Hayatımı maffetti kime anlatsam anlamıyor...

Allah layigini versin. Bela demek gelmedi icinden cunku bu adamin layik oldugu sey beladan bile buyuktur.
Serefi noksan mayasi bozuk kisilik.
Ayrica fal baktirmak insani dinden cikarir. O yuzden ailesine dini butun demek yerine dinsiz bile diyebiliriz hasa

Birsuru hayir duasi aldin canim, kiskandim valla. Allah isini rast getirsin.
Imtihan dunyasi. Rabbim butun kullarini bir sekilde imtihan ediyor.
Insallah bu imtihanda sen galip gelip isyana dusmez, kazanir sonunda mutlu mesut bir yuva kurarsin insallah.

hem kapalılar hem de fal baktırıp gunah oldugunu bıle bıle buna mı ınanmsılar:))) fal ALLaha sırk kosmaktır ve en buyuk gunahtır ben tovbe ettım..ben de acıgım nısanlımın aılesı kapalı ama bunun lafını bıle etmeza kımse..size gelınce ben sunu soyleyeyım sızı onlardan ALLAH KURTARMIS UMArım hamıle degılsndır...yat kalk sukret ve sadaka ver canım onu da Allaha havale et..

Çok üzüldüm allah sabır versin.
aslında bu tür olayların genç kızlara ders olması gerekiyor.tv programlarında da bunlara benzer birçok örnek görüyoruz.ne acıdır ki artık normal gelmeye başladı.
kız evladı yetiştirmek çok zor gerçekten.evlenene kadar annemde bu programlardan çok örnekler verirdi. kızardım geri kafalı düşünceler diye.evlendıkten sonra hak verdım ve bende şimdı kız kardeşime aynı akılları vermeye çalışıyorum.

çok üzüdüm

resmen adilik ve daha fazlası...

O seni hiç haketmemiş boşver seni hak eden biri çıkacaktır karşına ..

Oda belasını bulacaktır inşallah

okurken tüylerim ürperdi allah yardimcin olsun sana yaptiklari bu dünyadada öbür dünyadada cikar bunun bedeli allaha sigin senin hakkini yediler hemde en feci sekilde ona beddua etmek bile yetersiz gelir ki etme yinede allahim bu olaylari düsmanimin basina vermesin sadece allaha sal yüce rabbimin adaleti herseye bedel sanada en iten sabir sabir sabir diliyorum

cansınız... yoldaşsınız allah razı olsn.bugün boşanma davamın 1.duruşması oldu avukatım gitti.karşı taraf ne aramış ne sormuş mahkemeye de gelmemişler.tazminat istediğim için uzucak muhtemelen.şimdi tedavi gördüğüm için hastanelerden rapor istemişler tanıklar dinlenecek. eğer o böyle mahkemeye gelmezse ne olur bilmiyorum.avukatım gelmemes lehimize gelmemeleri kendi ercihi diyor.ve kendilerini savunmuyorlar.umarım çok uzamaz.ne olur ne gider fikirleriniz neler?şimdiden sağolun

benim hayata karşı hala umutlarım var...dostlar okuyucularım sizler iyiki varsınız...

Eklentiler

• $69805_157481031077083_56193215_n (1).webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $67037_10151495686599337_574101566_n.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 80
insan yanında destek gördüğünde bu süreci inanın daha çok çabuk atlatıyor... halbuki hiç birinizi tanımıyorum bana verdiğiniz destek beni mutlu ediyor... çok ağrılı çok sancılı bir süreç benim için... sürekli kendime telknler versemde başarabileceğim desemde birilerinin bana yinelemesi gerekiyor...bazen çıldıracak gibi oluyorum...neden yaptın diyorum içimden neden bunu bana reva gördün... erkekliğe kaçmak sığar mı? boş ver diyeceksiniz bana ama inanın onu boş verdim ama kendimden çok şey yitirdiğimin farkındayım.kimseye inanamıyorum.hatta ilk zamanlarda annemi dışarı yolamıyordum.geliyorum dediğinde hayır kandırıyorsun gelicem diyorsun gelmiceksin deil mi diyordum... allah kimseyi benim gibi dertle sınamasın beterini de vermesin...

