Hayatımı maffetti kime anlatsam anlamıyor...

Her daraldiginda oyle yap.Icin rahatlar ALLAH buyuktur canim.Gencsin kendini nekadar cabuk toplarsan daha guzel olur hayatin.

merhaba 24 yaşındayım 22 yaşında deli gibi aşık olduğum insanla evlendim... evlenmeden önce uzun yıllar arkadaşlığımız oldu.

simdi 22 yasinda evlendin
uzun yillar dedigin bir kac sene olsa
yani flört ve evlenme hepside daha kücükken yapilan seyler
yani aslinda gezme tozma ve flört zamanlarin
ama sen evlenmek istemissin

belki sen evliligi kaldirabilirdin ki
anlattiklarina göre zaten bütün yükü sen almissin

tek düsündügüm yazik
gencligini yasamak neden zor geldi
evlilik elbet olacak birsey
cok klasik ama herseyin bir zamani var

bu yasinda bu kadar seyin altindasin
artik bu saatten sonra
kendini toparlaman ve önüne bakman lazim
ve hala daha cok gencsin !!

22 yaş öyle çok çok erken sayılmaz.30 yaşında da evlense karşısındaki adam adam olmadığı için değişen bir şey olmayacaktı malesef.

İnan çok üzüldüm arkadaşım.İnşallah Rabbim bundan sonra her şeyi gönlüne göre verir.

Allah ıslah etsin böylelerini
yazık ya bide arayıp dalga geçiyorlar
be adam senin kızın yok mu hiçmi vicdan yok diyecen
sinirlerim tavan yaptı gene

Sana söylenebilecek en güzel söz inadına mutlu ve iyi yaşa...! Onada bedduan, bana yaşattıklarının aynısını yaşa olsun...Bekle ve gör Rabbimin ilahi adaleti en kısa zamanda tecelli edecektir...

Allah bildiği gibi yapsın böyle pislikleri ne diyeceğimi şaşırdım ama güçlü ol canım yaradana sığın bol bol dua et onların yanına yaptıkları kalmaz buna inan

Arkadasim;
Senin icin Mevladan sabir dilemekten baska birsey yok.
Allah sana Hz. Yusuf sabri versin.
Ama müsadenle senin konu basligin altinda henüz evlenmemis genc kizlariiza birseyler yazmak istiyorum.

Genc kizlar;
Lütfen karsinizdaki erkegin agzindan cikan " seni cook seviyorum" sözü sizin icin yeterlilik teskil etmesin.
Lütfen karsinizdaki erkegin nasil biri oldugunu anlamaya calisirken detaylara bakin.
Detaylar kücüktür ama gercegi yansitir.
"seni seviyorum" söyleyis olarak gayet basit, herkesin kolayca söyleyebilecegi iki kelimedir.
Artik bu iki kelimenin altindaki o büyük anlam neredeyse yok oldu.
Gördügünüz olumsuzluklari " evlenince düzelir" mantigi ile görmezden gelmeyin.
Eslerin en güzel, en cok birbirlerine deger verdikleri zaman nisanlilik ( flört) zamanlaridir.
O zamanlarda olumsuz yönleri olan adamin evlenince bu olumsuzluklari katlanarak büyüyecektir.
Her ne olursa olsun hayatinizin merkezinde siz olun.
Ne zaman ki esinizle bir aile olmayi basardiniz, o zaman hayatinizin merkezine " biz" i koyun.
Erkegin asli görevlerini kendi üzerinize almayin.
Esinize destek olun ama asla esinizin rolünü siz giymeyin.
KEndi degerinizden ödün vermeyin ama saygisizlik ile hakkini savunmayi asla birbirine karistirmayin.

Bunlari abla nasihati olarak alin.

Çok üzüldüm...
Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın.
Yaşadıklarından gereken dersi al, dua et.
Seviyorumlara tapıyorumlara güvenme artık.
İlişkide ya da evlilikte fedakar olmak kazandırmıyor çoğu zaman.
Yük birlikte omuzlandığında güzel..
Gerisi enayilik oluyor aşk değil..
Lütfen bayanlar severken kendilerini unutmasınlar

arkadaşım manevi tazminat davası felan açamıyor musun hakların neler azami miktar neyse o meblada dava aç ... Yanlarına kalmasın...

ayyy cnm allah yardımcın olsun çok üüzüldüm yaaaaa ...

O adi herif gideli hemen hemen 1 yil olacak.
Neden bosanmiyorsun arkadasim?

Allah'im sabir ve guc versin sana ve o pisligi & ailesini bildigi gibi yapsin!

merak etme Allah onun cezasını verir senden maddi manevi aldıkları yanına kalmaz.

madem boşanma süreci henüz sonlanmadı, senden maddi olarak aldıklarını tek tek kanıtla, eve hiç para getirmediğini kanıtla bence tazminat aç, evi terk ettiği için kusurlu olduğunu söyleyin

Yuhhh, Alllah be...larını versın onun da aılesının de dıyorum, başka da bır sey dıyemıyorum, Allah sabırlar versın arkadaşım....kısılıgı oturusmamıs karaktersızın bırıymıs resmen..bır evlılıgın bıtmesı erkegın aldatmasına&dayagına&abuk sabuk sebeplerına bakıyor sdc....her sey, tum yasanmıslıklar onlara gore bu denlı basıt ıste..gel de bır daha güven ve evlen...cok zor arkadaşım senı cooook ıyı anlıyorum coook zor...ne kdr gaddar ve sere...sızler..Allah boylelerının soyunu sopunu kurutsun inş....

Son düzenleme:
İyiki gitmiş bu adam yoksa çekeğin vardı senin. Yalnız olurda kuyruğunu kısarsa kendini kandırıp ona inanma bu tipler önü sonu döner çünkü. Ne kadar fedakarlıklar yapmışsın bununla gurur duy çünkü sen yuvası için mücadele etmiş bir insansın acının hafiflemesi için dua edeceğim çünkü resmen doğal bir afet yaşamışsın. Gözün aydın cnm kurtuldun bu adamdan acını yaşa, atlat ve hayata gülümse. Sevgiler...

Başka kadında ne bulacaksa artık! Bence erkekte kadında bir; yani birini severken başka erkeğe aşık olmak veya kadına aşık olmak bana ilginç geliyor. Eşin sana yaptıklarının bedelini ödeyecektir; sen görürsün veya göremezsin ama mutlu olayacağına inan ve unutmaya çalış. Bunu söylemek çok zor ama bebişin olmaması iyi olmuş, çünkü babasız bebek büyütmek dünyadaki en zor şeylerden biri...Allah sana işşallah güzel bebişler verir ve sevdiğin sana değer verecek adamla çok mutlu olursun. Yaşında çok küçük, hayata bu yaşlarda tekrar başlamak kısmen daha kolaydır, bunun avantajını mutlaka kullan

ne dıyeyım rezıl; ......salak herıf....halbukı her kadında aynı seyı bulacak, yasayacak...tövbe tövbe..

Seni başın açık diye istemeyen o "yaratık" masum bir insanın kul hakkını almakta, bir yuvayı yıkmakta hiçbir sakınca görmüyor. Sizin tek yapmanız gereken o adamdan ve o aileden kurtulduğunuz için sadaka vermek ve Allah'a havale etmek.

oo hem de nasıl şahit olcaksın biliyomusun
hiç beklemediğin bi anda, unuttum dediğin bi anda bi öğreneceksin nasıl cümle aleme rezil olucak
beter olsun pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…