canım sözlerin bittiği bir konu bu çok acı adam değilmiş bırak insan bile değilmiş hayvanlar bile karınlarının doyduğu yere ihanet etmezler hatta kovsan da gitmezler bu şahış çok ciğersizmiş benim eski eşimde bana 60 lira borç bıraktı birde dükkan gitti 2 yıldan fazla oldu biteli benimde ahlarım var şuan sevgilisiyle mutlu ama biliyorum rabbim çıkarcak ondan bu dünyada olmazsa öbür dünyada sen içini ferah tut ama her türlü hukuku işleminide yap canım benim ki gibi kar kalmasın kendilerini kaybetti cnm ya kim onları çekicek bizim gibi hangi aile sahip çıkıcak offf ya off rabbim yar ve yardımcımız olsun hukuku süreci başlatıp bol bol dua et rabbim düzlüğe çıkarır inan ki yarına bırakır ama yanına bırakmaz
bu nasıl birşey ya, madem bu kadar kafasına koymuş sizi terk etmeyi,
ne diye çocuk yapmak için uğraşıyor,sizin canınızı yakıyor, iyiki hamile kalmamışsınız,
Güzel Allahım herşeyin en iyisini biliyor işte.
merhaba 24 yaşındayım 22 yaşında deli gibi aşık olduğum insanla evlendim... evlenmeden önce uzun yıllar arkadaşlığımız oldu.askere gitti bekleidm askerden döndü işi ypltu sertifika aldırdım.iş bulamadı iş buldum.1000 tl ile evlendi ailesinden hiç bişe istemedim.iç güveysi aldık benim maaşımla evin giderleri ödendi.kendi maaşını biriktirdi beni kandırd ayrı eve çıkcz aşkım diyerek.bebek istedik zorl bi tedavi sürecine girdim ilaçlar falan.iç kanamaları geçirdim umursamadı.seviyor musun beni emin msn dye sorduğumda sana tapyorum gibi yalanlar...iş yerinde 1 yılı doldurduğu için mmemleketine gitmek istedi.bende aşılama yaptırmştım iç kanama geçirdim ya gitme ya benide götür dedim.o gün haber vermeden gitmiş sonra pişman olacakki bilet aldı beni de yanına çağordı 1 hafta güzel bi tatil.sonra 18 saat yolculuk ardından imza için iş yerinde inerek aşkım sen eve geç 1 saate kadar gelicem.eve gelince doktora gidip bebek var mı yok mu öğreniriz dedikten sonra ortdan kaybolması..bütün gece hastane polis morg dolanan saf bennnn!evlilik yıldönümü için değişik sürprizler hazırlayan salak ben!ailesi her şeyi planlamış olmasına rağmen haberimiz yok demeleri.sabahında aramızda anlaşmıştık seni terkdecekti demelri... sonra benim için bitmeyen bir ağr sancı..hastane de geçen günlerim...hala aramadı hamile olup olmadığımı bilmeden çekti gitti.birike parayıda bana ait bilgisayarı da aldı gitti..bir tek kelime ble sesini duymadım...sevgiliis varmış...bu insanlara ne demeli kızlar yetim hakkı yedi kadın hakkı yedi!!!
Güzel arkadaşım. Rabbim kalbine sakinlik huzur versin. Bana kızma nolur ama seni karısı yada eşinden çok annesi gibi görmüş olabilir mi? Yememiş yedirmişsin... malesef evrensel bir gerçek ama deveye diken... Çok fedakarlık yapmamak lazım erkeklere... Görevin oluveriyor... Senin güzel kalbine büyük ihanet etmiş. Çok kansız bir adam belli. ama sende çok özveride bulunmuşsun ve güzelim. kendinden çok vermişsin. umarım aşı tutmamıştır.Rabbim karşına daha iyisini çıkarsın henüz çok gençsin. Senin ona yaptıklarını hatta daha iyilerini sana yapacak birini versin rabbim sana... kötü bir rüyaydı uyandım geçti de... devam et yoluna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?