yazdım sildim .. yazdım sildim ..... derdini biraz hafifletecek bi cümle bulamadım .... yalnız dualarım sseninle derdine ortak olan bi kşide benim bilmeni istedim ... Allah ım bu acıların mükafatını elbet birgün vercek sabret ..
merhaba 24 yaşındayım 22 yaşında deli gibi aşık olduğum insanla evlendim... evlenmeden önce uzun yıllar arkadaşlığımız oldu.askere gitti bekleidm askerden döndü işi ypltu sertifika aldırdım.iş bulamadı iş buldum.1000 tl ile evlendi ailesinden hiç bişe istemedim.iç güveysi aldık benim maaşımla evin giderleri ödendi.kendi maaşını biriktirdi beni kandırd ayrı eve çıkcz aşkım diyerek.bebek istedik zorl bi tedavi sürecine girdim ilaçlar falan.iç kanamaları geçirdim umursamadı.seviyor musun beni emin msn dye sorduğumda sana tapyorum gibi yalanlar...iş yerinde 1 yılı doldurduğu için mmemleketine gitmek istedi.bende aşılama yaptırmştım iç kanama geçirdim ya gitme ya benide götür dedim.o gün haber vermeden gitmiş sonra pişman olacakki bilet aldı beni de yanına çağordı 1 hafta güzel bi tatil.sonra 18 saat yolculuk ardından imza için iş yerinde inerek aşkım sen eve geç 1 saate kadar gelicem.eve gelince doktora gidip bebek var mı yok mu öğreniriz dedikten sonra ortdan kaybolması..bütün gece hastane polis morg dolanan saf bennnn!evlilik yıldönümü için değişik sürprizler hazırlayan salak ben!ailesi her şeyi planlamış olmasına rağmen haberimiz yok demeleri.sabahında aramızda anlaşmıştık seni terkdecekti demelri... sonra benim için bitmeyen bir ağr sancı..hastane de geçen günlerim...hala aramadı hamile olup olmadığımı bilmeden çekti gitti.birike parayıda bana ait bilgisayarı da aldı gitti..bir tek kelime ble sesini duymadım...sevgiliis varmış...bu insanlara ne demeli kızlar yetim hakkı yedi kadın hakkı yedi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?