hepinizden allah razı olsun.kime anlatsam boşver yenisini bulursun deyip geçiyrlar.ya benim hislerim...giden o değil tek hayallerim!!! anne olma hayali kurarken onunla ben şimdi ise bomboş kaldım çaresiz imsem yok gibi
insanlar beni hep sorunlu olarak görüyor.aman boşver zaten kocası bile terk etmiş diyebiliyorlar.bense anca anca ayakta durabiliyorum inadına gülümsemeye başarmaya çalışıyorum...farklı farklı bir sürü hobim var.gazete okul vs derken untmaya çalışsamda olmuyor gibi.bazen çok karamsar olabiliyorum...ne yalan söyliyim özlüyorum da.içim acıyor sebebini soramadım nedenini bilmiyoırum.karşı karşı gelip ayrılalım demediği için sebepler arıyorum.çıldırcam ben dayanamıyorum
"CANI YANAN SABRETSİN,CAN YAKAN DA YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN" Hz. Muhammet (s.a.v) sabret arkadasım zor ama sabret
ben ac çektiğine sahit olmayı çok istiyorum kıvransın istiyorum.yansın o da ailesi de... ne yaptım ben diyebilsin? ben ona canımı verirdim yeminle.ama o nası böyle bir şey yaptı... belki hamileydim sonucunu bile almadan çekti gitti
Ne zaman oldu bu olay ne kadar zaman gecti üzerinden? İnsallah zamanla azalicak acıların
Size Allah'tan sabır ve şifa dilerim.. Sabır, bu zor günleri atlatmak için; şifa, kaybettiğiniz yavrunuzun yarasının kapanması için. Özel değilse bebeği nasıl kaybettiniz?
pozitif değerim onun gittiği akşamında negatife düştü.ilk başıydı yani.
Çok üzüldüm hemde çok.. Gidenin gittiğine, gidiş şekline değil; sizin kandırılışınıza çektiğiniz bunca çileye üzüldüm. İlk hamile olduğumu öğrendiğim gün geldi aklıma nasıl kaybetmekten korktuğum.. Rabbim size yeniden nasip etsin inşallah. Mutlaka güzel günler göreceksiniz bu sınavı sabır ve tevekkülle atlatın. Bırakın gideni kendiniz için dua edin. Rabbim herkesin hakettiğini verir ya bu dünyada ya ötekinde..
Bugünler geçecektir hanımefendi, güzel günler yakındır inşallah..
Allah yar ve yardımcınız olsun..
şu mesaja imzamı atıp birde amin diyeyim.ne denır bılıyor musun arkadasım allah belasını versınnn!!!! okadar!!! daha da agır seyler söylerdım de neyse...!!
5 temmuz 2011 de evlendim ben 28 haziran 2012 de kaçtı işte... bu insanın akrabası tv kanallarında dinden imandan ahlaktan yetim hakkından bahsediyor bir de!hepsi hakkımı yedi... canımı yaktı...hayatımda hiç baba kelimesini kullanmamıştım.ilk defa onun babasına baba dedim. o bile arayıp kızım olmuyormuş yürümüyormuş demedi bana!ikinci kez babam öldü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?