Hayatımı maffetti kime anlatsam anlamıyor...

canım resmen tapardı yani öyleydi..sesimi duymadan bi gün geçirmezdi işe gönderrirdim akşama kadar 5 defa arardı

İşte bu çok enteresan :26: Ya ben nezaman din taslayan aslını yaşamayan aile görsem büyü işleriyle çok uğraşanlar olmuşlardır.

Çok ciddiyim bir hocaya git istersen ama ticaretçi olanlarına değil has hocaya git. İnsan az buz değişir ama bu kadar değişmesi zor gibi. Birde ailesine karşı geldi anladığım kadarı ile evlenirken hadi maddiyat için evlense ee sizin maddi durumunuzda bellidir.
Bence bi bakın derim.

bu saatten sonra hiç bir şekilde geri döüşü yok...ama bi düşüneyim.istanbuldayım ben ama anlamam bu hoca işlerinden

günahını almıyım ama benmde aklıma boyle bisey geldi fala bakıyomus yazını okuyunca...
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ....kapanmanı istiyolar büyüyle mi uğrasıyorlar.dini bilen kisi büyünün de yasak olduğunu bilmeli
üzüldüm cok acı sabır diliyorum

aynı şey değil ama.. kıyaslanmaz bile ..

vaktiyle bi işyerinden haksız birşekilde çıkarılmıştım. çok içim acıordu. işin ne maaşı ne koşulları iyi değildi zaten. çıktığıma üzülmemiştim. ama yapılan haksızlık öle içimi kavurmuştu ki.çevremdeki herkes bana destek oluyordu. ama yetmiyordu. içim yanıyordu resmen. içimin yanması böle devam etti bi süre. sonra yeni ve daha iyi bir işe girdim.

size de şimdi ne desek acı çekeceksiniz, en çok yapılan haksızlığa , davranış biçimine yanıosunuzdur. belki uzun belki kısa ama bi süre sonra geçecek. sonra daha güzel şeyler olacak hayatınızda.

inşallah her şey güzel olur diye umuorum ama nsanların bakış açıları beni öldürecek..evlenip ayrıldın mı hı falan bi bakışmalar...benim ne suçum var.erkeğe hava hoş ne de olsa kadnlara ne diye elleirnin kiri olarak bakarlar

Her pisliğin adiliğin kötülüğün altında nedense dini bütün insanlar çıkıyor.
Her taşın altına girer oldular.
Dini bütünmüş peh de peh.
Bari dini alet etmeyin kötülüklerinize!
Mazlumun zalim için ettiği beddua reddedilmeziş.Muhakkak hedefini bulurmuş.
Sen hiç korkma arkadaşım endişe dahi duyma ki bu şerrin karşılığı asla iyilik mutluluk olmaz.
Yukarda Allah var evvela.
İyiki böyle bir beladan çocuğun olmamış.Ya olsaydı...
Çocuğu bile görmezdi ruhu kötülükten kapkara olmuş çünkü.
Ailesi de bu kötülüğe yardım ettikleri göz yumdukları için en az onun kadar kötüler.
En az onun kadar suçlular karaktersizler.
Ah ah söylenecek neler var da banlanma korkum ağır basıyor malesef.

Kulağını tıka arkadaşım tüm dedikodulara.
Sen seni biliyorsun ailen de seni...
Bırak konuşan konuşsun.
Sen bu olayda masum olansın.Böyle karaktersiz kişiler için üzülmene değmez.

Çok üzüldüm arkadasım okurken ne desem bilemedim daha çok gençsin, etrafta ne konusurlarsa konussunlar şöyşe düşün hayat senin hayatın bir kez dünyaya geliosun eminim çok daha güzel bir yuva kuracaksın ya gençliğin çürüseydi bu vicdansız arsız daha neyse terbiyemi bozmayım böyle insanların yanında... Allah sabır versin

inanılır gibi değil başınıza gelenler:26: ayrılmak istiyorum sevmiyorum... yapamıyorum... demek bu kadar mı zor? bu nasıl bir vicdan...belasını bulur merak etmeyin kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmaz...Allah sabır versin bundan sonra inşallah iyi insanlar çıkar karşına gerçekten çok üzüldüm:26:

çok ağır geliyor bazen..ki iş yerimde bazen aklıma gelince üzülüyorum.insanlar tuhaf karşılıyor sonra gidip iş verenime psikolojisi bozuk böle çalışmasın diyorlar.hiç bir zaman işimi de aksatmıyorum ama bazen diyorumki beni kınayanların başına böyle bir olay gelse naparlar.
hani dediğiniz gibi bana bi açıklama yapsaydı.neden söyleseydi.kendimi yemeseydimbu kadar çok sevdiğim ve sevdiğine inandığım indan bunu neden yapmış olur diye... en son öpüp gitti hemen gelicem dedi...1 saate kadar gelecekti.o bir saat iç bir zaman gelmedi... aslında yüzüne tükürebilsem içim de rahatlar mıydı bilmiyorum.boşanma davam 2 nisanda başlıyor.çok geriliyorum.artık etrafımda mutlu insan gördüğümde kızmıyorumda kıskanıyorum ya...ben ne hayallerle evlendim.el ele tutuşp uyurdum.hala yediremiyorum kendime...
çok sağolun ne olur dualarınızı eksik etmeyin

dualarım senınle bu kadar insanın arasında emın ol Allhın sevgılı kulları vardır emın ol dualarını alıyorsundur benım sana duam Allah tez zamanda yaralarını sarsın oyle bırı ole karsılas kı mutluluktan unut bunları