yazdım sildim .. yazdım sildim ..... derdini biraz hafifletecek bi cümle bulamadım .... yalnız dualarım sseninle derdine ortak olan bi kşide benim bilmeni istedim ... Allah ım bu acıların mükafatını elbet birgün vercek sabret ..

allah sana binlerce kez yardım etsin ve beterinden korusun seni gerçekten çok üzüldüm bence çok iyi davrandığın için onu desteklediğin için bu oldu bir daha kimseye bu denli değer verme

Büyük geçmiş olsun.
İki yüzlü biriyle karşılaşmışsınız fedakarlık yapmışsınız.
Gerçekten çok üzüldüm diyecek kelime bulamıyorum.
Rabbim elbet bunun karşılığı ona gösterecektir.
Keşke elimizden gelen bişey olsaydı.

Allahımm yardımcın olsun..Sabır sabırrrr Allahhh sabır...

kızlar içimde öyle bir öfkem birikmişk söyleyemediğim o kadar çk şey var ki rüyalarımda o kişiden bana rahat yok.sürekli sebep aramak nedenlerini sormak yordu beni kafayı yemek üzereyimmm.sürekli ağlıyor rüyamda

canım ya yaşadıklaına çok üzüldüm allah afetsin ne diyeyim bunu hesabını nasıl verecek allah bildiği gibi yapsın o en güzelini yapar zaten moralini yüksek tut zaten böyle bir insandan ne bekleyebilirsinki ayklarının üzerinde durmaya çalış bence kendini üzme allaha emanet ol tatlım

Çok fazla verici olmuşsun değmeyen biri için. Şimdi ne durumdasın acaba? Sayfalar çok ilerlemiş değişiklik var mı?

Bazılarının hamuruna yanlışlıkla insan mayası katılmış gibi olur ya aynen öyle canım.. Allah yardımcın olsun. Hakkını helal etme. Her iki dünyada da senden helallik almadan huzura eremeyecekler zaten.

Okuyunca çok etkilendim,üzüldüm,sinirlendim.Ne insanlar var,o da farkında ki yaptığının ne kadar yanlış bişey olduğunu ne kabullenmiş ne de savunmuş,son ana kadar rolünü oynayıp kaçmayı tercih etmiş.Canım inşallah bundan sonra çok güzel şeyler yaşarsın bu da sadece kötü hatıra olarak kalır.Yalnız aileye de çok sinirlendim.Bu kadar basit mi hiç bişeye karışmamak, onlara da dava açacak bir sebebin varsa açmalısın bence en azından bir insanın hayatıyla öyle kolay oynanmayacağını ve umursamaz davranılmaması gerektiğini öğrensinler

hayatım hep karmaşa değişiklikten ziyade yaşadıklarımı bir nebze unutak için kafamı başka şeylere yöneltiyorum neredeyse bir yıl dolcak dile kolay geliyor aslnda ama ailemi üzücem korkusuyla içimde saklıyorum ağlayamıyorum eskisi gibi.ama hazmedemiyorumda eğer bu işte ailenin de parmağı olmasa zaten araya girip ara yolu bulmaya çalışırlardı.bir defa bire aramaz mı insan.iyi ya da kötü olaydan sonra hiç bir şekilde karşı taraftan ses seda yoktur.kimseye zarar vermedim terbiyesizlikte yapmadım insan olan bir arar kızım bu duru bundan ibaret yürümez bu şekilde demez miydi? kimin eline ne geçti bilmem ama ben çok yorgunum.korkuyorum.güvenim yok kimseye.24 yaşına geldim ama inanın yaşlandım ne diyeyim. dava oldu davaya bile gelmemişler. kendimi yağmurda ıslanmış kedi yavrusu gibi savunmasız hissediyorum.ilahi adalet ve bunu görmek istiyorum bu dünyada.acı çeksinler istiyorum.kimsenin kötülüğünü istemem ama ben haketmedim böyle bir şeyi.nasıl bir senaryo ve nasıl güzel oyuncularmış anlamadım.akıl sır ermiyor.işin içinden çıkamıyorum tuhaf bir şyler var zincir kopuk kopuk.ve neden bilmemek en kötüsü keşke sorabilseydim nedne yaptınız bunu diye ama o kadar yüzsüzmüşlerki onun da içinden sıyrılırlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…