Hayatımı maffetti kime anlatsam anlamıyor...

konunu okuyunca çok üzüldüm gerçekten..eski eşin ve ailesi gerçekten çok .... bee..valla nokta koyuyorum koymasam siteden yasak yerim..o adam müsfettesi ve ailesi için aklımdan şuan geçen o kadar kelime var ki ama neyse..
yazık ya bu kadar mı kolay insanların hayalleriyle oynamak..hayat evlilik bu kadar mı ucuz?herhangibirini aynı yastığa el ele yattığın sana hayellerini herşeyini feda eden kadına değişcek kadar?ya ailesi genç bi kızın hayalleri sizler için bu kadar mı değersiz ya sizin kızlarınız bacılarınız ya bunu yaşarsa diye hiç düşünmezmisiniz?
kurduğun cümlelerde içimi en çok acıtan bebek kısmı oldu..ya hamile olsaydın babası bumu olucaktı o çocuğun ya!vayyy bee..yazık olurdu o çocukcağıza..babası anasını tahlil sonucunu bile sormadan o gün başka kadın için terk etmiş..hemde kadın tedavi ile hamile kalmaya çalışmış..binbir acı zahmetle iğnelerle..içim acıdı ya..bende tedavi ile hamile kaldım çok zor bi psikolojidir denemek bile zordur..çok vicdansızlarmış be..böyle insanlar kazma gelmişler odun gidiyolar bi baltaya da sap olamazlar..sadece elin kızının ailesinin hayatına bela olurlar..o sevgilisine de yuh diyorum ne kadınlar var ya..gerçi o iş de fazla sürmez çünkü yıkılan yuvanın yerine yuva kurulmazmış bunu unutma için ferah olsun..umarım eski eşin ve ailesi 2 cihanda da mutlu olamaz!
sana gelince sen geçmişi unut..kendini sorgulama..neden sorularını kendini asla sorma..yaşadım ve bitti de..yaşamam gerkiyormuş de..neden sorularına bir başlarsan için darmaduman olur işin içinden çıkamazsın labirentleşir psikolojin..kendini rahat bırak..inan zararın neresinden döersen kar hesabı kardasın sen..bu adam için aynı yastığa baş koycağın tek bir fazla güne bile yazık olurdu..senle evliyken başkasınla fingirdeşen,senin elini bırakıp o kadının elini tutan adamı da asla anma..bazıları özlüyorum vb der..sakın yapmayın bunu kendinize..hiçkimse vazgeçilmez yada unutulmaz değildir..melek gibi insanlar olsa karşınızdakiler neyse unutmayın der saygı duyarım ama böyle adamları değil özlemek anmak isminin baş harfini bile nüksetmeyin..kendinize neden sorusu sormayın çünkü emin olunki geçerli bi neden yoktur..ona neden desen bi sürü saçmalar bi neden dahi tutturamaz..öünkü onlar dengesiz..nedensiz yaşarlar..sadece sebepler üretmeye çalışıp onların arkasına saklanırlar ufacık beyinleriyle..boşverin gitsin cehennemin dibine kadar yolu var böylelerinin..

Son düzenleme:
Söyleyecek tek söz dahi bulamıyorum..!!
Az önce de bir gazetede okudum, adam eski eşine neler yapmış.!! Çok sinirlerim bozuldu gece gece..
Sizin de Allah yardımcınız olsun.. elimizden bir şey gelmiyor maalesef..
Bence boşanma davasının haricinde, suç duyurusunda da bulunmalısın.. Paramı, bilgisayarımı çaldı..vb. gibi..
Bu kadar kolay kurtulmamalı, cezasını çekmeli..!!

canım sözlerin bittiği bir konu bu çok acı adam değilmiş bırak insan bile değilmiş hayvanlar bile karınlarının doyduğu yere ihanet etmezler hatta kovsan da gitmezler bu şahış çok ciğersizmiş benim eski eşimde bana 60 lira borç bıraktı birde dükkan gitti 2 yıldan fazla oldu biteli benimde ahlarım var şuan sevgilisiyle mutlu ama biliyorum rabbim çıkarcak ondan bu dünyada olmazsa öbür dünyada sen içini ferah tut ama her türlü hukuku işleminide yap canım benim ki gibi kar kalmasın kendilerini kaybetti cnm ya kim onları çekicek bizim gibi hangi aile sahip çıkıcak offf ya off rabbim yar ve yardımcımız olsun hukuku süreci başlatıp bol bol dua et rabbim düzlüğe çıkarır inan ki yarına bırakır ama yanına bırakmaz

hepinizden allah razı olsun. önüme bende bakmak istiyorum ama zor çok zor oluyor.attığım adımdan korkuyorum yanlış yapıcak olmaktan aynı şeyleri bir daha yaşamaktan korkuyorum.kapalı bir kutu gibi kaldım ortada..

canım başlattım süreci ilk dava görüldü gelmediler ben zaten avukat tuttum gelemşyorum o strese krizlere giriyorum . sen neden dava açmadın neden kar kaldı dedin onu anlöadım inşallah hakkında hayırlısı olur.çok üzüldüm

bu nasıl birşey ya, madem bu kadar kafasına koymuş sizi terk etmeyi,
ne diye çocuk yapmak için uğraşıyor,sizin canınızı yakıyor, iyiki hamile kalmamışsınız,
Güzel Allahım herşeyin en iyisini biliyor işte.

keşke bunun cevabını bir bilsem... bu kadar ağır olmazdı yüküm

Güzel arkadaşım. Rabbim kalbine sakinlik huzur versin. Bana kızma nolur ama seni karısı yada eşinden çok annesi gibi görmüş olabilir mi? Yememiş yedirmişsin... malesef evrensel bir gerçek ama deveye diken... Çok fedakarlık yapmamak lazım erkeklere... Görevin oluveriyor... Senin güzel kalbine büyük ihanet etmiş. Çok kansız bir adam belli. ama sende çok özveride bulunmuşsun ve güzelim. kendinden çok vermişsin. umarım aşı tutmamıştır.Rabbim karşına daha iyisini çıkarsın henüz çok gençsin. Senin ona yaptıklarını hatta daha iyilerini sana yapacak birini versin rabbim sana... kötü bir rüyaydı uyandım geçti de... devam et yoluna.

böyle bir insanı nasıl ssevmeye deam edersiniz dersiniz bana şimdi ama bilmiyorum nereye baksam o uyusam o...uyansam o.intihar edicem artık kurtulmak için

Allah sabır versin arkadaşım.o eski eşiniz olucak adam da(adam olamamış ama) Allahından bulsun.onun başına gelcek .............. devamını getiremiyorum.kimsenin ahı kimse de kalmaz bulur cezasını!!!!

facebookta beni engellemişti. bende yeni face açtım başka bi adla sonra hiç kötü bir şey yazmadım 1 yldır içimde kalmıştı söyleyemdiklerim...ne aşağıladım ne bişi dedim sadece duygularımı yazdım.mahkeme devam ediyor kötü mü yaptım. ona nasıl inandığımı bunu neden yaptığını niye söylemediğini neden beni kandırdın diye yazdım.içimde kalmıştı yazdım gerçekten ama pişmanlıkta var içimde niye yazdım diye of... artık canımdan bezdim ölmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…