Seni aciksin diye istemediler bu ınsan musvetteleri..ama maaşallah ne kadar kendileriyle çelişen yaratiklarmis..ne kadar dindar(!) larmis vay bee..böyle insanlarin etinden et kesip üstüne tuz basmali..pislikler..ALlah sabir versin arkadaşım..

canım benim o kadar üzüldüm ki yaşadıklarına,bebek olmayacak diye istememiştir ailesi.kendi evlatları evlat ama seninde ana baba kuzusu olduğunu unutmuş bu insancıklar.onlar sana yaşattıklarının bedelini elbet ödeyecekler.senin içinse dua edicem tatlım.bir söz var onla bitirmek istiyorum;bir gün öyle birisi çıkıp gelir ki,sen bütün gidenlere teşekkür edersin.

Sunu unutma ki,kimsenin ahi kimsede kalmaz,anneciginde yikilmistir eminim..zavalli kadin yuvaniza destek olmak icin size kucak acmis evini acmis,ama kim anlayacak ki..allah hepsini nasil biliyorsa oyle yapsin..dimdik ayakta dur guclu ol ve boyle s.r.f.siz bir mahluktan tez vakitte kurtuldugun icin allahina dua et,her serde bir hayir vardir..yolun acik olsun arkadasim ve son olarak boyle kalles biri icin sakin ama sakin UzUlMe...

Ahh canim ya neler yasamissin boyle nutkum tutuldu resmen kimse bosanmak icin evlenmez boyle olacagini bilemezdin kimse bilemezdi insanliktan hic nasibini almamis bunlar iyiki kurtuluyosun allah daha beterinden saklasin seni yasin daha gencmis insallah birgun yeniden adam gibi adam birisi karsina cikar hayallerini yasatir sana insallah bi gun anne olursun senin icin herseyin hayirlisi cok cok uzuldum bencil insan herzaman bencildir degismez degistiremezsin allaha birak onlari belalarini bulurlar yakinda insallah

canım benım bu da senın sınavınmıs rabbım karsılıgında mukafatını verecektır sana ınsallah benım anlamadıgım bu kadar tezgaha ne gerek vardı sana gelıp erkekce karsına gecıp olmuyor bosanalım deseydı sen hayır deyıp ayaklarına mı kapanacaktın sonra o kv ne menem bır ınsanmıs nasıl ogluna akıl vermez evladım bosanacaksan bıle bunun yolu yordamı var nedır bu yaptıgın nasıl demez anlamıyorum gercekten kımse olmeyecek topragın altına gırmeyecek hesap vermeyecek sankı ya bakımıyız dunyaya anlamadım kı nedır bu korkusuzluk allah korkusu kalmamıs allah goruyor bılıyor olgusu kalmamıs rabbım beterınden saklasın...canım bılıyor musun yenılen ve zararda olan sen degılsın evet bır sure uzuleceksın kolay degıl hazmedemeyeceksın ama ınan bana ayaga kalkacaksın rabbımın ıznıyle guc kazanacaksın ve o ınsanların ıyı olmayan haberlerını duyacaksın sık sık ama o kadar vazgecmıs olacaksın kı ıcındekı ıntıkam atesı sonmus olacak dahası yazık bıle dıyeceksın onlar ıcın ben etrafımda hep gordum canım mazlumun ahı asla yerde kalmıyor senınkı de kalmayacak kendını suclama neden ben deme ımtıhan bu ıste kısı en sevdıgıyle ımtıhan edılırmıs bunu unutma rabbıme sıgın asla ısyan etme tum dertlerının devası ondadır mevlam gorelım neyler neylerse guzel eyler

ne beddua et nede ilen onlara karşı ağzından tek dua dökülsün sizi Allahıma havale ediyorum Allah beni unutturacak dert versin de geç senden de ailenden de uzaklaşsın mutlaka bu dünyada çekecekler çekmeden de ölmeyecekler
benim babam amcam yüzünden öldü tek dua döküldü dilimden görmesin gülmesin ölmesin dedim aynen oluyor şuan acınacak halde
o yüzden o güzel yüreğini o tatlı canını hiç sıkma herkes yaptığını çeker

hepinizden allah razı olsun zaten her bilen ediyor edeceği bedduayı bana fırsat kalmıyor... beni de tek isteğim yaptıllarının cezasız olduğunu görmesinler.çeksinler istiyorum...bunda sonrası hayırlısı hepimiz için...

Kendine yeni bi hayat kur olanlari cok zor olsada unutmaya calis artik o nankor insandan sana hayir gelmez allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…