus gibi davran bu defa onun ici acisin.Erkekler uzulen aglayan kadinlari kaale almazlar.Ama senin ayakta dim dik durusun onu rahatsiz etsin.Dualarimiz seninle ALLAH yardimcin olsun.Esinin ve ailesininde belasini versin...!!!Karamsar olma simdi eskisindende daha iyi ol her acidan.Bir gun biri cikar karsina ve hepsini unutursun HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNNN.

Tam bir dolandiriciya denk gelmissiniz...

Bu dolandirici aile sinifini belli etmis ama "ask" insanin gözüne perde indiren bir hastalik, erken görememissiniz nasil sahtekar olduklarini...

Umarim en az maddi ve manevi zararla atlatirsiniz...

Allah yardimciniz olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…