Hayatimi mahfeden yutamama korkusu!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Online seans ceren bir cok psikolog var.. ilk once ben de ise yarar mi dusuncesini kafandan uzaklastirararak baslayabilirsin..
Ayrica meditasyon, nefes egzersizleri ile ilgili cok guzel videolar var youtubeda.. zihin susmadan vucut rahatlamiyor.. onlara da bakabilirsin.. tekrar cok cok gecmis olsun..

Cok tesekkur ederim tabi haklisiniz bende karamsarliktan yada daha baslamadan olmaz bu is diyenlerden pek haz etmeyen biriyim yapi olarak ama simdiye kadar bir suredir mucadele edip ustesinden gelemedigim icin ister istemez boyle dusunceler geciyor kafamdan iyi bir psikolog bulunca baslayacagim bakalim

Cok gecmis olsun annenize sifalar diliyorum en azindan hayatini tehlikeye sokacak raddede degilmis suan.

Benim kuzenim yıllarca çekti su bile kalıyordu ona da pskolojik dediler ama öyle değilmiş yemek borusunda daralma varmış kaç sene önceydi yanındaydım işlem yapılırken bi aparat soktular ağzından onun içinden çok çekti ama ondan sonra hiç yaşamadı işlem neydi tam bir öğreneyim yazarım

benimde böyle bir hastalığım olsada zayıflasam

Konuştum Akalazya olabilir diyor .Akalazya, özefagusta besinlerin yutulması işlevinde rol alan kasları kontrol eden sinir hücrelerinin bozulmasından veya kaybından kaynaklanır.Mutlaka endoskopi çekilip bakılması gerekirmiş

Endoskopi farkli hastanelerde defalarca yapildi akalazya degil dediler vucutta sinir hucrelerini erkileyen bir elektriksel bozulmaymis strese bagli benimki ne farki var bilmiyorum bu arada tesekkurler sordugunuz icin

Ben eleştirmek yada dalga geçmek adına yazmadım yalnız sizin gibilere de diye cümle kurmayın hemen
Biraz kendinize gelmenizi istedim sadece kanser hastalarida kilo veriyor onlara diyormusunuz bende kanser olsamda kilo versem diye bu benim yasadigim seyde cekilir birsey degil hayati riskim olustu ilk donem hatta. dilerim insallah hastalik olmadan saglikla istediginiz kiloya gelirsiniz

Endoskopi farkli hastanelerde defalarca yapildi akalazya degil dediler vucutta sinir hucrelerini erkileyen bir elektriksel bozulmaymis strese bagli benimki ne farki var bilmiyorum bu arada tesekkurler sordugunuz için
Aynı hastalık bence ya tedavi olduğu hastahaneyi hatırlarsa yazarım yine çok zaman geçti üstünden semti hatırlıyorum ama siz İstanbuldamısınız ?

Kısaca yemek yerken birşeylerle ilgilenin tv izleyin instaya bakin kk ya girin

Bide bende şey olmustu birkac sene once tükürüğumle boğuluyordum sürekli gece nefes boruma kaciyordu neler çektiğimi ben bilirim bide o anda sürekli yutkunma refleksi oluyor durmadan bu yüzden nefes alamıyordum ben üsütmüstüm bogaz kaslarım zarar görmüs ondan oluyormus yememde birsey yoktu ama daha dikkatli yiyordum su icerken basimi asağıda tutuyordum nefes boruma kacmasın diyr hala daha öyle iciyorum eskisi gibi değil boğazım ve ondan sonrada kulak tikanma sorunu yasamaya basladim

bizim iş yerinde var ve baya ciddi antidepresanlar kullanıyor
sorarım ne durumda diye
ama hala epey zayıf bir kızcağız

Aynı hastalık bence ya tedavi olduğu hastahaneyi hatırlarsa yazarım yine çok zaman geçti üstünden semti hatırlıyorum ama siz İstanbuldamısınız ?
Bende acikcasi akalazya oldugunu pek zannetmiyorum cunku unuttugumda bi bakmisim yutmusum veya cok rahat bir ortamda daha rahat yiyorum sabahlari daha rahatim gibi.. Istanbulda degilim ama tedavisi varsa giderim tabiki

Cok gecmis olsun sizin tabi sorun daha farkliymis birdaha yasamazsiniz insallah

Ben yanimda su olmadan bisi yiyemiyorum. Hele bir yerde ikram etseler bisey eger icecek yoksa yaninda almiyorum. Yalnizken cok sıkınti olmuyor ama yutmaya takmistim yutamiyodum. Okb var bende 6 ay ilac aldim genel okb icin sonra birakmak zorunda kaldim bazi sebeplerden. Ilaci kullaninca daha iyi bi etki birakmisti bana. Kesin psikolojik. Arada hala oluyor tabi.

Hamileliğimde 6 ay istifa ettiğim için bende yaşadım
Benim hamileliğim zor geçti doğru düzgün sadece birgün yemek yiyebiliyordum bulantı ve istifradan dolayı neyse birgün et yiyeyim dedim demez olaydım öğürmeye başladım boğazıma takıldı annem kurtarmaya çalışıyor eşime bağırıyor ben kendimi yerden yere atıyorum çıkartamadım eti boğazımdan eşim duymadı (ev dubleks olunca duymadı)
Gözlerim fırlamış annem öyle dedi sonra istifa ettim de kurtardım kendimi
Doğurana kadar bir daha hep yavaş yavaş su ile yedim yemekleri ki ben zaten yavaş yiyen biriyim yemekleri..gerçekten çok kötü bir anımdır bu..
Atlattım halen yavaş yavaş yerim korkudan sana da çok geçmiş olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…