Hayatımı "şunu biraz tutarmısın" diye birine verip, kaçasım geliyor!

B
Aile baglari kuvvetli koca istemiyorum
ence oyle degıl . Aile bagları kuvvetli olsun ama dengeyı kursun Ada'm olsun Ya Ada'm . Karısı ile annesı ayrı tutsun ayrı Ayrı değer versın . Ben kendı ailesi ile zayıf ikişkisi olanlarınıda sevmıyorum dogru degıl çünkü

Aile baglari kuvvetli koca istemiyorum
öyle düşünmeyin eşimden örnek vereyim
farklı uzak sehirlerdeyiz eşimin ailesiyle kesin günde en az 2 defa annesiyle konusur ailesinede çok düşkündür
ama daha 1 defa kv min evimize karıştıgı olmamıstır eşimde özel hiçbirşeyimizi anlatmaz sofrada aradıysa eşimi ne yemek yediğimizi bile sormaz benle konusursa bana sorar böyle anneler böyle cocuk yetiştiriyor işte bağlantılı

Evet haklisiniz, polis zoru, silah zoru ve ya dayak yok ama gitmedigimizde evde somurtan, tartisan bunu surduren beni canimdan bezdiren bir es var

ama dediginiz gibi gitmiyorum madem, surat assin, kizsin bende senin ailenin evine gitmeyecegim diye tehdit etsin sevmesin suratima bakmasin ha bosanacaksada buyursun bosansin artik, Allah da hepsini bildigi gibi yapsin bu gunde beni gunaha sokacaklar

Gidince ne yapıyor sunuz , sürekli iş mi bekliyorlar, eşiniz ailesine karşı Nasıl .Tamam annecim tamam babacım modunda mı , böyle ise çok zor ...

Gidince ne yapıyor sunuz , sürekli iş mi bekliyorlar, eşiniz ailesine karşı Nasıl .Tamam annecim tamam babacım modunda mı , böyle ise çok zor ...

ev isi olmasi gerektigi kadar daha fazla kayinvalidem hep yanlarinda olsun istiyor ogullari, beraber otursunlar hep yiyip icip tv izleyelim cumbur cemaat boyle iste...

Hiç umrumda olmaz böyle adam.
Ailesinin ben olduğumu farketmeyecekse buyursun küssün,kavga etsin, boşansın.
Asıl o kaprisleri sizin yapmanız gerekti bence.

duygularimi tam oldugu gibi ifade ettigi icin

baslik sizi neden rahatsiz etti

Valla başlık tam benlik konuda öyle
Akşam için kendini meşgul edecek bişey bulacaksın.
Şu işim var gidemem.diyeceksiniz.tavrinizi net belli edeceksin.altı gün oraya gidiyosunz da kendinize nasıl zaman ayırıyorsunz.evinize nasıl zaman ayırıyorsunuz.

Başlığa bayıldım ya.
Bu forum sayesinde erkek anasındanda ailesindende nefret ettim ya. Ne her halta karışırlar anlamam bi defolun gidin dimi

Gitme arkadaşım bütün hayatını onlarla geçirmek zorunda değilsin asla. Ne münasebet ya. Kimse seni zorlayamaz. Kocan evlenmeseymiş madem gitsin anasının dibinde otursun. İticiler ya.

Yorumlarım git gide sertleşiyor bu konular yüzünden

valla hiiiç şaşırmıyorum okuduklarıma.. şu forumda anne olan/olacak kadınların yüzde doksanı da bu tarz k.valide olmaya aday.. şu tarz konuları tepeye asalım, ibret için okusunlar diyeceğim ama k.valide olunca insanlar gelinken yaşadıklarını unutuyorlar..

konu sahibi, her zaman yazıyorum bir cinnet her şeyi çözer.. çocuğun var mı bilmiyorum ama baktın olmuyor boşan gitsin.. şaka yapmıyorum empati yaparak yazıyorum ben haftanın 6 günü annemi görmüyorum yahu, kimseyi o kadar uzun göremem ben..

Ya kocanın hassas damarını hiç mi bilmiyorsun. Mesela ben bişey istemesem hayatta istemem demem ailesi Hakkı'nda onun istememesini sağlarım. Atıyorum köye gidilecek Canım hiç çekmiyor. Aaaaa gidelim tabi de benimde gece için acayip planlarım vardı senin için ama boşver bu haftasonu yapmayız derim. Bir iki bir iki beynini doldururum sonunda arar ailesini ben yorgunum gelmicem der. Bu çok basit örnek kocanın hassas konularını bul üstüne çalış.

eltide bu durumdan memnun değildir heralde.o kaç yıllık evli, birlik olun ana kuzusu kocalarınızı yola getirin.

4 sene sabrettim ve bu yüzden boşandım
Malesef eşiniz değşmez

SİNİR OLUYORUM BY TARZ ERKEKLERE
MADEM AİLENLE OLACAKSIN SÜREKLİ SENİNLE NEDEN EVLENİYOR
OTURSUN ANNESİ İLE
AİLELERDE DE SUÇ VAR
BU KADAR SIK GELMEYİN DEMELİ OĞLUNA
BİRBŞİRBİZE VAKİT AYIRIN DEMELİ

ERKEK AİLELERİ DE ÇOK DÜŞÜNCESİZ ÇOKKKKKKK

Rest çektiğinde kocası kesinlikle ailesini yercih
rest cektiğinde kocası ailesini tercih edecektir
Eşinden boşanma pahasına da olsa

Boyle durumlarda aileyi kotulerseniz inadina gitmeme durumu iliskinizi cikmaza sokar.bosan diyenlere aldirmayin ya bu nesir insan kocasindan ailesine gitmek istiyo diye bosanir mi.
Kensisinin gitmek istememesini sağlayin ev ortaminizi daha ilgi
cekici hale getirin ( mumlar yakin yemekler hazirlayin ne bileyim guzel filmler ayarlayin sevdigi tarzda,,mesela playstation alalim diye tutturun eve egleniriz falan diyin)orda sıkılsın eve gelmek istesin .erkekler cocuktan beterdir soyleyerek yaptiramazsiniz dediklerinizi.erkeklikleri tutar.

aynen ama aynen boyle ...
canim benim senlik bi durum yok.
eminim ki esin seni cokkk seviyor.
ama ne yazik ki cocuklugundan beri sevgisel ezilmis.
esin kitap okuyan biri mi?
acilen dogan cuceloglu nun icimizdeki cocuk kitabini okumalı.

inan yoksa esin gitmezse psikolojisi hepten bozulur.dusun yani bagimli ne yazikki . ama onun degil ailesinin onun icine koydugu bi sey . ama ailesi de bunu bilincli yapmamistir .

Bence kayinvalideler ogullarini evlendirince gelinleriyle rekabete giriyor. Bak oglum benden ayrilamiyor hesabi. Yoksa bu kadar birbirinden elektrik alamayan iki kadinin dipdibe olmak istemesinin baska aciklamasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…