canım helal olsun ... ağlamak kötü bişey değildir ayrıca, arınmaktır .. üzülme o yüzden ..
yok yok arkadaşlar bu böyle olmayacak yanlız, acil hayatımı değiştirmem lazım benim ... bi yerden başlamam lazım...
hergünümün yanlız ve bir öncekinin tıpkısı gibi geçmesine izin vermemeliyim ... bişeyler yapmalıyım... iş şuanda zor olur, zaten zor bi hamilelik dönemi geçiyorum .. pskoloğa yada platese gidecek kadar param yok ne yazık kı .. extra faaliyetler edinemicem o yüzden ..
diyorum ya maddi konuda da kıt kanaat geçiniyoruz, lükse yer veremediğimiz, bi gün dışarda yemek yiyemediğimiz extrasız bi yaşam tek düze ... doğumgünlerinde, özel günlerinde hediye olmayan, süprizsiz heycansız bi evlilik ... (eşim anlamsız buluyor bu tarz şeyleri) ..
evlendikten sonra ki ilk doğumu gözyaşları içinde geçirmiştim mesela, beklentim büyüktü ama eşim hatırlamamıştı bile ... (neyse bunlar artık sıradanlaştı benim için) ... eskiden heycan duyduğum şeylerden heycan duymaz oldum sayesinde ... ama kötü bir insan değildi)
Hani derler ya acıma kimseye acınacak hale gelirsin bigün diye ... aynı hesap ....
Bi gün güler benimde yüzüm herhalde .... yüce adalet var ise ......
Bir gun elbet yuzun guler..Cocugunu sag salım dunyaya getırmeye odaklan..Hele o bır karnından kucagına gecsın, bak nasıl güçlü hıssedıyosun kendını...BEn 9 ay evde otrumustum, hıc hamıleleık gıymedım, hıc esımle bı yere gıtmedım, tam anlamıyla 9 ay evde oturdum ve hatta son ıkı ay da sureklı yattım...gectı gıttı ıste..su anda bı ısım var, eşimin de işi var...oglumla bazen dısardan pızza soyler yerız mesela bu bıle cok keyıf verır..yanı hayattan aldıgım zevkler bıle degıstı..cok sey degısecek bebegın geldıkten sonra merak etme..